selitveni servis
Ne vem sicer cene, ampak mi vedno vedno vedno
pokličemo servis Slejko, ker so točni, korektni, hitri, zanesljivi in obvladajo celoten selitveni know how “v nulo”.
Imajo tudi posebne škatle za obleke (prestaviš z obešalnika na obešalnik), nam so tudi razmontirali in nato zmontirali omare nazaj.
Skratka z njimi je selitev manjši stres.
N:)
Selitveni servis
Expert 014/632-542
Hitko 041/768-364
Borger 041/625-759
Repič 041/675-065
Agring 041/646-684
Slejko 569-12-20
Sami smo se selili 1 mesec nazaj pa imam še vse številke, žal pa ti ne morem svetovati, ker so se mi ponudili sodelavci na pomoč plačilo “dobro kosilo”
V upanju da vam bo kaj v pomoč
lp
Di
Mi smo se pred letom in pol selili s selitvenim servisom ČEH (tel. cifre zdaj nimam tu… glej imenik) in smo bili zelo zadovoljni.
Razmontirali so vse pohištvo na stari lokaciji in ga na novi lokaciji sestavili (znosili peš vse v 4. štuk!!!). Medtem ko so eni šraufali, je šef nosačem že usmerjal “promet” zapakiranih škatel, s sabo so imeli še veliko dodatnih škatel (na koncu vedno kaj zmanjka…). Šraufali so na dekah, tako da niso popolnoma nič poškodovali parketa, tudi nikjer drugje po stanovanjih in hodnikih niso naredili niti najmanjše praske. Velik tovornjak, pa kombije po potrebi imajo tudi.
Kolikor se spomnim, so delali okoli 6 ur in računali okoli 60.000. (postavka je na uro na človeka, pri nas so bili štirje.) Zveni mogoče veliko, ampak zaslužili so si vsak tolar. Če bi se midva mučila sama s sestavljanjem tistih ogromnih omar, bi porabila en mesec….
Priporočam!
Lp tanja
Priporočam tudi ta selitveni servis: [] SELITVENI SERVIS SIMB D.O.O.[].
Selitev letos iz bele krajine v ljubljano (nimaš kaj, beg možganov).
Za PROSEL sem slišala od soseda ko so mu vozili pelete.
Poklicala sem več servisov ampak te so se mi zdeli še najugodnejši.
Pravijo, da so manjši servis in imajo manjše stroške. Da pa tudi požrtost ni lepa čednost 🙂
Saj, ko pogledaš, kakšne cene nabijajo veletrgovci (ki bi morali biti cenejši) ti je pa tudi vse jasno.
Priporočam jih ker so povedali po pravici kako in kaj.
Pozdravljeni.
Tudi mi smo se pred kratkim selili in smo najeli Selitveni Servis Čeh d.o.o., ki so delo opravili korektno in profesionalno. Vse so pridno znosili po stopnicah (dvigala nimamo) in naložili v kamion. Na voljo imajo tako kamion kot tudi kombi, mi smo zaradi obsežne selitve najeli kar oba.
Priporočam..
http://www.ceh-sp.si/
https://www.facebook.com/ceh.doo
Pozdravljeni !
http://storitvebb.si/sl/welcome
Rada bi omenila ta selitveni servis, saj so bili zelo zanesljivi in prijazni. Cenovno so zelo ugodni in opravljajo tudi druge storitve, ne samo selitve.
Toplo priporočam 🙂
Se boste selili? Opravili velik nakup v trgovskem centru? Se je tekom let nabralo, v kleti ali na podstrehi polno stvari in ne veste kam z njimi – kosovni odpad? Ste kupili motor A kategorije, zunaj pa sneg ? Kupujeto traktorsko kosilnico za košnjo zelenice, pa ne veste , kako jo boste domov pripeljali ?
Sam, sem bil v eni izmed naštetih situacij in največ preglavic mi je povzročala organizacija prevoza. Stric Google mi je postregel z raznimi podjetji, oziroma spletnimi stranmi (koga naj pokličem,.) kar je zelo zamudno. Ko sem imel dela že tako čez glavo, sem moral poleg vsega še preklicati podjetja, ki se s tem bavijo. Zakaj, nebi podjetja mene sama poklicala ? na meni je pa samo odločitev kdo bo “vozil” :).
Ko se boste znašli v podobnih situacijah (se spomnite nasveta), vam spletna stran zapelji.si ponuja enostavno rešitev. Pomoč pri organiziranju vaše selitve ali prevoza stvari. Prav tako, bo možno na podlagi vašega Feedback-a in komentarjev izluščiti “bombončke”. Pri že tako stresni selitvi, planiranju in pakiranju prepustite eno skrb zapelji.si podjetja mene sama poklicala ? na meni je pa samo odločitev kdo bo “vozil” 🙂