Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Urologija Semenska tekočina

Semenska tekočina

Pozdravljeni!

Mene pa zanima če je možno da pri odraslem moškem, ki nima glih pogostih spolnih odnosov možno da zjutraj ko ustane vseeno priteče malo sperme po kapljicah iz penisa pred prvim uriniranjem.

Hvala za odgovor.

Spoštovani!

Da, je mogoče, vendar bi po opisu sodeč menil, da je pomembno izključiti morebiten izcedek iz uretre kot posledico vnetja – infekcijskega uretritisa (klamidija, gonoreja…), kar je potrebno zdraviti. Če pa je kapljica semenske tekočine, se pa to ne zdi noben problem.

Lepo pozdravljeni!

Lepo pozdravljeni! Urološko svetovanje - [url=http://centerurol.de]CenterUROL[/url]

Živjo
mene pa zanima ali ti lahko sčasoma prej pride če se nekaj časa kar zaporedoma (vsak dan) tako zadovoljuješ da ti pride
(to mislim tako da se 2 tedna ali pa 1 teden vsak dan zadovoljuješ (drkaš) tako da ti pride potem ti pa po 2 tednih pride že prej kot v 1 minuti?)
hvala za odgovor.

Spoštovani!

Vaše vprašanje načeloma sodi v forum ED-želiva si spolnosti.

Moje mnenje je, da je samozadovoljenvanje neke vrste trening – učenje. Trenirate lahko “prav” ali “narobe” in se tako “naučite” tega, kar se želite naučiti. Če se učite narobe, potem pač “izpilite” napačno stvar, gib, tehniko v športu in podobno bi lahko gledali na to, kar sprašujete:
če se samozadovoljujete s ciljem, da dosežete orgazem (podzavastno vaši možgani privzamejo, da je cilj, da čimprej dosežete vrhunec, saj s tem ciljem to delate), boste se sčasoma naučili to napraviti hitro in učinkovito.
Morda pa je cilj nekaj drugega – torej da se učite zadrževati orgazem – potem morate pa misliti na to in pri samozadovoljevanju prekinjati aktivnost pred orgazmom in se ga “naučiti” odlagati. In lahko pri tem tudi pogledate na uro in merite, kako dolgo lahko orgazem odložite – in pač vadite to – potem bi pa z redno vajo dosegli, da lahko dobite močno erekcijo, “drkate”, prekinete pred orgazmom – izlivom – počakate in “drkate” naprej.

Načeloma velja, da tisto, kar trenirate, se učite, v tistem postajate (postaja vaš organizem) vse boljši. Sedaj je pa treba vedeti, kaj želite doseči in “trening” osredotočiti na to – če želite hitro in kratkotrajno sprostitev je eno, če pa trenirate za ravno prav dolg (ne prekratek in tudi ne predolgo “matranje na suho, ko njej že davno ni več”), obojestransko zadovoljujoč spolni odnos s partnerko, pa morda drugo.

Lepo pozdravljeni!

Lepo pozdravljeni! Urološko svetovanje - [url=http://centerurol.de]CenterUROL[/url]

New Report

Close