Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! SELITEV V AVSTRALIJO

SELITEV V AVSTRALIJO

Lep pozdrav. Ali ima kdo izkušnje kako je z selitvijo v avstralijo. Po poklicu sem medicinska sestra pa ne dobim službe nikjer v sloveniji.S partnerjem bi rada šla v avstralijo vsaj za pol leta,da poizkusiva srečo. Zanima naju predvsem če je kakšna agencija, da ti pomagapri teh stvareh…hvala

Hm, to ne bo dobro za pol leta. Sicer imaš vse možnosti. Ampak v Avstralijo se ne gre na pol leta kot v Austrio, Italijo, Nemčijo,… to ni Evropa. Z ženo se že več časa pripravljava na to. In iščeva pravo viso.Naši prijatelji so že v Avstraliji. Verjetno se nisi še prav pozanimala o vseh visah, ker jih je malo morje. Če imata otroka, zdravstvena oskrba , plačevanje davkov ali tu ali tam,…..
Ker nekako zbirava krog prijateljev , da bi se dobivali i izmenjavali informacije bi bilo dobro tudi z vami se dobiti in spiti kakšno kavico in informacijo hehe.
Naši drugi prijatelji so tudi se odselili v Kanado,
Tvoje vprašanje je bol splošno. Kaj je tvoj partner po izobrazbi, kaj dela, je zaposlen,v kateri del Australije bi rada šla, ………
Milijon in več vprašanj v visah , ki te vmes vprašajo skoraj tudi za št. noge. hehe
odpiši mi na
[email protected] ,
če te kaj bolj konkretno zanima.
Aja, pazi pri agencijah, komu in kaj plačuješ. Moji prijatelji so plačevali in plačevali več tisoč Eur. in jih je vlekla za nos,. Potem pa so naleteli na vezo in 1,2,3 v 2 in pol mesecih je permanentna visa čudežno lahko bila narejena. Veliko zgodb in izkušenj.
Tony Lenko?? Hm , ne hvala, Caroline?? ne hvala,…… PAZIIII

New Report

Close