Najdi forum

Iscem nekoga, ki bi naredil krajso seminarsko nalogo iz filozofije ( 4 letnik gimnazije). Mora biti tako dolga, da bom ustno govorila o njej okoli 7 minut….
Rada bi dobila oceno 4 ali 5…
Placam 10.000sit..Najbolj zazeleni so seveda filozofi!
Ce kdo zeli, mi lahko pusti e-mail in povedala bom vse o temi…
Hvala lepa

Draga Tjaša!

Jaz ti lahko seminarsko uredim in lektoriram. Za izdelavo kvalitetne seminarske naloge pa je cena malo prenizka, če se gremo materializem.
In čeprav me verjetno ravno zaradi te izjave sigurno ne boš najela, naj ti še povem, da si ocen ne bi smela takole kupovati. Šolo delaš zase, ne za dobre ocene. Pa še, lahko ti kdo pobere teh 10.000,00 SIT in ti naredi slabo seminarsko. Saj tako ne boš vedela, če ne boš sama seznanjena s temo. Si pripravljena tvegati?
Pri filozofiji moraš o stvari razmišljati, se vanjo poglobiti… Tega na takšen način ne boš mogla.
Premisli, v kolikor se boš odločila, da jo narediš sama, jo lahko pregledam, lektoriram in uredim obliko, tisto drugo pa ne, ker se mi zdi, da je škoda denarja in tvoje pameti, ki jo sigurno imaš.

Lep pozdrav in pogumno na delo!

Yo

Do mature so slaba 2 meseca, jaz imam zraven se toliko drugih obveznosti, da ze tako tezko dogajam. Mislim, da so mi najbolj pomembni moji maturitetni predmeti, ker moram priti na medicinsko fakulteto.
Filozofija mi totalno kvari povprecje. Prejsno seminarsko sem naredila sama, pa ni bila dobra, ker baje ne znam dovolj dobro filozofsko razmisljati…no ja, ne lezi vsem ljudem vse…
V glavnem, denar ni problem, samo ni se mi zdelo vredno dati vec kot 10.000 sit za par poglavji knjigi/oziroma za 7 minutni nastop.
Povej ceno, pa bom videla, ker to zame ni stran metanje denarja!
Ce mi ne bos to naredil ti, mi bo pa kdo drug. Za nekega “filozofa” kaj takega ne bi bilo problem, niti mu ne bi vzelo veliko casa..sama imam prevec dela z treningi in ucenjem drugih, meni mnogo bolj pomembnih stvari..
V filozofijo se poskusam poglabljati, pa mi pac ne rata. Ne lezi mi ta predmet in ga sploh ne maram…
Lep pozdrav

Aja se glede izjave: “solo delas zase”. seveda da jo! z veseljem se ucim matematiko, jezike in zgodovino…zadnjo oceno pri filozofiji bom pa kupila..pa ne bom splosno razgledana v smeri filozofije, za katero mi je vseeno

imam samo eno vprasanje: zakaj si si pa potem zbrala filozofijo na maturi, ce je ne maras? mi smo tudi imeli doloceno zgodovine ampak ker je ne maram se m si izbrala geografijo!
Upam, da bos najdla kaksnega filozofa. Veliko srece.

Kje pa pise, da imam filozofijo za maturo? SAJ JE NIMAM!!

Zivjo

Ce se nisi dobila nikogar, lahko jaz vprasam prijateljico, ki studira filozofijo. Ce bo imela cas, ti bo sigurno pripravljena pomagat. Ti sporocim

Pozdrav

Klea

Ponovno jaz- prijateljico sem vprasala in je rekla da ti je pripravljena pomagat- pusti mail, pa se boste zmenle

lp klea

[email protected]
HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Živjo

Ne razumem zakaj jo napadate s vprašanji zakaj in kako in še in še. Dala je ponudbo, naša naloga pa je, da se javimo če smo ZA.

Če nekdo išče varuško, ga tudi ne napademo zakaj jo išče in naj rajši prosi babico in podobno!!

KAtja

Katja se strinjam s tabo!!!

Tjaša tebi pa veliko sreče pri semnarski in maturi!!!

Ja, ne pridigajte, ampak pomagajte!

Zivjo Tjasa

Tvoj mail sem dala prijateljici. Danes je sicer cel dan na faxu, a se bo poskusala javit takoj ko bo mogoce, ok. Kar brez skrbi bodi, pa uci se tiste stvari, ki te veselijo.
Vso sreco na maturi

Klea

Tudi jaz bi ti bila pripravljena narediti seminarsko. Sicer nisem filozof ampak študentka prava, ampak sem vedno znala odlično filozofirati. Je pa seveda vse odvisno od tega, kakšna je tema in kako točno naj bi vse skupaj izgledalo. Če bi presodila, da bi ti lahko naredila odlično nalogo, potem bi temo prevzela, sicer pa ne. Če me boš slučajno rabila, se oglasi. Pozdravček…

Tjaša, pozdravljena!

Kot absolventka filozofije, sem ti pripravljena pomagati.
Vkolikor še nisi našla nikogar, ki bi ti priskočil na pomoč, se oglasi.

Lp, DanijelaTjasa je pisal/pisala:
>
> Iscem nekoga, ki bi naredil krajso seminarsko nalogo iz
> filozofije ( 4 letnik gimnazije). Mora biti tako dolga,
> da bom ustno govorila o njej okoli 7 minut….
> Rada bi dobila oceno 4 ali 5…
> Placam 10.000sit..Najbolj zazeleni so seveda filozofi!
> Ce kdo zeli, mi lahko pusti e-mail in povedala bom vse o
> temi…
> Hvala lepa

Super, naj mi cimprej pise…

Moram naresti seminarsko na temo Estetika in socializem iz neke knjige s tem naslovom, samo trenutno ne vem od katerega avtorja, ker nisem doma…
upam da bo kdo pripravljen to storiti!
Hvala lepa!!!

A s ceno se strinjas? Lahko se tudi drugace zmeniva..o temi sem pisala v prejsnem postu, ti samo povej ce ti lezi in ce si se vedno pripravljena to storiti.
Hvala

Upam, da ti bo na faksu vse všeč; sicer bo to drag hobi.
Vesna

New Report

Close