Sem propalica?
Tudi glede tujk ne bodi naivni. Če ga Slovence nočejo, ga bodo tujke še manj hotele. Tujka se ne bo preselila v Slovenijo k enemu, ki je brez službe. On si to z eno dopisuje, da stvar lepše zgleda, pa vse skupaj poimenuje veza. veza z žensko, ki je 800 km daleč, lol.
Če se s Slovenkami ne znate zmeniti, se boste s tujkami še manj znašli, ker so še bolj udarjene na materialne dobrine.
@glej temo, svetovalko sem o tem spraševal pred dvema mesecema. Brez skrbi, znam uporabljati net in sem preveril kako je s tem, pa nisem našel nič kaj uporabnega. Rekla-kazala ne upoštevam, pa sem se obrnil na svetovalko, ker tam dobim zanesljive informacije iz prve roke.
@Yu-go, kako gre tebi ta način spoznavanja? Se kaj dogaja v smislu, da dejansko bo kaj več?
Sicer pa grem vsake toliko kam, npr. prejšnji mesec sem bil na otvoritvi neke razstave. Pa na nekem dogodku sem ogovoril najlepše dekle tam.
@nesmisli, drži da z ženskami nimam veliko stikov. Pač tako nanese. Glede punce iz tujine ti pa ne bom polagal računov.
Jaz sem dvignila roke nad tabo. Pač te konkretne ženske se v Sloveniji ne da zaposlit, čeprav pri nas dela na tisoče Romunov, Bolgarov, Bosancev. Seveda brez državljanstva, ker nimajo osnovnih pogojev za to. Ampak tvoje punce pa ne bi mogli. Mora biti pa res en ultra trdovraten primerek državljanke EU, ki ga prost pretok ljudi očitno zaobšel. In po nekem naključju tudi tebe, da se ne moreš zaposliti v njeni domovini, čeprav tam dela na tisoče Bolgarov, Romunov, Slovakov, Latvijcev, Turkov in tako dalje. Ampak Janez Kranjski se pa tam ne more zaposlit.
Mata pa res srečo.
Če nimam veliko stikov z ženskami še ne pomeni, da ne vem oz. ne morem sklepati, kakšna je situacija. Že v vsakdanjem življenju, ko grem recimo v trgovino se zelo redko zgodi, da je ženska v rangu 20 – 35 let sama. Velika večina jih je v družbi partnerjev. Potem družabna omrežja; večina žensk, ki jih imam na fb, je v zvezi.
@glej temo, da sploh lahko greš delat v tujino, moraš imeti našparanih vsaj 1000 €. Jaz jih nimam in moram tukaj najti nekaj, kar bi mi pomagalo za naprej.
Kaj pa naj bi drugega napisal za vse tiste ženske? Da so čudovite? Krasne? Srečni tisti, ki jih dobijo? Da so falirane in škartirane je edino, kar lahko napišem. Ker je res. Po vsem kar je bilo in kako so se odvijale stvari z njimi, ne morem napisati drugače. Ko sem vrstniku povedal za vse, je rekel da so to kalibri za v psihiatrično bolnišnico. Tako da ne ti meni “kar seješ, to žanješ”.
Vprašam da vidim, ali si iz večjega kraja z nekaj stotisoč prebivalci ali iz kraja z nekaj tisoč prebivalci. Zakaj? Zato, da lahko debatiramo naprej. Glede na to, da si iz Lj in praviš da ne veš, kako je v manjših krajih – ja, res je, ne veš. Kot tudi bolj površno veš za Lj. Dovolj je samo, da se usedeš pod Prešernov spomenik ali na klop v Tivoliju in opazuješ.
Opazuješ kaj? Pare? Ma ti si obstal v neki svoji coni udobja, kjer samega sebe prepričuješ, da so skoraj vse ženske v vezah in da je zato edina šansa, da si dopisuješ z eno, ki je 800 km daleč. V bistvu te nima smisla prepričevati, ker boš do konca trdil svoje. če bi prebral še kakšno temo na med.over.net, bi v bistvu že tu na forumih zasledil samske ženske raznih starosti, ki se sprašujejo, kje koga najti. Ampak brezveze ti razlagati.
