Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Sem razmišljala…

Sem razmišljala…

ali naj sploh tole napišem, pa sem ugotovila, da mi bo verjetno bolje, če se malo skašljam. Danes sem po daljšem času spet “malo down”, ne, ni prišla M, je še prezgodaj za kakšen teden. Pa vseeno, danes zjutraj me je začelo šraufati, kot običajno pred M – do danes pa me ni, pa sem majčkeno upala… Pa nekam sem bila zelo lačna, pa utrujena, pa zgleda, da je bilo to samo psihološko, zaradi prevelike želje, pa verjetno zaradi hormonov, s katerimi so me nafilali ta mesec… Zdajle grem še po injekcijo za podporo morebitni nosečnosti, pa nekako nimam tapravga filinga… Verjetno so mi tele hormoni malo zmešali telo, pa se niso do danes (21. dan ciklusa) pokazali simptomi PMS, ki so drugače v tem času že močno prisotni. No, danes pa ta običajno šraufanje…

Saj vem, da itak je brez veze že vnaprej se obremenjevat, itak bo treba počakat, pa bo kar bo, pa vem tudi to – Miranda, da ste nekatere imele PMS, pa ste vseeno noseče, pa tudi to Emi – da 75% žensk v prvih 6. tednih nosečnosti nima nobenih znakov, pa vseeno…

Saj sploh ne vem, al naj spodaj pritisnem na vpis al pa naj vse skup zbrišem; sem zgolj napisala samo moje trenutne občutke; ne se sekirat, ne rabite nič odgovarjat, meni pa je malček lažje…

Lep vikend vsem skupaj in v ponedeljek čim več dvojnih črtic! Andreja1

Hy Andreja
pa saj ni tako hudo !!! Je pa prav da to svojo jezo, razočaranje, in strah nekomu izpoves, ti bo lazje. Tudi jaz imam vcasih taksne dneve(zelo pogosto) !!!
Sicer pa tako ne bos dobila M, bos videla. Jaz moram dobiti M 1.10. , pa me je ze vcerja zvecer tako sraufalo, da sem tudi mislila, da bom dobila M, danes je pa zopet vse OK. Pocakajva raje na dan M, potem pa bova vriskali. ali bo to od srece, ali pa od zalosti.
Drz se. vse smo s tabo,.
hana

Andreja1 –
danes je tak dan! Jaz sem tudi bolj na tleh 🙂 Oziroma – bi bila, pa sem se spomnila,da so ze zjutraj povedali, da je danes vremensko obremenilen dan!
Glavo pokonci, lepo se po eno spiko v rit, pa bo!

Ja, potem je pa tole res današnja kolektivna bolezen, sploh ne vem, kako mi je danes kar naenkrat optimizem splahnel in je ostal le strah pred ponovnim razočaranjem…

No, pa še dobro, da vemo, kdo je dežurni krivec :))

Evo, zdajle je pa že skrajni čas, da grem na špikanje, potem pa domov, vikend bo baje sončen in upam, da bo sonček popravil razpoloženje.

Se beremo v ponedeljek, Andreja1

Če ti kaj pomaga – jaz se danes počutim še najbolj klavrno v celem mesecu. Čakam na 22. dan M, to bo 15,. oktobra, ko končno zalaufa IVF postopek. Tako sem se veselila vsega dogajanja okrog tega zdaj sem pa padla v tako malodušje, da sploh ne vem kako naj se ga otresem. Po eni strani sem prepričana v uspeh, po drugi strani si pa mislim, da sigurno ne bom zapisana med tiste srečnice, ki jim že prvič uspe. No upam, da bo vikend obsijan s soncem in bo to pripomoglo k bolj srečnim občutkom.

Saj se nam bo vsem enkrat izšlo, da bi le vedela kdaj nam je usojeno pa bi bilo veliko lažje čakati.

Torej: glavo pokonci, usta do ušes in misliti na vse najlepše…….

Lep vikend želim vsem sotrpinkam.

Draga Andreja
Ne sekiraj se vem, da ti je hudo, ker sem vse to prestajala sama kot ti sedaj. Vem kako je bilo meni zelooooooo hudo, veliko solz veliko živcev mi je šlo sem se sekirala in sekirala pa ni bilo iz sekiranja NIČ! Jaz sem tudi jamrala in jamrala in sem bila neučakana, rada bi vse naenkrat dosegla pa ni šlo in ne. No končno le se mi je nasmehnila sreča, da sem videla dve modri črtici pa čeprav na začetku je kazalo zelo slabo. Tudi sem razmišljala, da nikoli ne bom videla oz. dočakala teh dveh modrih črtic, ker nisem te sreče pa je le sreča prišla. Andreja prav imaš ti kar napiši kaj te muči mi te razumemo, saj se moraš iskašljati tisto kar ti teži na tvojem srčku. Upam, da bo tudi tebi posijala sreča, ker po dežju vedno posije sonce tako bo pri tebi držim ti pesti in vedi, da ti stojim ob strani…..

