Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca septoplastika

septoplastika

pozdravljeni.prejšnji teden v četrtek sem bila na operaciji nosu,zaradi neprehodnosti dihal.znotraj nosu sem dobila šive,včeraj zvečer mi je okrog cm dolg kos šiva odpadel,kjer je bila tudi vozelj,zanima me če je narobe kaj zaradi tega ali so to šivi ki sami razpadejo ali moram k zdravniku.hvala.

Če vam niso dali navodila, da se morate oglasiti zaradi odstranitve šivov predvidevam, da imate take, ki razpadejo sami (in tudi zaradi samega mesta operacije). Po 1 tednu pa odpadel šiv ne bi smel biti problem.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

hvala.v nedeljo sem bila odpuščena iz bolnice in na odpustnem listu piše da imam kontrolo jutri v četrtek.pa da si naj doma vlažim nosne sluznice s fiziološko raztopino kar tudi delam,na vsako uro.imam pa hude bolečine za očmi in moti me svetloba tako da nosim sončna očala in tudi tv ali za računalnikom jih uporabljam ker drugače ne moram gledat ekrana,a je to še bolečina od operacije ali mi telo želi kaj druga s tem povedat.hvala

Možno, da je to le posledica operacije….če se težave slabšajo namesto izboljšujejo, pa severda do zdravnika!
Lp.

Pozdravljeni,
sem 1 mesec po operaciji septoplastike vendar imam šive še vedno v nosu, čeprav so mi rekli, da bodo sami razpadli temu še vedno ni tako. Ali je to ok?
Hvala in lp.

Včasih razpadejo prej, včasih pozneje, načeloma pa je ok.
Lep pozdrav

New Report

Close