Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Seks za brezplačno pijačo in prevoz

Seks za brezplačno pijačo in prevoz

na policiji 😉

aha. Kaj pa tale tvoj zaznamek?

“2. nikogar od nas ni poznala pa se iz LJ nismo ne vem kje bi nas nasla”

Kaj že naj bi to pomenilo?

A ste jih dolgo čakali, da so se zmigali prit po punco?

se to ti bom napisala…

nimam se za heroja sem pa vedno pripravljena ljudem -komurkoli- pomagati, ce mislim, da je v stiski. se je ze izkazalo tudi za napacno presojo… npr. v studentskem domu sem slisala, da se iz ene sobe slisi ena punca ‘daj pusti mi tangice’ ful naglas in potem potrkam pa mi odpre ena cist zafnana pi*kica, v sobi pa so bili se trije tipi. Pa vprasam, ce je vse ok in rece, da ok. Valda sem sla pol. Sem izpadala ful kreten ampak me ne briga!

Enim ljudem ni vseeno ves in ponosna sem na to!

No čudno da že punca ni že prej poklicala starše, če so bli pripravljeni takoj prit po njo. Mogoče ji je pa res bolj pasalo, da spotoma do doma še kakšnemu pofafa in pivo spije?

Mah no… ze to, da ti otrok spizdi od doma je cudno ampak ajde… vsak ima svoje probleme in naj pometa pred svojim pragom.

Loca, ne seri. Več kot očitno je, da iz posta v post trosiš več neumnosti in laži. Najprej praviš, da vas itak ne bi mogla tožiti tudi če bi hotela, ker tako in tako ne ve, kdo ste in kje stanujete. Malo naprej pa bluziš o tem, kako imate z njeno družino stike in ste malodane družinski prijatelji. Daj, preden drugič napleteš štorjaco o čem, se najprej usedi in jo dodelaj do podrobnosti na list papirja z miselnimi vzorci, potem pa pisari. Vsaj ne boš sama sebe spodbijala.

Sploh pa je nekaterim v veliko zadoščenje, če tukaj na forumu izpadejo krepostni in herojski. Kako je RL se pa itak ne ve. a da si trkala na vrata, ker je ženšče reklo, naj ji tip pusti tangice pri miru? Ja, prav, vsaj ni bilo nobene škode. Še dobro, da je nisi pobasala v avto pa na policijo. Kaj se ima kurbat s tremi tipi, džizs.

🙂 glej lahko ti razlozim kaj to pomeni ampak je predolga zgodbica.

Ne da se mi vec s tabo o tem pogovarjat sploh zato, ker ne mores uvidit celo situacijo in vseh detajlov. In ne, nocem tvojega potrdila, ce sem naredila prav ali narobe!- vem, da sem dala vse od sebe in to je zame najpomembnejse- ampak sem nekaj drugega vprasala ze v prvem postu.

Nabijaj se kolikor hoces citiraj moje nepopolne stavke, ki jih lahko razumes na vec nacinov … me ne zanima.

Ja, šur, predolga zgodbica, hehe.

uau 😉

nisem krepostna sploh ne :=) mogoce prej kontra
ampak socloveku sem pa zmeraj pripravljena pomagati in to tudi vedno naredim kar koli je pac v moji moci!

ti pa svoje komplekse resi sama s sabo 😉

lp,

p.s. mislila sem, da nas mala v tistem trenutku dokler se nismo vedeli, da je mladoletna ne bi mogla tozit, ker nas ni poznala kasneje pa o tem sploh nisem vec razmisljala – o tozbi.

p.s.2 zmagala si! vse sem si izmislila! a imas sedaj dovolj?

Hehe, v tistem trenutku vas tudi ne bi mogla tožiti, ker je bila v vašem avtu, ne? Saj se ne toži v momentu ugrabitve, veš? Ah, džizs.

aja, pa še to: mladoletniki ne morejo tožiti, tožili bi lahko njeni starši. In zakaj ste pravzaprav mislili, da vas polnoletnica (ko ste še mislili, da je polnoletna) ne more tožiti zaradi ugrabitve?

Saj ni treba odgovarjati, pretrd oreh, pa še bolj bi se zapletla.

Tejči, ti imaš pa huudo željo po zadnji besedi, in po tem, da imaš vedno in povsod prav.

Ne bo držalo. Če v vsej zadevi nisi videla, da je zgodba napletena podolgem in počez, je to tvoj problem. Da ti pa gredo v nos ljudje, ki znajo argumentirano razpravljati, pa je spet samo tvoj problem. In da boš videla, da mi ni do zadnje besede, ti na tvoj odgovor ne bom odgovorila.:))

Mislim, da mal pretiravas.

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

argumentirana razprava mi še nikoli ni šla v nos.
samo kje jo tu vidiš?

jaz berem samo nekoga, ki strelja z vsemi možnimi topovi, da bi dokazal svoj prav in niti milimetra ne odstopi od tega.

Dejstvo pa je, da nič ni črno-belo, da včasih mogoče ena manjša netaktnost lahko prepreči kaj veliko hujšega.

Eno mojo kolegico je neki tip posilil, ko je bila pijana. Vsaj sto ljudi ju je videlo, kako jo je pijano vlekel za sabo, pa misliš, da je bilo komu kaj mar?
OK, do neke mere je bila sama kriva, zakaj se je napila, ampak zraven je bilo vsaj 10 njenih “kao” kolegov, ki jim je dol viselo, ko so videli, da gre z nekom. Ne, niso mogli predpostavljat, da ga pozna, ker so bili v tujini, za sabo pa jo je vlekel domačin.

hvala lepa za take ljudi, ki bodo najprej preverili vse možne paragrafe, da si ne bi kje kaj škodovali, namesto, da bi trezno pogledali situacijo.

Ma kakšno posilstvo neki. A je tipa potem prijavila? Hehe, kolegica je šla s tistim tujcem, ker ji je bil všeč in ji je pasal f*kat, sej veš da so tujci boljši kot domači a ne. Drug dan ko se je streznila in je imela moralca, pa k so jo drug vidli kakšna je, si je pa izmislila, da jo je tip posilil. In tako skušala oprat dobro ime visokih moralnih načel. Če ji ne bi pasal it z njim bi lahko začela vpit in cvilit, se vsedla na tla, noben tip jo ne bi mogel zvlečt in ne verjamem, da ji kdo od stotih ne bi pomagal, pa če bi kakšnemu kolegu rekla, naj jo zadrži bi jo tud sigurno, tko pa mislim da je resnica povsem drugačna. Ja baba pijana, rit prodana.

Se spomnim iz časopisov kakšno leto – dve nazaj, ko je ena punca prijavila enga, da jo je posilil, sodišče je pa ugotovilo, da je šla prostovoljno v njegovo stanovanje, ko je šla ji je pa še posiljevalec telefonsko dal. No čez par dni, ko so jo prijateljice začele opravljat je pa tipa prijavila za posilstvo.

miselni vzorci he he kako bi pa to zgledal

ALKOHOL EKSTAZI POHOTNI TIPI

FAFANJE 15-LETNA BEJBA FAFANJE

FAFANJE TRAVME IZ OTROŠTVA FAFANJE

FAFANJE

Mimogrede, v Sloveniji je legalno imeti spolne odnose od 15. leta dalje.

In koliko je takih, ki so seksali že prej ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close