Selitev v Avstralijo
Lp, vsem
tudi mene zanima dežela tam doli oz. ne vidim prihodnostiv naši Sloveniji še za generacijo mojega otroka.
a kdo ve, kakšne so možnosti, če se preselimo dol oz. da dobimo stalno vizo star sem 35 let dipl. inž. tehnologije prometa, delam pa na Pošti Slovenije, kjer zaslužim 1000 evrov, otrok gre septembra v 4 razred, žena pa tudi dela kot šefice ene manjše pošte.
Kakršne koli inf. dobrodošle tudi na email. [email protected]
lp
VSE o vizah, življenju, študiju in delu – Nova Zelandija in Avstralija
VABILO na PRAKTIČNO PREDSTAVITEV MOŽNOSTI:
Možnost različnih viz in kako pridobiti vizo?
Kakšno je življenje v Novi Zelandiji?
Kako si ustvariti bolj kvalitetno življenje z višjim življenskim standardom?
Primerjava življenjskih stroškov in plač med Slovenijo in NZ.
Si želite finančno neodvisnost?
Zaželeni poklici. (povpraševanje po različnih skupinah poklicev).
DOGODKI PO SLOVENIJI- VSE O NOVI ZELANDIJI:
12.2.2014 MARIBOR-Tehniški šolski center Maribor, Zolajeva ulica 12, 2000 Maribor
17.2.2014 NOVO MESTO-Visokošolsko središče Novo mesto, Na Loko 2, 8000 Novo mesto
18.2.2014 KOPER-Garni hotel Pristan, Ferrarska ulica 30, 6000 Koper
19.2.2014 in 26.2.2014- LJUBLJANA,Stavba- MLADINSKA KNJIGA, Stegne 3, 1000 Ljubljana
20.2.2014 MURSKA SOBOTA-Pomurski tehnološki park, Plese 9a, 9000 Murska Sobota
DOGODKI PO SLOVENIJI- VSE O AVSTRALIJI:
3.3.2014 MARIBOR-Tehniški center Maribor, Zolajeva ulica 12, 2000 Maribor
4.3.2014 NOVO MESTO-Visokošolsko središče Novo mesto, Na Loko 2, 8000 Novo mesto
5.3.2014 in 17.3.2014 LJUBLJANA-Stavba- MLADINSKA KNJIGA, Stegne 3, 1000 Ljubljana
6.3.2014 MURSKA SOBOTA-Pomurski tehnološki park, Plese 9a, 9000 Murska Sobota
Na voljo tudi osebne konzultacije in vse o lastnem poslu v Avstraliji in na Novi Zelandiji.
http://www.migracije.net KONTAKT: E-pošta: [email protected] in Telefon: 040 547 759
Ljudje ne nasedajte tem prevarantom. Same obljube o boljsem zivljenju nikoli pa ne povedo nic o slabih straneh migracije. Prekleti prevarantski paraziti bi radi pobrali se zadnji denar od revezev. Vse o zivljenju v Novi Zelandiji in Avstraliji ja seveda kiss my ass ve pijavke laznive.
Vecino stvari o vizah in Avstraliji lahko izveste na http://www.immi.gov.au/immigration/ . Vsako vizo si lahko uredite sami brez migracije.net prevarantov.
V tebi je pa neverjetno veliko gneva. Prej si se na Brita spravljal, zdaj, ko se pa ne mores, se pa na druge.
En anger management course bi ti mogoce koristil.
Na nobenega se ne spravljam in se nic ne oglasam. Samo bullshitiranje me zelo moti. In pri tehle migracijskih agentih in agencijah ga je na pretek To so izmecki najhujse vrste. Samo za primer si preberite o na netu o tistem smrduhu Toniju Lenku.
Pa dober slovar za izboljsanje besednega zaklada ti tudi ne bi skodil.
@Dober slovar
Ne, ne bom se pustil zvleci v Britisheve vode. Dober slovar je pa najbrz clan migracije.net. Glede mojega zaklada pa je res, da ni dober. Ampak jaz povem stvari direktno. Ne pa tako kot vi mesalci megle in gobezdaci o samo lepih stvareh tujine. Gnoj Toni Lenko se je tudi hvalil, da ima MBA. Za tiste, ki ne veste to je sola kjer te ucijo kako nategovati ljudi, govoriti in nic povedati….itd. Zakaj zagovarjas te laznive prevarante iz migracijskih agencij.
