SEM EDINA?
Ves Marjeta
nisi edina, tu sem tudi jaz, poleg vseh ostalih nesrecnic.Jaz se s tem obremenjujem ze skoraj 2 leti, stara sem ze 30 let, pa se vedno nic. A te lahko vprasam koliko si stara? Verjetno se imas cas.
Jaz se ze pocasi tolazim, da pac ne bom imela otroka, ce mi ni usojeno.
Tudi jaz ne razumem kaj se dogaja z nami, saj sem zdrava, pa vseeno nic.
Se sprasujem , kaj sem naredila tako slabega, da ravno mene bog kaznuje.
Zakaj lahko nekateri ,ki si ne zelijo otrok, zanosijo !!!??
Ja ves, se mnogo mnogo drugih vprasanj si zastavljam, vendar sem ugotovila, da mi to nic ne pomaga. Mogoce bos do tega spoznanja prisla tudi sama.
Zelim ti, da bi cimprej zanosis, in da bi pozabila na vse tezave.
lp
H
Joj,
včeraj sem srečala kolegico- no ja, včasih sva bili sosedi, ko sva bili še majhni- sedaj vsaka na svojem koncu …. torej : sva pa bili marca letos skupaj v bolnišnici zaradi krvavenj v zg. nosečnosti. Meni se je vse skupaj zelo klaverno končalo in sem odšla domov. Njena diagnoza je bila zelo podobna moji – niso videli utripati srčka. čeprav je bila njena nosečnost dva tedna mlajša, pa vendar.
In …. včeraj sem jo videla vso sijočo in s trebuščkom in …. kako me je stisnilo …. pa saj njej je pa le uspelo, a se je nisem mogla nagledati.
Ves čas sem razmišljala, da bi bila tudi jaz zdajle takšna ?!
Kot vedno …. je sledila noč polna solz in žalosti …. JOJ, kako to boli !
Upam, da nisem zatežila. A sem morala spraviti ven iz sebe (sem mislila, da bo danes že bolje, a ni ravno tako).
alenka
Ma kje si edina.Jaz sem se včeraj spraševala isto.Ena kolegica je rodila, druga me je klicala, da je dva meseca noseča (zanosila je že prvi mesec po tem, ko sta se odločila za drugega). Saj sem bila vesela za njiju, ampak cel dan sem bila čisto podrta.Kdaj bom pa jaz na vrsti. Ampak danes sem se že malo sestavila in se še naprej veselo bašem s folno kislino za primer, kaj pa če ta mesec ratalo (po 12 letih, štirih spontanih splavih, endometriozi, miomih…).Skratka, še kako te razumem.
Res nisi edina in veliko nas je, ki mislijo tako kot ti.
Jaz tudi kar naprej razmišljam kako NI FER, da tiste, ki si želijo ne morejo imeti in zakaj sem spontano splavila in ali bom naslednjič tudi in ….če sploh bom kdaj…
Po eni strani se tudi bojim kam vse to pelje, saj nas je toliko, ki ne moremo zanositi- mislim tudi na tiste, ki imajo več spontanih splavov za drugim- pa pol te hormone ki jih dodajajo v sokove, ki povzročajo neplodnost. ZAKAJ?
Jaz samo upam, da se bo speljajo za vse nas tako kot je treba, da ne bomo izgubile upanja.
Pa tudi tisti glas v meni, ki skos vpije da ni fer, da se bo sčasoma stišal in se bo vse srečno končalo.
Res punce men mal to že preseda ali pa imam krizo. Kaj lahko pričakujem po HSC in odstranitve septuma še sama ne vem, samo to da se nekaj dogaja.
Mogoče sem mal zašla (sori) ampak sem morala to spravit ven.
LP Ema