Najdi forum

Sem star (da/ne)

Lepo pozdravljeni! Letos bom dopolnil 25 let in še nimam resne zveze z punco. Imel sem že par letno zvezo katera se je lani končela. Doma mi že govorijo da sem že star in da je potrebno počasi si najti punco s katero si moram ustvariti življenje. Zanima me če so 25a leta res že tisti čas ko moram bolj se osredotočit na nekako družinsko življenje ali še nisem tak star. hvala za odgovore.

Spoštovani Jani,
nikar ne zamenjujte zralosti in starosti; možno je namreč. da je zrel nekdo,ki uradno še ni polnoleten,nezrel pa nekdo, ki je že pred davnim časom srečal Abrahama.Pri petindvajsetih letih ste lahko še oboje, pa tudi v tem primeru ni še nič zamujenega.

Jani nehaj no. Moj fant je star 31 pa si šele zdaj ustvarjava skupno življenje – 6 let je starejši od tebe. Kaj še te čaka v teh šestih letih, če vaju primerjam po letih. Lepo te prosim, kar počasi, uživaj, pa se nič ne preobremenjuj z leti.

LP

Jani ne sekiraj se. Tudi sam sem star toliko kot ti, nimam resne zveze – pred nekaj časa sem tudi končal par let trajajočo zvezo. Pa mi noben ne teži zaradi tega, da sem star in ne vem kaj še. Sam se počutim dosti mlajšega da o videzu sploh ne govorim. Trenutno se posvečam izgradnji kariere, če pa mi bo kakšna v redu punca prekrižala pot pa toliko boljše. :))

Ajde Jani, tako kot dr. Rejec svetuje, absolutno čisto nič ni prepozno. Mogoče zdaj pri teh letih toliko bolje veš, kaj bi rad.

Pozdravljen in mnogo sreče

Uf, ce si ti star, moram bit jaz ze truplo!

Pa salo na stran. Moskim se sploh nikamor ne mudi. Zenskam malo tiktaka bioloska ura, ampak ce se odlocis imeti otroka po 30. letu, se ti zaradi preiskav, ki jih krije zavarovalnica sele po 35. letu sploh splaca prestaviti otroka na tedaj. Morda pa ti doma hocejo povedati le, da je cas, da se osamosvojis? Na ta nacin si bos tudi lazje in manj obremenjeno poiskal kaksno prijateljico. Se pa vsekakor ne mudi… Sploh, ce pogledas hollywoodske zvezdnike, ki pri sedemdesetih izbirajo nove zene in imajo z njimi otroke! Pa tudi med Slovenci se najde kaksen tak. Celo med psihiatri, ce razumes moj namig… 😉

Če si star?

Še blizu starosti nisi!!!!!!

Tista, ki mora, bo že prišla. Niti iskati ti je ni treba!

Pozdravljen Jani!

Delaj stvari kot misliš, da jih delaš prav in se ne oziraj na druge (večina nima vedno prav). Tudi sama bom letos stara 25 let in niti najmanj ne razmišljam o družini ali otrocih.

Te lepo pozdravlja, Maruška

New Report

Close