Toni Lenko ter ostala sodrga so zagrenila zivljenje mnogim ljudem. Ti prevaranti prezijo na obupane ter lahkoverne ovcice, da jim poberejo denar. Povedo jim samo v rozice zavite stvari o tujini. Njihova predavanja zgledajo kot velike seanse v stilu tistih srecanj ob piramidnih igrah. Ljudje ne pravim vam, da situacija v Sloveniji ni obupna in, da naj ne imigrirate. Pravim vam samo, da se bojte sleparjev in prevarantov ala Toni Lenko ter ostalih imigracijskih agencij.
Ne poznam firme, ki jo omenjas, ampak ti povem, da ce se mislis seliti v tujino, se cimprej navadi, da so pogoji za ustanavljanje firm v tujini veliko bolj sprosceni kot v Sloveniji. Drzava v tujini ne kontrolira firm v taki meri kot doma, ker se ji gre bolj za to, da se denar vrti in manj za to, da bo slo vse po pravilih.
Vsaka firma ti bo vse predstavila v najboljsi luci, ne glede na to, s katero bos imel opravka. Ker je konkurence v tujini vec, profit je pa treba ustvariti, firme, pa naj bodo za izseljence, obnovo hise ali pa privatna sola, ali karkoli drugega, dajo velik poudarek na embalazo, to je na predstavitev (seansa, ki jo opisujes). Ker so firme zasebne, so lahko v minusu, lahko so goljufi, lahko imajo slab izdelek, a ti tega ne bo nihce povedal, prav tako se o tem ne bo pisalo v casopisu. Slisal bos kaksno stvar, ko bo ze pocilo, pa se to obicajno ne. Na tebi je, da izbrskas pomankljivosti in je seveda je povsem od tebe odvisno, ce bos firmo vnaprej preveril. Drzava tega ne bo delala zate.
Na kratko, v tujini bos moral sam poskrbeti zase, drzava ne bo tvoja nanny, kot v Sloveniji. Ce tega nisi pripravljen sprejeti, je bolje, da ostanes doma.
P.s. Tudi direktno se da mnenje povedati na spodoben nacin.
@Pa dober slovar,
Dodal bom samo se to, da ta prevarant Toni Lenko ne bo dozivel ravno toplega sprejema ob srecanju z marsikarero stranko, ki jo je nategnil. Gobezdaci ter prodajalci megle ala Toni Lenko zal prihajajo v ospredje kar se kaze v gospodarskem polozaju te propadle drzave Slovenije.
Veliko so pa krive tudi te lahkoverne ovceke, ki nasedajo vsem tem zgodbam o uspehu. Vsem revckom naj povem, da ima tudi tipicna avstralska druzina kredit za hiso, ki ga vcasih zelo tezko odplacuje. Tudi sanjske sluzbo boste mogoce dobili po zelo, zelo dolgem casu. Najbolj se pa smejem osebkom, ki govorijo, da imajo dovolj Slovenije, kjer se vse dobi preko poznanstev. Vam povem, da se v Avstraliji skoraj vse dobre sluzbe dobi tako – preko poznanstva. Torej ne verjemite vsemu bullshitu na teh imigracijskih seansah. Tudi v Avstraliji je ogromno podstavljanja polen v sluzbah in nevoscljivosti – se posebno do imigrantov. Ce vam bodo pa pokazali hiso ob morju se jim pa se posebno smejte. Taka hisa stane vedno par miljonov ( ja miljonov) dolarjev. To pa pomeni, da si jo navadni drzavljan ne more privosciti nikoli, nikoli. Na koncu pa vam seveda pravim, da se seveda da boljse ziveti v Avstraliji kot pa Sloveniji. To pa samo zato, ker je Slovenij tako zafurana drzava. To pa tudi ne pomeni, da se mogoce se
boljse ne zivi v Nemciji ali pa Svici.
