Čaka me septoplastika v Sloveniji da se mi odpravi ukrivljen septum in razširi zožen nosni pretin (prekat)
Spoštovani,
Čaka me septoplastika v Sloveniji da se mi odpravi ukrivljen septum in razširi zožen nosni pretin (prekat). Po dolgem omahovanju in pogovoru sem se skupaj z domačimi odločila da odpravim težavico ki me pesti že mnogo leta , še več se slabša odkar sva se, s partnerjem, v tujini preselila v skupno stanovanje. Moje dihanje na nos, je bilo ovirano že pred nekaj leti ko sem postopno, in zagotovo spoznala da sem močno alergična na hišno pršico. Letos se je stanje do te mere otežilo da se mi izsušijo usta ponoči in mi zjutraj razpočijo kotički. Za poseg sem odločena bi vas pa prosila za nekaj dodatnih informacij da ustrezno naredim koldarski plan ter se karseleda sama pripravim da bo optimalno izvedena operacija izboljšala moje stanje do te mere da bom lahko prosto zadihala na nosnice tudi z zaprtimi usti.
Zanima me kdaj je časovno primerno in ustrezno da si planiram operacijo. Saj me razumete ne bi rada ogrozila poletnega dopusta za katerega imam že plačano rezervacijo. Ali je zimski čas primeren glede na tudi močno onesnaženost mestnega zraka in prisoptnost delcev v vdiahnem zraku?
Nadalje me skrbi ali bom v dneh po operaciji lahko nekaj ur na dan presedela pred računalnikom zaradi nedoložljivih službenih zadev (email)?
Kot zadnje mi prosim svetujte kdaj smem na letalo kajti moj delovno mesto je v Belgiji kjer živim.
Hvala in na svidenje do operacije.
Simone