Najdi forum

Potrebujem vaš nasvet – v bistvu prosim zanj.

Priznam, da v sebi vem sama odgovor – le želim si če me lahko nekako potolažite.
Pred nedvnim sem spoznala fanta. V njem sem našla sorodno dušo. Vse v njem je enako kot v meni. Ima rad vse kar jaz – dela vse kar rada delam jaz, predvsem pa – ja v vsem sva si podobna.

Nekje na poti je potreboval pomoč. Nudila sem mu jo in bil je presenečen nad vsem. Vanj sem se zaljubila že na prvi pogled. Tudi on vame. Z očmi sva si povedala vse. Bila pa je le ena ovira. Živi namreč z neko žensko, katera se je noro zaljubila vanj in nehote je ne želi prizadeti, ker mu je toliko nudila, predvsem pa je tudi ona zaljubljana vanj.
Še predno sem to videla in čutila sem z njim delila nekaj zelo osebnega in notranjega, kar je sam sicer opazil, a se je s tistim oddanim pogledom vse spremenilo. On se je od mene oddaljil, ker sem nekako drugačna. Del je sicer vedel, del pa sem mu odddala…

Kako naj sedaj vse skupaj pozabim? Zakaj je bilo prej lahko tako lepo, sedaj pa me niti pogledati noče, kaj šele objeti. Sem naredila napako, da sem mu oddala svoj najglobji del bolečine v sebi, ki je sedaj še močnejša, ker se je obrnil stran od mene.

Kaj naj naredim? Kaj mi svetujete. Sicer dajem veliko ven, iščem njegove slabe točke, a vem, da to ni lepo, a me vsaj drži po konci.

Nikoli nisem vedela, da se oseba, ki me je prej imela zelo rada in bi bila večno v moji bližini, ko je ne bi nič omejevalo – zbeži, ko mu zaupam svoj del. Njegovega pa sem tako lepo sprejela.

Hvala, ker ste prebrali, vsaj malo sem si olajšala dušo, tudi solze se počasi suše a vem, da bom premagala to bolečino. In vsem, hvala, ki bosta kaj napisali…

pozdrav

nuša.

Nuša, rada bi tolažbo.

Saj bo prišel in to še boljši, tisti, ki mu boš samo ti pomenila največ v življenju in mu ne bo treba razmišljati, kaj naj naredi. Zakaj? Ker bo vedel, da si želi tebe in vse kar je s teboj povezano. Kajti, če nekdo ne ve ali bi ali ne, potem zagotovo tudi ne ve, ali te ima dovolj rad. Dovolj rad pa ni dovolj dobro, za osebo kot si ti. Tako kto ti lahko brezpogojno ljubiš, tako bo tudi on, samo bodi to kar si in vse bo prišlo samo od sebe in to takrat, ko boš najmanj pričakovala.

Samo verjeti moraš v to in živeti naprej veselo s polno zadovoljstva, saj bolj ko boš zadovoljna, bolj to privlači moške. Verjemi 🙂

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close