To pa ni res, da moras imeti €1000.00 nasparano da gres lahko v tujino.Informacija iz prve roke: vzames nahrbtnik, spalko, kupis letalsko karto, pristanes in najdes sluzbo (za zacetek prvo ki pride, potem isces boljso).
Za zacetek lahko spis v hostlu in malo manj jes 😀 ampak se da. Moj budget je bil €200.00 z letalskimi kartami vred. Prvo sluzbo sem dobila v treh dneh (hodis okol z zivljenjepisom).Mislim tak nacin ni za vsakogar ampak se da ce se hoce, sploh ce gres nekam kjer nekoga ze poznas (tvojo punco). Pa se presenecen bos kako hitro lahko iz slabe sluzbe priplezas na zelo dobro. Iz tvojega pisanja se vidi da se osredotocas na to kar se ne da in ne isces alternative. Vse se da ce se hoce 🙂 Ko si bos nekaj dovolj zelel bos videl da je vse mozno 🙂
Usedeš se in opazuješ okolico. Po mojih opažanjih je nekje 3/4 žensk že oddanih. Žal od samskih ostane bolj ali manj na voljo le šitroba. V vsakdanjem življenju pa ne spoznam nobene oz. če že, kasneje ne pride dlje kot do FB stika.
Sem tekom zadnjih nekaj let kontaktiral nekaj samskih žensk tukaj, pa ni z nobeno nič bilo. Če si domača v teh stvareh, zakaj ne svetuješ tem samskim ženskam, ki se sprašujejo kje koga najti?
Nisem popoln, niti nisem nikjer to omenjal. Vsaj nisem usekan v glavo za razliko od teh, ki sem jih spoznal preko oglasa.
Si takoj, že prvo noč imela streho nad glavo? Koliko je stala nočitev? Kam v tujino si šla, če ni skrivnost? 🙂
Torej le priznavaš, da v reali uspeš bolj malo žensk spoznati. Očitno nimaš nekih skupšnih aktivnosti z žensko populacijo, vse tvoje ugotovitve bazirajo na opazovanju. Bolj asocialen tip očitno.
Šitroba? Ti pa si kaj, top roba? Mogoče imaš enostavno previsoka pričakovanja za enega, ki je v situaciji, kot si ti?
Pri teh letih je velika večina žensk poparčkanih. Pa sploh ni treba biti super-duper družaben in biti 5x dnevno s kom na kavi. Dovolj je skok do trgovine, pošte, lokala s kebabom ipd. ter nazaj, pa imeti odprte oči in opazovati okolico. Če je 80% žensk v rangu od 20 do 30 let v družbi svojih fantov, to nekaj pove. Že ko sem šel na otvoritev neke razstave, je tam bilo 7 deklet, od tega jih je 5 bilo s svojimi fanti.
Sem kje napisal, da sem top roba? Ne potvarjaj mojih besed. Nimam visokih pričakovanj, toda praksa kaže, da je pri 30. loterija spoznati normalno samsko žensko. Enake izkušnje imajo samski vrstniki, ki so kar med ljudmi, toda še vedno niso našli partneric. Pa če bi pozorno brala bi videla, da občasno navežem stik s kakšno, toda ne pride do globjih stikov, druženj.
Tudi ne vem, zakaj si se tako obesila name. S čim sem ti stopil na rep.
To imaš prav. Velika večina žensk (tiste, ki so dobra roba pa praktično vse) med 20. in 30. letom starosti je trdno v zvezi. To se tudi meni dogaja, da spoznam veliko dobrih deklet, a ko posamezno bolje spoznaš, ugotoviš da ima fanta, nekatere so celo poročene. Žal takšno je življenje. Marsikaj je tudi odvisno od sreče in naključij. Splet bi bil v tem primeru uporaben, a v Sloveniji žal ni nekih portalov, ki bi karkoli resnega obetali.