Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja seksi mamice-samopor.krema

seksi mamice-samopor.krema

Ciao!

Verjamem, da ste tudi ve rade videti zapeljive in seksi in da se vas mož (fant) kar ne more nagledati! Meni je pa porjavela polt tako lepa, da bi jo rada ohranila čimdlje časa. Kajti na morju sem si pridobila zelo lepo čokoladno barvo!

In zdaj sprašujem vas, mamice, če mogoče uporabljate samoporjavitveno kremo in če jo, katera to je? Jaz bi si jo kupila, pa sem totalni nevednež v tej zadevi!

Kakšne kreme uporabljate, kje se kupijo in mogoče še cena?

Hvala vsem za odgovore!

Uživajte v krasnih poletnih dneh!

ciao

jaz uporabljam, kar tisto od DM, sun dance v spreju (pa še dve sodelavki) in je ful v redu, stane pa mislim da jurja……

imeal pa sem tudi že od nivee, ki je tudi v redu….

v času študija sem pa med drugim delala tudi v free shopu in preizkusila tudi vse kreme zvenečih znamk oziroma imen, pa niso nič boljše, samo velik, velik dražje….

uporabljam pa jih samo ko že imam svojo podlago, tko v bistvu za vzdrževanje barve..

lp
n

Hvala za odgovor! Tudi jaz sem že nekje prebrala, da je ta od DM zelo dobra! A je v spreju boljša? Verjetno se lažje in bolj enakomerno razmaže!
Verjetno jo bom šla kar danes kupit!

Hvala!

aneta

Sprej L’oeral, tudi kupila v DM (taka majhna flaška rumene prozorne barve).

Super!

ja men se zdi da je v spreju boljša, bolj tekoče, fajn se razprši in lahko lepše razmazeš….

v službi smo bile enotnega mnenja, da je res ful v redu no če imaš svojo podlago…

Ker ste tako prijazne, vas bom še nekaj vprašal! :))

Ali se naj prej s pilingom za telo stuširam? Ali mi bo potem sploh kaj svoje barve gor ostalo? Ali naj se namažem brez da si naredim piling? Verjetno bi bilo vseeno bolje, da si ga naredim, da bo šla stara koža dol!

aneta

jaz še nikoli nisem uporabila pilinga, pa imam lepo barvo in nič nisem flekasta

Še jaz!

mene pa zanima, če za obraz uporabljate isto kremo kot za telo, ali drugo??

jaz za obraz ne uporabljam nič, me že tko na kolesu še dodatno ožge, potem sem pa preveč rjava, kar mi pa ni všeč…..

meni najbolj prav pride za noge (pod koleni) ker tudi ko sem na plaži, itak za malčico skačem in mi posonči ramena in tazadnjo…..no pa obraz tudi

lp
n

Če bi rada ohranila rjavo barvo od morja, so za ta namen najboljše kapsule Braunemon. Tudi lepše porjaviš. Jaz sem si jih danes kupila, ko mi je o njih pravila prijateljica, ki je res lepo rjava.

New Report

Close