Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Seks za brezplačno pijačo in prevoz

Seks za brezplačno pijačo in prevoz

pol ga ni? :))

lp ajs

No, naj ti ga narišem, point namreč: nikogar ne smeš na silo strpati v avto in nekam odpeljati samo zato, ker se ti zdi, da lahko kdaj pozneje zabrede v težave. Seveda je veliko odvisno od specifičnosti primera, ampak načelno je to nesprejemljivo.

Kapiš??

hehe to je bilo napisano… in ta primer se ti ne zdi dovolj specifičen, da bi malo odstopila od svojih načel? Mislim, če bi tvoja 15 letna hčerka pijana ponujala oralni sex te to načeloma nebi motilo :)? Mislim kje je po tvoje meja med “Jaz lahko počnem vse kar ni prepovedano.” in “Ti si budala, (čeprav to ni prepovedano haha).” :)) ?

lp ajs

PS: ej en prijateljski nasvet, bi ti na PM poslal, pa jih ni tukaj :)))) če se tolk zapleteš in razburiš izgubljaš svoj KUL. Saj se ne, saj vem, saj vem hehe

Preljubi ajsi, če bi moja 15-letna hči napol pijana in napol zadrogirana ponujala oralni seks okoli, bi žal jaz kot starš že zdavnaj odpovedala. In zadnje kar bi naredila, bi bilo, da bi pričakovala od tujcev, da rešujejo moj problem. Ker ga ne bi mogli rešiti. Verjemi.

Razmišljaš podobno kot tisti politiki, ki so se nedavno zbrali za okroglo mizo in razglabljali, kako prav bi bilo, da bi zaprli vse lokale za mladino in uvedli policijsko uro. Tako ne bi bilo nobenih mamljivih ponudb za mladoletnike, starši pa spet ne bi imeli nobenega dela. Ti bi pa uvedel zakonsko obveznost za vse, ki jih dekle (saj ne vemo na pogled, če je mladoletna, lahko je seveda polnoletna) zagnjavi za spolnost v zameno za blablabla… , da morajo nemudoma pripeljati punco na policijo. In spet starši nimajo kaj početi. Dečvo lahko komot pustijo ven, pa naj dela karkoli, saj so itak drugi zakonsko ogovorni za to, da se ji nič hudega ne bo zgodilo.

Kaj hudiča, ima 15-letnica pijana in zadrogirana okrog prosijačit za seks in kaj so do sedaj počeli njeni starši?? Nemogoče je mladino obvarovati vsega hudega z zakonskimi določili in od tujcev pričakovati, da bodo naredili tisto, česar mi kot starši nismo uspeli.

Razburjanje in izgubljanje svojega KUL??? Ma dol mi visi….You should know better than that.

Khm… ;)))

lp ajs

Eh, jaz nebi nič uvedel, nemogoče je kogarkoli obvarovati vsega hudega zakoni in starši gor ali dol. Zato pa upam, da če se mi kaj zgodi, da bo zraven rajš kakšna loca21…hehe

lp ajs

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close