Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost sem ali nisem???

sem ali nisem???

Drage dame!
Sicer (na veliko žalost) menim, da nisem, ampak situacija je čudna.
Pred 14 dnevi sem imela transfer. Na dan, ko bi ‘morala’ dobiti m. je bil rahel rjav izcedek, ki se pojavlja že od petka. Je m. ali ne? Včeraj sem naredila test, ki je bil negativen.
Kaj menite???

Drzim pesti, da si.
Pojdi na GK na bHCG.
In nam povej, da si!

Tudi pri meni se je začelo z rjavim izcedkom in negativnim CB. Ginekolog je rekel, da sigurno nisem noseča, če je stanje tako in res tudi nisem bila – 12. dan je prišla M. Lahko pa, da se motim… in želim, da bi se!

Hope

Oh ja.Se bojim da imaš prav. A drugače imaš redne m.?

O, Alibaba! Končno si spet “on line”.

A veš, kaj? Pojdi do svojega G (kar na vrat na nos!) in mu malo pojamraj, kaj in kako. Jaz bi šla na tvojem mestu. Zakaj bi se gnjavila do onemoglosti????? Pojdi in javi veselo novičko!

Joj, Alibaba, jaz strašno upam, da si. Kdaj pa boš šla lahko na bHSG?
Bom držala pesti, ker mislim, da je že čas, da se ti želja uresniči.
Daj pokliči v staro porodnišnico in vprašaj sestro Jano kdaj lahko prideš tja.

Pozdravček – Ajda J.

sprav se na meil in mi kej odpiš!!!!!!!

Joooj, kok si sitna, no! Se gremmmmm, nooooooooooooooo!

Na, kle maš zdej ta tvoj pism! Sprav se na mejl!

Jaz sem odšla kar na urgenco, ker se mi je to zgodilo zgodaj zjutraj. Sem kar močno krvavela in imela še hude bolečine. Na urgenci so me zadržali en dan v bolnišnici na opazovanju in upali da mi ni šlo naprej, vzeli so mi celo kri, da so preverili če je nosečnost ali je ni. Na žalost….
Tako, da bi na tvojem mestu šibala na kliniko pa naj oni povejo, če je m. in kaj je narobe, ti bodo pač vzeli kri in preverili, če je nosečnost ali je ni. Lahko, da je samo prišlo da hiperstimulacije in sploh ni nič narobe. Bolje malo panike kot pa da si v skrbeh in se živciraš kaj pomeni izcedek.

Š.

A lahko prosim uporabiš drug nick – Špela uporabljam že drugo leto na tem forumu. Dodaj vsaj številko ali začetnico….
Hvala

Prijateljica je imela ze drugi dan po transverju rjav izcedek , kljub temu sla 14 dan na bHCG , bil je 300 . Zato pojdi na test lahko da je vse ok . Ana

Res bom poklicala, čeprav so se ravnokar začele značilne bolečine. Ali pa bom počakala do jutri, saj sem kar prepričana da ni nič…

OK. Bom Špela1.

Ja, drugače so bile zelo redne M.

Hope

Alibaba, kako se je izteklo? upamo na najboljše!

New Report

Close