sem. naloge
pozdrav,
za diplomsko nalogo, ki je bila raziskava in za katero sem prejela najvišjo možno oceno sem potrebovala cca. eno leto aktivnega dela. Sam teoretični del nisem dala lektorirat (pač določeni razlogi), analitični del, ki je obsegal 25 strani sem dala lektorirat in sem zanje plačala 25.000 SIT. torej, 40.000 SIT za to, da napišem diplomsko nalogo je premao – cena še enkrat toliko lai pa še več, odvisno od števila strani.
še na nekaj bi rada vas opozorila. Profesorji na fakulteti, ko zagovarjaš diplomsko nalogo, kaj hitro ugotovijo, če si jo v resnici napisal sam ali pa je to bilo delo nekoga drugega. Spominjam se punce, ki je zagovarjala dip. delo pred menoj in očitno je ni napisala sama, pa je pri odgovoru naredila strateško napako, potem pa še predsedniku komisije jezikala nazaj, da ne ve kaj bi radi še od nje – rezultat, neopravljena diploma.
toliko za razmislek.
Lep pozdrav!
Taja
Dobra diploma, v kateri prestudiras relevantno literaturo za teoreticni del in zraven se empiricni del s kvalitetno interpretacijo in da je vse skupaj na nivoju Presernove nagrade zahteva veliko casa…zatorej 40.000 SIT je smesno nizka vsota. Kdo ti bo sel delat diplomo, ki ti vzame recimo 800 ur…torej za 50 sit/h.
Pozdravljen
moram te opozoriti, da si moj post napak razumel. Svojo diplomsko nalogo sem napisala kar sama in to mi je bilo v veliko veselje.Sama nikoli nisem razmišljala o tem, da bi mi diplomsko nalogo pisali drugi. kar pa se zaposlitve tiče, žal je tako, da vsi, ki pridejo iz šol -bodisi srednjih, višjih ali visokih – bi radi takoj sedeli na direktorske stolčke in seveda oni so najbolj pametni, ker so študirani. D so študirali je že res, vendar nekateri smo se tudi veliko naučili v praksi (seveda tudi študirali), in iz izkušenj lahko povem, da znanje pridobljeno v praksi je bolj koristno od tistega teoretičnega iz šole, saj je marsikaj drugače kot je napisano v knjigah. Primer? Bi se jih našlo kar nekaj.
LP
Tajna