Je res da agenti pretiravajo toda ti tudi xxxx. To so vile ob morju ki stanejo miljone navadne hise so pa desetina tega lahko tudi ob morju saj je baje 50000km obale v aus.Vse je odvisno od lokacije. Sicer tiste njihove lesene bajte niso trajne in nevredne svoje cene. Na 10 tisoce ljudi prihaja v aus in isto tudi odhaja razacaranih vsako leto.Sonce ni vse ves, pravzaprav tam ga je se prevec. Tiste place pa ki jih ponujajo tam so nerealne saj australija se mora drzat svetovnega trga in vsega ostalega. Ce bi bilo res tako bi cel svet navalil tja. Seveda jih je nekaj ki obogatijo saj takih je tudi polno v slo in kaj to tebi pomaga, nic.
Clovek umiri se!?
@xyz,
To o hisah ne govorim na pamet ampak mi je to povedal clovek, ki zivi down under. Seveda bos lahko dobil hiso s pogledom na morje za manj kot miljon AUD. Ampak to bo najbrz zelo dalec od centra kakega centra mesta in s tem posledicno zelo dalec od potencialne dobro placane sluzbe. In tu se zacne zacaran krog, Ce ni dobre place ni veliko denarja…tudi v Avstraliji.
Pa ni bil moj point v tem, da bi predaval o Avstraliji, ker bom to rajsi prepustil ljudem, ki zivijo tam doli. Moj namen je bil opozoriti kake barabe so v teh imigracijskih agencijah in kako lahkoverni so obupani ljudje. Mogoce MBA nekaj pomeni v tujini amapk v Sloveniji kot v primeru preklete barabe Tonija Lenka pomeni samo mesanje megle, bullshitiranje ter nategovanje obupanih ljudi. Ta sekret se v zivljenju ni delal ampak je samo nategoval ljudi okoli sebe. Cvri se v peklu prekleti gnoj prevarantski.
Zelite izvedeti vse o zivljenju v Australiji ?
Google vam nudi vse splosne informacije o vremenu, placah, zivljenju v Australiji BREZPLACNO brez seminarjev za 15 eurov ali osebnih konzultacij za 60 eurov.
Zelite profesionalno oceno vasih moznosti in pogojev za pridobitev vize v kolikor izpolnjujete pogojev od ene najboljsih migracijskih agencij v Australiji ?
Obiscite http://www.migrationplus.com.au za zanesljive in tocne informacije o vseh vizah, pogojih in zakonodaji, ki je trenutno v veljavi.
Ali veste, da je migracijsko svetovanje agencij in posameznikov, ki niso registrirani z MARA (Migration Agents Registration Authority) v Australiji nedovoljeno in kaznivo.
Migracijski strokovnjak mora opraviti podiplomski studij in se nenehno dopolnilno izobrazevati, da zadovolji pogoje registracije, ker se migracijska zakonodaja dnevno spreminja.
Nasveti, ki jih dajejo, morajo biti striktno v skladu s “Code of Practice”, ki si jo lahko natancneje ogledate na spodnjih povezavah.
Please refer to the Consumer Guide https://www.mara.gov.au/media/152338/consumer_guide_english.pdf
Please refer to the Code of Conduct https://www.mara.gov.au/media/95420/Code_of_Conduct_July_2012.pdf
MigrationPlus je ena najuglednejsih agencij v Australiji in prav gotovo ne najcenejsa.
Kot lahko preberete v vecini forumov, so napacne odlocitve pri izbiri agencije oz vize lahko zivljensko pogubne in prav gotovo zelo drage. Drzava vam ne povrne stroskov vize, v kolikor je vasa vloga nepravilna ali zavrnjena. Sama pridobitev vize tudi ne pomeni “Happy for ever after”.
Vecina nasih strank je urejanje problemov, ki jih povzrocijo neregistrirani svetovalci, v koliko je to sploh mogoce. Tudi ce je viza podeljena in se kasneje ugotovi, da so navedeni podatki v vasi vlogi niso bili pravilni ne glede na vaso krivdo oz., da jo je izpolnil vas nekvalificirani svetovalec, je viza lahko preklicana in vam je prepovedano zaprositi za novo vizo ali stalno prebivalisce do 10 let.
