Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Serioplast Limbuš, dela kdo tam, izkušne?

Serioplast Limbuš, dela kdo tam, izkušne?

Pozdravljeni
dela kdo v Serioplast Limbuš?
Kako je tam?

In se je že kdo pojavil, ki dela tam, da malo pove kako je? 🙂

Začetna plača je okrog 1070 Bruto in ne kot pise na moje delo.com 1471 bruto delas ruski turnus praznike vse itd .Ja placa se ti zvisa po enem letu in nikoli nebo 1471 bruto to je zavajanje folka stroji so dotrajani tako, da v 12 urah vsakih pet minut nekaj popravljas gledajo ti vsako napako pod prste.Na delovnem mestu je zelo hrupno tako da je obvezna uporaba čepkov.moje mnenje je bejžite vkraj od te firme kolko se le da razen če res nujno rabis denar gres delat v to podjetje

Začetna plača je okrog 1070 Bruto in ne kot pise na moje delo.com 1471 bruto delas ruski turnus praznike vse itd .Ja placa se ti zvisa po enem letu in nikoli nebo 1471 bruto to je zavajanje folka stroji so dotrajani tako, da v 12 urah vsakih pet minut nekaj popravljas gledajo ti vsako napako pod prste.Na delovnem mestu je zelo hrupno tako da je obvezna uporaba čepkov.moje mnenje je bejžite vkraj od te firme kolko se le da razen če res nujno rabis denar gres delat v to podjetje

V času korone ko je kaksen delavec pozitiven ga mores delavca ,ki gre v karanteno nadomescat tako da imas v ruskem turnosu samo en dan pocitka in ne dva dni komaj se naspis ko prides iz nocne pa moras drugi dan v jutranjo itd

New Report

Close