Najdi forum

Sesalec za stanovanje

Pozdravljene

Sem v fazi nakupa sesalca za stanovanje. Stanovanje je veliko 100 kvadratov. Dve sobi imata hojgo (kot tepison), kopalnica in hodnik imata ploščice in ostali prostori imajo laminat in parket.

S kakšnim sesalcem ste zadovoljne? Je pa res da dam zanj nekje do 200€.

Hvala in lp

Če je tapison zankast ali strižen, rabiš električno krtačo, drugače se ne posesa dobro. Pa ne turbo krtačo, ker je en šit.

Elektroluxovi zmagujejo na testih. Imam 3970 in sem ekstremno zadovoljna.

poglej na strani Zveze potrošnikov, najbolje ocenjen v tem cenovnem razredu je Philips FC 9174 cena v Merkurju je 190 eu. ali Philips FC 9170 … sicer pa je na prvem mestu Siemens VS 07 G 1666

Samo Hooverja si ne kupi– tega imam jaz, sedaj sem pa v članku ZPS ugotovila ( opravilo so testiranje ), da je to najslabši možni sesalec — in tudi je, saj ima zelo majhno moč, čeprav mi je všeč to, da ima za prah posodo in ne vrečk.

Hylo, iz druge roke – jo dobiš od koga tudi za 200 eur. Je pa neuničljiv strojček: Jaz je ne dam!

Investiraj v Vorwerka.

Imam enega od zgoraj omenjenih filipsov in je sesanje tepihov ena sama muka. Vorwerk gre pa kar sam čez (si ga občasno sposodim za generalno sesanje). Gledam po bolhi, da bi si omislila rabljenega.

Vorwerka ima mami (že drugega) in si ga tudi jaz sposodim za generalno čiščenje 😉 ampak jaz si mal čez 2000€ ne morem privoščit za sesalec 🙁 pa tudi če bi si lahko mi je to absolutno preveč za sesalec, še za sušilca sem dala mal čez 800€ pa ga vsak dan uporabljam 😉
Se pa strinjam da je to zakon sesalec in če bi bil stal manj denarja sploh ne bi bilo dileme 😉

Danes grem po trgovinah in si bom nekaj zbrala iz tistega testa.

Najlepša hvala za predloge in na to da ste me spomnile na Vip test 😉

New Report

Close