Lep dan in vikend ti želim
Doroteja

Živjo punce!
Po dolgem času sem zopet oglašam. Mi neki že mesec dni internet trokira, pa se sploh ne zrinem gor, ampak kar dol z neta padem. Sedaj si je kolega končno vzel cajt in mi mašino mal puštimal, tako da lahko jaz spet malo deskam…

Kaj se je novega zgodilo? Nič pretresljivega. En mesec nazaj skakanje na polno, pa nobenega uspeha… Sedaj pa skoraj nič skakanja, ker mi je g. ugotovil vnetje in sem dobila ene svečke, potem sem umirala od zobobola… Mi je zobar dal antibiotike pa še ene tablete na e… (se ne spomnim…) in sedaj ne smem zanositi. Tako da sem kar malo panična, da ni kaj narobe… Saj veste, če ma hudič mlade… Ampak g je deloval tako pomirjujoče… ti kr prit, te bomo spucal, to res ni nč tacga… HAAALLOOOOO! Js se matram, da bi zanosila, ta pa tkole!
Bah, saj bo. Ja sedaj nisem več cela, ampak brez zobka… Smrk. Še nikol mi niso pipal zoba. HUUUDOOO boli. Auč! sem bla pa tko zatečena, da nisem mogla tut pit ne!

LP

Pozdravljena Andreja1

Normalno je, da pride tudi kakšen dan ko nismo v svoji najboljši formi. Vendar ti si IUI že dala skozi in sedaj moraš mal počakat. Jaz pa komaj čakam drugi petek, da dobim M in pokličem za začetek IUI, Vsi smo malce neučakani, pa vendar gre čas naprej.
Zanima me ali si po IUI ostala doma na bolniški ali hodiš v službo?
Jaz ne vem kaj bi naredila, ali naj ostanem doma??

Koliko časa še moraš počakat za opraviti test?

Le korajžno in misli pozitivno – se splača!!!

Lep pozdrav

Emi**

Halo, punce se vam oglašam šele danes, ker doma nimam računalnika. Ja, čez vikend je bil res sonček, mogoče se mi je za malenkost povrnila dobra volja; ampak sem danes spet tečna. Saj bo, nekako bomo to že pregurali, saj nam itak nič drugega ne preostane. Zdaj pač čakam, da pride M in da se naročim na nov IUI.

EMI** – nisem bila na bolniški, nekako sem stelovadila s potrdili (za UZ), sam postopek pa je itak bil čez vikend. Sem pa bila v petek pri splošnem zdravniku in sva se zmenila, da za nadaljnje postopke grem lahko na bolniško. Njegove besede: “Itak je lahko vsak zaradi navadne viroze doma, tako, da ne vidim razloga, da bi vi, z vašimi težavami, ne bili”.

Ne bom pretiravala, ampak zagotovo bom v naslednjem ciklusu to izkoristila – mogoče bo potem kaj uspeha!

LP, Andreja1

Andreja1
ne bit zalostna! Vse karte so se odprte!!!!! Si se dalec od M!
Ne mi zdaj z depresijo, a je prav? Moras verjeti, da bo! Kaj pa bo pikica rekla? Kaksno kandidatko za mamico ima? Vso zalostno. Ona bi pa veselo!

Joj, Emi, ti pa znaš človeka spraviti v dobro voljo, mi je kar pri srcu toplo, ko sem tole prebrala. Ja, saj res, kaj pa če je slučajno kakšna pikica v mojem trebuhu, pa je že zdaj izpostavljena moji depri in stresu; ne, ne, tega ne bomo dovolili, se bomo trudili biti bolj optimistični. Grem takoj zdajle malo ven na sonček!

LP, Andreja1

Andreja1!

Hvala za odgovor in držim pesti, da bo konec tedna pri vas doma veselo!!! Če pa slučajno ne bo, bova pa naslednji mesec obe vriskali od veselja (jaz čakam M, za IUI).

Le pogumno!

Emi**

New Report

Close