Najdi forum

sesalec rovus

Za vse ,ki se jezite nad rovusom !! Tudi žena se je ,ker je imela enake probleme kakor ve,vendar sem jo potem naučil,kako z njim delat.Sesalec filtrira zrak vodno in zračno.Če vzamemo iz banje z vodo zgornji del,na katerem je tista siva cev,ki je v vodi,vidimo v desnem kotu zračni filter,(na beli plastični ploščici je tanka bela mrežica)ta se lahko sname in pod njo je še pol centimetra debel filter sive barve,iz približno enakega materijala kot je filter za kuhinjsko napo.Oba filtra se lahko spereta z vodo in nato namestita nazaj,in ravno takrat,ko se ta dva filtra zamašita sesalec izgubi sesalno moč.Zato takrat,ko sesate res zelo prašne površine sesajte z minimalno močjo,to pa zato,da prašni delci ne pobegnejo vodi in vam zamašijo omenjenih filtrov,kadar pa sesate normalno umazane površine pa lahko sesate tudi na maximumu.Zelo pa je pomemben tudi nivo vode v posodi.Ko sesate vam prah in umazanija vežeta vodo nase in tako vam nivo vode pade,in ko je te premalo vam prašni delci pobegnejo na omenjena filtra in potem se spet jezite.Obilo užitka pri sesanju:)) LP

Rovus smo kupili enkrat in nobenkrat. Že prvi dan smo ga vrnili.
sesa – groza, sploh nobene moči.
Pa vsa tista umazanija, ki gre ćez filtre. filtre se sploh ne da očistit, ker do njih ne prideš. ko sem naknadno bolj gledala reklamo, mio je jasno, da posamezne prizore ( npr pri čiščenju) kar režejo, saj se ga enostavno ne da.

Naredite si centralni sesalec pa spustite ves prah ven iz hiše, če je seveda mogoče…
Top shop varjante pa so takšne kot so….:((

V glavnem, forwerk, res da je drag ko svinja, pa niti ne vem ker so ga moji starši kupli ko jaz še dobro vedla nisem kaj je sesalec, zdaj jih mam pa 27, pa še vedno zelo uspešno sesam z njim.

Objava čaka odobritev

New Report

Close