Seminarska naloga
Iscem nekoga, ki bi naredil krajso seminarsko nalogo iz filozofije ( 4 letnik gimnazije). Mora biti tako dolga, da bom ustno govorila o njej okoli 7 minut….
Rada bi dobila oceno 4 ali 5…
Placam 10.000sit..Najbolj zazeleni so seveda filozofi!
Ce kdo zeli, mi lahko pusti e-mail in povedala bom vse o temi…
Hvala lepa
Draga Tjaša!
Jaz ti lahko seminarsko uredim in lektoriram. Za izdelavo kvalitetne seminarske naloge pa je cena malo prenizka, če se gremo materializem.
In čeprav me verjetno ravno zaradi te izjave sigurno ne boš najela, naj ti še povem, da si ocen ne bi smela takole kupovati. Šolo delaš zase, ne za dobre ocene. Pa še, lahko ti kdo pobere teh 10.000,00 SIT in ti naredi slabo seminarsko. Saj tako ne boš vedela, če ne boš sama seznanjena s temo. Si pripravljena tvegati?
Pri filozofiji moraš o stvari razmišljati, se vanjo poglobiti… Tega na takšen način ne boš mogla.
Premisli, v kolikor se boš odločila, da jo narediš sama, jo lahko pregledam, lektoriram in uredim obliko, tisto drugo pa ne, ker se mi zdi, da je škoda denarja in tvoje pameti, ki jo sigurno imaš.
Lep pozdrav in pogumno na delo!
Yo
Do mature so slaba 2 meseca, jaz imam zraven se toliko drugih obveznosti, da ze tako tezko dogajam. Mislim, da so mi najbolj pomembni moji maturitetni predmeti, ker moram priti na medicinsko fakulteto.
Filozofija mi totalno kvari povprecje. Prejsno seminarsko sem naredila sama, pa ni bila dobra, ker baje ne znam dovolj dobro filozofsko razmisljati…no ja, ne lezi vsem ljudem vse…
V glavnem, denar ni problem, samo ni se mi zdelo vredno dati vec kot 10.000 sit za par poglavji knjigi/oziroma za 7 minutni nastop.
Povej ceno, pa bom videla, ker to zame ni stran metanje denarja!
Ce mi ne bos to naredil ti, mi bo pa kdo drug. Za nekega “filozofa” kaj takega ne bi bilo problem, niti mu ne bi vzelo veliko casa..sama imam prevec dela z treningi in ucenjem drugih, meni mnogo bolj pomembnih stvari..
V filozofijo se poskusam poglabljati, pa mi pac ne rata. Ne lezi mi ta predmet in ga sploh ne maram…
Lep pozdrav
[email protected]
HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudi jaz bi ti bila pripravljena narediti seminarsko. Sicer nisem filozof ampak študentka prava, ampak sem vedno znala odlično filozofirati. Je pa seveda vse odvisno od tega, kakšna je tema in kako točno naj bi vse skupaj izgledalo. Če bi presodila, da bi ti lahko naredila odlično nalogo, potem bi temo prevzela, sicer pa ne. Če me boš slučajno rabila, se oglasi. Pozdravček…
Tjaša, pozdravljena!
Kot absolventka filozofije, sem ti pripravljena pomagati.
Vkolikor še nisi našla nikogar, ki bi ti priskočil na pomoč, se oglasi.
Lp, DanijelaTjasa je pisal/pisala:
>
> Iscem nekoga, ki bi naredil krajso seminarsko nalogo iz
> filozofije ( 4 letnik gimnazije). Mora biti tako dolga,
> da bom ustno govorila o njej okoli 7 minut….
> Rada bi dobila oceno 4 ali 5…
> Placam 10.000sit..Najbolj zazeleni so seveda filozofi!
> Ce kdo zeli, mi lahko pusti e-mail in povedala bom vse o
> temi…
> Hvala lepa