Šempeter; Zavrtanik ali Bizjak
Navijam za Zavrtanikovo.
Jaz sem bla v prvi nosečnosti (na začetku) pri Rijavčevi, potem pa sem krvavela in bila v bolnici, pa mi je rekla, da to ni nič in naj neham komplicirat. Sem pobrala kufre in sem šla k Šoštariču v bolnico. Lahko bi izgubila otroka, ne pa da ni blo nič. In na APRN sem slišala tolko ”kosmatih” od nje, da sem bla prou vesela, da nisem več pri njej.
Bvg, če imaš priliko, zamenjaj. Ker mislim, da se nič ne posveti nosečnicam, je bolj za starejše ženke.
LP.
Ma imamo lepo sončke v Gorici, a? :-))
Polona … saj bi jo najraje zamenjala že kar takoj … samo … sem se vseeno odločila, da bom raje počakala do konca nosečnosti (da ne menjam ginekologinje ravno na sredi nosečnosti, ker mislim, da bi bilo potem samo še slabše) … Jo bom pa zamenjala takoj po porodu … kolikor hitro se bo le dalo. Ja … ona je res bolj za tiste rutinske preglede … ko ni nič narobe. Ko se kaj zalomi pa je mrzla na polni črti … :(((
Ja … lepo sončke je, ja … :))) Jaz grem sedaj domov … in gremo mama, sestra in jaz na špancir po Panovcu … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pa pa vsem … se beremo v ponedeljek …
lp, Bgv
Če si več kot eno leto, ti ni treba nič razlagat. Greš k drugemu G in vprašaš za plac; da ti za podpisat pristopno izjavo in ti pove kako naprej glede kartona (zaradi raziskav, nosečnosti, splava, ki ga omenjaš). Glih do stropa ne bodo skakali, si lahko sigurna :-)), ma poskrbet moraš zase, ne pa za njihovo zadovoljstvo.
Uspešno ”premestitev” ti želim.