Najdi forum

Sesalec Vorwerk

Imava Batagelov vodni sesalec, sicer ni igea compact, pač pa nek starejši model. Vedno bolj sem razočarana nad njim, preden ga očistiš traja celo večnost in potem še sto let, da se filter posuši. Neroden je, nimaš ga kam pospraviti, pa še električne vrvi se ne da pospraviti v notranjost. Tako, da vlečeš tistih 8 m kabla povsod za sabo. Pomivala sva samo enkrat z njim, ker je trajalo v nedogled.
Kupila sva ga, ker je mož alergik. Pa ga uporabljava enkrat na mesec, ker je toliko dela z nim. Raje vzamem metlo in viledin močo, kot pa sesalec. Skratka, razočaranje. Imajo pa pri starših in tašči pa pri kolegici vorwerk, pa so vsi zadovoljni. Z našim pa, v glavnem razočaranje!

Dobro izbiro ti želim!

tudi pri nas smo se odločali med kirbyjem in vorwerkom-pa smo izbrali vorwerk.
imamo pa nastavke za:
-kao metla(ne preveč fajn, k za en drek posesa)
-globinsko krtačo(se ji izklobi globinsko sesanje in je odlična za sesanje-pobere vse)
-cev(se še malo podaljša, tako da lahko dosežeš skoraj vse)
-nastavek za oliranje
-nastavek za zavese(ne uporabljamo)
-nastavek za radiatorje(malokrat uporabljeno-v poštev pride le še v 2 prostorih)
-nastavek z neko metlico za ”okrasne” prčakrije(sploh ne uporabljamo, nič ne posesa)

je pa meni full težek sesalec(15let/154cm/38kg) in sem čist mokra po sesanju(no ja, odvisno kolk intenzivno se lotim moje sobe:))) )
jst bi imela kakšnega lažjega….aja, imamo pa še vorwerkov prah za tapisone-s tem oči sesa pisarno, je pa mami vse preučila, preden smo se odločili za nakup!

lp,labella

DOBRO!
Imam komplet vse, posebno taco za tepihe, jogije, itd in posebno za parket. Tista za jogije v bistvu stepa, tako da ti tega ni treba početi ročno. Jaz v glavnem sesam, pomivam bolj redko (kje pa imam čas), ampak ker je sesalec res dober, ni krize. Sin je nekoliko občutljiv na pršice, vendar doma ni problema (pa nisem med najbolj pridnimi gospodinjami), medtem ko v kakšnem slabo posesanem stanovanju in starih sedežnih zna dobiti izpuščaje.
Imeli smo tudi belega, zelo kosmatega mačka, pa dlake niso bile problem. Enkrat potegneš po tepihu in je.
Z Igeo je v bistvu največ dela s čiščenjem sesalca – kolegica ga je kupila ravno zaradi asmatične hčerke, pa je obupala nad njim.
Priznam pa, da je Vorwerk huda naložba, ampak še hujša je pa Kirby.

stari Vorwerki so res težki in okorni .. novejši pa so kot malo težje metle .. tako da ni panike zaradi teže .. ampak .. novejši imajo tudi pol manjše vrečke 🙂

B.

Jaz ga imam in sem zelo zadovoljna, zato ti ga res priporočam.

Mi ga imamo že od nekdaj. Je enkraten sesalec, vendar če se boste odločili zanj, vam polagam na srce, da ne poslušate tistega človeka na predstavitvi, ker vam bo prodal vse. Mi imamo komplet, od nastavka za radiatorje, pa do neke posebne krtače za parket in še ne vem koliko nastavkov, uporabljamo pa samo krtačo, globinsko krtačo in cev, vse ostalo je, kar se mene tiče, metanje denarja skozi okno (čeprav te prezentator prepriča, da vse rabiš). To je moje menje; dober nakup in obilo užitkov pri sesanju 🙂

Za astmatike je najboljši sesale HILA na vodni filter

New Report

Close