Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Sem čisti amater – prosim za pomoč

Sem čisti amater – prosim za pomoč

Založil sem daljinec za klimo napravo.
Sedaj sem kupil novega – univerzalnega, ki pa ga ne znam naštimati, ker tudi angleško ne znam.

Mi lahko kdo pomaga s prevodom navodil, ….

Prilagam navodila in daljinec, ki ne dela :(.
Pojma nimam kako ga spraviti v pogon.

Hvala in lep dan.

Jaša

a ti je že kdo pomagal.

Še nihče :((((((

Če si ga kupil pri nas, morajo biti priložena slovenska navodila, vprašaj v štacuni, kjer si ga kupil, ali jim ga nesi nazaj.

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

tudi oralna navodila ob plačilu so dovoljena
Pomagaj tipu, ne pa, da se delaš glupo

tudi oralna navodila ob plačilu so dovoljena
Pomagaj tipu, ne pa, da se delaš glupo[/quote]

Jaz se na tehnične stvari slabo spoznam, ste moški bolj za te stvari, pomagaj mu.

Jaz se delam, ja, eni pa ste. :))

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Mi res ne zna nihče pomagati, vsaj s prevodom?

Hvala.

Jaša

Si pa za hece…

Vtipkaj znamko daljinca v google, mogoče najdeš navodila, če ne, imaš pa na youtubu posnetek nastavitve in si pomagaj s tem.

Sprasujem se kdo pise navodila tako neumno…Anglescina da te kap 😀

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bolje je biti gospodar pekla kot suženj nebes <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Everyone has two eyes but no one has the same view.

1. Pritisneš tipko set in jo držiš tako dolgo, dokler se klima ne prižge.

2. ponovno pritisneš tipko set in jo držiš, da se ti pokažejo utripajoče črtice za kodo. Vpišeš kodo, ki je za tvojo znamko klime, najbrž je priložene v tabeli, drugače jo najdeš v navodilih ali na netu. Po vtipkanju kode ponovno pritisneš tipko set, da greš ven iz nastavitev.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Kodo namreč izbereš s pritisknjem + in – , ker številčnih tipk nimaš da bi jo vpisal.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Tu imaš še kode za klime, pišči svojo klimo in boš potem izbral kodo s tipkami + in –.[img]http://www4.slikomat.com/13/0724/tpf-KOde-z.jpg[/img]

Vtipkaj v google translate.

Vtipak to v google translate ali pa ne, ker manjka pravilen opis. Tako da sem mu napisal navodila po tem kar sem razbral in dodal to kar manjka v opisu. Lahku mu pa še podrobneje razložim, če ne bo razumel, ker je približno enako pri vseh tovrstnih daljincih.
Če seveda še bere temo, ker pri tovrstnih temah pa je težava , ko takoj zdrsnejo na dno in bi kdo lahko poamgal, ki nekaj ve, pa niti te teme ne vidi, ker ne brska vsega.

New Report

Close