Migration Plus vam ponuja “Complimentary” assessment – strank, ki ne izpolnjujejo kriterijev za vizo ne sprejemamo – zavedajte se, da vam nihce ne more garantirati, da bo viza odobrena, ker o tem odloca le Oddelek za priseljevanje Avstralske vlade, ter da razlogov za zavnitev vase vloge ni potrebno navesti.
Nasa spletna stran vam ponuja veliko brezplacnih in pravilnih nasvetov v zvezi z migracijo kot tudi potrebnem znanju anglescine, online tecajev anglescine ( ki je pogoj za vecino viz), postopkih za pridobitev potrebnih strokovnih ocen vasih izobrazb in delovnih izkusenj ter iskanja zaposlitve.
V kolikor se odlocite za usluge Migration Plus, vam v paketu storitev nudimo tudi overitev vseh originalov ter uradnih prevodov vseh dokumentov iz slovenscine v anglescino.
Vsi strokovni sodelavci Migration Plus smo registrirani migracijski svetovalci, pravniki in ugledni strokovnjaki ter clani Migracijskega Instituta Australije.
Tako je ljudje, vecino odgovorov se lahko najde na google.com. Vsi ljudje pa bezite dalec stran od agencij kjer ima prste vmes po novem sedaj doktor dr. za prevaro, krajo, laz dr. sekret dr. Toni Lenko. Povejte mi kateri resni doktor se bi ukvarjal z imigracijo razen bolnega narcisa ala Toni Lenko. Ta ti je patoloski laznivec, lenuh in prevarant. Veliko ljudem dolguje denar. Firme odpira ter zapira kot po tekocem traku in ob zaprtju seveda ne opravi ze placanih storitev. Doktor, MBA Toni Lenko si zasluzi zapor ne pa zivljenja na Gold Coast-u.
Žal se z zgornjim mnenjem ne strinjam. Niso vse agencije slabe. Če pa naivni ljudlje padajo na prevarante, pa se po mojem mnenju ne sme primerjati vseh agencij kot slabih…
Sama imam pozitivno izkušnjo za Kanado. Vse so mi uredili in vizo sem dobila v 4 mesecih in to brez problemov. Tista agencija, ki se pa tko noro hvali kok so super kot Migration plus pa itak ni zaupanja vredna, če po forumih pobirajo folk.
Najboljša cvetka pa je, da oni potem štalo za ostalimi agencijami urejajo… če pač to počnejo potem so res C kategorija migracijske agencije in kot je sama povedala očitno njihova svetovalka- za to še mastno zaračunajo…
Sama bi rekla da stran od agencij kot so migration plus!
Ljudje preverite najprej reference in naj vam točno povejo za vse stroške za postopek vize, šele potem se odločite in seveda NUJNO morajo biti ustrezno licencirani in morajo imeti dovoljenja za opravljanje migracijskih storitev!!!
Več si poglejte na spletnih straneh od posameznih državnih uradov, kjer imajo tudi sezname vseh migracijskih agentov in agencij!
Prav gotovo so migracije net najboljsa mozna opcija za migracije net iz Slovenije – zelimo jim veliko uspeha in da bi Slovencem se naprej omogocali migracije v Avstralijo !!!
Za razliko od tipicne slovenske mentalitete popljuvaj kogarkoli se da, je v Australiji drugace, in zelimo vsem Slovenkam in Slovencem veliko uspeha pri iskanju poti v Australijo ali doma.
Kindest regards,
Migration Plus
Ljudje stran od zadev, kjer ima prste vmes prevarantski sekret Toni Lenko.
Tony Lenko je jewish!
Zid je pohvala za tega cigota Tonija Lenka. Ta gnoj bi za denar prodal tudi lastno mater….izmecek prve klase.
Pozdravljeni,
tudi sam se spogledujem z odhodom v Avstralijo.
Zanima me v kolikor mi lahko kdo pomaga?
Namreč v Sloveniji se ukvarjam z selitvami (organizacija, dokumentacija, statistike, narejeno imam tudi licenco za carinjenje, prav tako delam na terenu z našimi študenti, skratka znam prijeti za delo) star sem 34 let.
Mi lahko kdo namigne ali imam možnost dobiti službo v tej smeri v primeru da si uredim delovno vizo?
hvala za pomoč
Primož
Forum je zaprt za komentiranje.