Najdi forum

seksualni nasveti…

Lepo pozdravljeni od mačkona, ki je bil pred kratkim vržen nazaj v kruto realnost. Iz dopusta v službo…

Na dopustu smo se imeli lepo, veliko se je seksalo, ko pa ni šlo več, pa sem še malce porinil. He he he…

In ko res ni šlo več in sva z mačko za tisti dan torej postala “teoretika”, sem posurfal tudi malce po netu… In našel opis neke tehnike (malce vzhodnjaško mi deluje), ki je toliko posrečen, da se mi je zdelo škoda, da ga ne bi delil z vami:

VELIKI POTEG

1. Stoje se samozadovoljujte, dokler ne dobite mocne erekcije. Prenehajte, preden dosezete tocko brez povratka.

No problem, tole gre….ejjj, pa jest rasturam…

2. Prenehajte s stimulacijo in za trenutek pocijte, da spet pridobite nadzor.

Uff, sem ze rabil pocitek… Desnica, moja tanajtaboljsa prijateljica, me malo boli….Nadzorujem situacijo…

Nato hkrati stisnite PK misico okoli prostate in pritisnite nozne prste ob tla.

Bemti, kera je zdej ta misica, prostata mi itak pritiska na vse naokoli… Okej najdu misico… Zdej pa se prste zabit v tla… Auuu, pozabu nohte postric-…

3. Vdihnite in s stiskanjem zadnjicnih misic povlecite spolno energijo iz presredka proti zadnjiku in hrbtenici.

Stiskam in stiskam, nic ne diham… vlecem energijo iz presredka proti zadnjiku, ah jes tu je … prrrddd, ah **** za.j.eb, dejmo se enkrat….

4. V valovih krcite misice od zadnjika proti hrbtenici in vsakic kratko vdihnite. Pomagalo vam bo tudi zibanje hrbtenice naprej in nazaj, podobno kot bi jahali konja.

Uha, se malo pa bom morsko bolezen dobil, kratko diham, malo se mi ze vrti od pomanjkanja kisika, jihhaaaa…..na konjicka vranega…nic osedlanega….

5. Ko energija doseze dno lobanje, sklonite glavo in pritisnite brado na prsi, energija se bo tako pretocila v glavo.

Cist sm ze pijan od COdvaja v krvi…Kaj bi dal za globok vzdih, okej porivam glavo dol in jo tiscim v prsi…kosmate…Ze cutim pritisk v glavi, al kri je to al energija, zdaj je vprasanje…

6. Zavrtite oci navzgor, kot bi poskusali pogledati vrh svoje glave – s tem boste energijo prenesli na krono glave.

Vrtijo se vrtijo oci navzgor, jaz pa lezim na tleh…. Bog ve al je res energija na vrhu glave….Al je to samo radiator…

7. Ko prenesete energijo do krone glave, ste izvedli veliki poteg. Stanje vase erekcije je mera uspesnosti te vaje: ko povlecete energijo iz genitalij v glavo, se mora erekcija zmanjsati.

Uhhhh **** mi je ratal…Veliki poteg, lulek je cisto majhen, micen, vse je zginlo v glavo.. evo bravo jest… Ejj kva mam zdej en velik K.. u glavi…

8. Osemkrat ponovite vajo od koraka 3 do 6.

Kvaaa? Se osemkrat? Ma dejte se hecat no. Ne morm vec, enkrat je cist zadost…

9. Ko devetkrat prenesete energijo do krone glave, z mislimi, ocmi in vsemi svojimi cuti krozite s kreativno spolno energijo v mozganih, devetkrat, osemnajstkrat ali sestintridesetkrat, najprej v eni smeri, nato v drugi. Ko s krozenjem zakljucite, za nekaj casa pocijte in poskusajte obcutiti energijo v mozganih, ki jo pogosto cutimo kot toploto in scemenje, kot mini orgazem.

PUf pant, uh, dost mam…krozim po glavi z ocmi, ampak bogami nc ne vidm, nc ne cutm….Evo pozor menjam smer, menjam smer… eh… spet je radiator napoti….

10. Ko cutite, da so mozgani polni, se z jezikom dotaknite ustnega neba in pustite energijo, da se pretoci po prednjem kanalu iz mozganov najprej med obrvi, nato do nosa, grla, srca, soncnega spleta in koncno do popka kjer se shrani.

Hej, ja kje je pa orgazem, tist mogocen? K ti spricne do stropa?

Sicer je opis star že leto dni, pa se mi zdi da je še vedno aktualen. Razen če je fant prestavil radijator drugam. He he he…

lep dan vsem,
mačkon

hahaha uf uf to pa je znanost! LP!

-----------------------------------------------------------

Smeh do solz!!!

Zanimivo…
in smešno, ampak ok..

A je kakšna podobna vaja tudi za ženske:)) ali naj uporabim kar ta navodila?

Stoje se zadovoljujem, dokler….????

Kar ta navodila manca…

Saj radiator je univerzalen…

😉

lp,
mačkon

To so tantrične vaje in se raje ne igraj z njimi, kajti če jih ne opraviš pravilno, si lahko nakoplješ težave s prostato. Takšne stvari je treba začeti vaditi pod strokovnim vodstvom usposobljene osebe.

Podobne vaje obstajajo tudi za ženske. Opisane so v knjigi Tao ljubezni, podobne so tudi Keglove vaje, ki jih priporočajo ginekologi za krepitev mišic medeničnega dna.

Mislim, da so to navodila za tantro. In…Mačkon…ne norčuj se iz tega. Mnogo parov si je s tem obogatilo svoje seksualno življenje. Mnogi pari so se zaradi tega razšli. Vsak pač išče in najde svojo pot.
Ti pač poznaš samo svoje porivanje noter, ven, na vse strani…dokler ne pride do tvojega orgazma, ki seže samo do vršička tvoje trebušne prepone, konča pa se z izlivom, o katerem ne veš nič.
Izgleda, da še nikoli nisi slišal za orgazem, pri katerem se energije obeh pretakajo tako močno, da oba sodelujoča ščemi v dlaneh, stopalih in na vrhu glave, peče in si prizadeva nekaj iti ven, nato pa to isto pride v lepši obliki nazaj.
Za te stvari se morata dva brezpogojno ljubiti in spoštovati.
In to je čisto normalen seksualni odnos…

ah, Pika, mačkon nas je tako nasmejal. Smeh je zdrav.
LP

Ja, Pika in Relika, seveda je to del tantre, ampak Mačkon je vseeno simpatično opisal svoje prve poskuse. Saj morda se jih pa nekoč resneje loti. 🙂

Ja pa ‘bela cesta, ali je res večina ljudi funkcionalno nepismenih, ali kaj…

Kot prvo je bil moj post mišljen šaljivo in kot drugo menim, da je jasno razvidno, da v tem primeru ne gre za moje lastne izkušnje, ampak za kopiran tekst iz neta.

Dajte se malce relaksirati, noooo…
(pa z radiatorjem, ali pa brez njega 😉

lp,
mačkon

Mačkon, a veš da ti lahko rep zraste? V najboljšem primiru boš dobil kosmate dlani.
Pazi nase!
hehe
Lep pozdrav iz Pirana Franc

New Report

Close