sesalec na vodni filter
Prosim vas za nasvet. Glede na to, da imamo v stanovanju na hodniku tapison in v devni sobi velik tepih je skrajni čas, da kupimo tudi vodni globinski sesalnik.
A mi prosim svetujete kje dobiti takšnega, da bo kvaliteten in po ugodni ceni? Povsod me posiljujejo samo z IGEO ali pa BATAGELom ampak cca. 140.000sit mi je pa malo preveč. A se da dobiti kakšen za manj denarja pa še vedno dober in kje?
LP, nina
Poglej malo nazaj pod temo vodni sesalci, kjer sem jaz spraševala isto.
Jaz sem se odločila za Delfina in so mi ga punce tudi svetovale, pa še cena je ugodna, 59.000 SIT je brez globinske krtače, ki stane še dodatnih 10.000.
Dobiš ga tudi na 5 obrokov in sicer je takrat 10% dražji.
Pošljejo ga po pošti.
Če želiš več podatkov jim piši na e-mail:[email protected]
In poglej pod to temo malo nazaj in boš malo videla, kaj smo se pogovarjale.
Pozdravljena!
Kako pa se “obnese” tale delfin? Je to slovensko podjetje ali jih izdelujejo nekje v tujini. Slisal sem tudi, da so Hyla sesalci dobri. Zakaj toliko sprasujem? Mi imamo dolgodlako psicko in smo kupili sesalec (electrolux) s HEPA filtrom, ki naj bi bil super in oh in sploh. Vendar se mi zdi da ni cisto tako, ker se zavoha sesanje — sesalec pa naj bi bil dober sele takrat, ko sesanja ne zavohas, bojda.
Torej, kako je pri delfinu? Ali ste ga morda primerjali tudi s kaksnim drugim?
Lep pozdrav!
Pozdravljena,
jaz sem pred kratkim na drugih dveh forumih izpostavila vprašanje o sesalnikih DELFIN, pa nisem dobila kaj prida odgovorov. Sama sem že skoraj odločena, da kupim DELFINA, vendar bi vseeno rada kakšno mnenje iz “prakse”, kako je s tem tipom sesalnika. Doma imam tudi že njihov prospekt. Sicer mi kar ustreza, ampak še vedno malo oklevam.
Odločila bi se tudi za tip 3340, ki bi me z globinsko krtačo prišel 70.000 SIT. Pa me samo še zanima, če si tole prav predstavljam: suho sesanje pomeni, da površina po opravilu ostane suha, prah pa se filtrira v vodo, ki jo na koncu odliješ. Pranje tal pa pomeni, da površina ostane mokra – ali je tako? Kako je v tem primeru z vodo, pa s čistili?
Potem v prospeku obljubljajo še pranje oblazinjenega pohištva in ionizacijo oz. aromaterapijo. A vse to drži?
In še kako je s poštnino? A se ga splača naročiti po pošti?
Za odgovore se zahvaljujem. Se bom potem res še lažje odločila,
Pa lep dan,
N.
Za nas je Hyla zakon.
Mali je astmatik, starejši sine pa alergik, tako, da sesam vsak dan in pršic enostavno ni.
Obenem čisti tudi zrak in vse vrste oblazinjenih stavri, od sedežen, tepihov,..
Enkraten je in ni vonja po sesanju.
Mi v vodo vedno dodamo malo vonja (kupiš pri Hyli) in potem še sploh fino diši.
Cena je sorazmerno visoka, vendar glede na življensko dobo (naša mami ga ima že 13 let) in funkcionalnost je vredna tega denarja!!
lp