Seks za brezplačno pijačo in prevoz
nazalost ja 🙁
No, super argumenti. glede na prve tri točke bi jo lahko vsi tipi v vaši grupi tudi posilili, itak (kot praviš) – vaša beseda proti njeni, sploh se pa ničesar ni spomnila. Torej tožba odpade, še vedno pa ostane dejstvo, da ste naredili kaznivo dejanje VI, in ne ONA. Ja, gorovim teoretično, ker me ni bilo tam in ne vem, kako je stvar izgledala. Zaradi mene bi se lahko pogovarjala ženska in njen tip in malo okajena ženska bi pač svojemu tipu malo glasneje rekla: “Hej, modelček, a me pelješ domov, če ti ga pofafam?” Tip bi odgovoril:”Seveda, cukrček, saj zgledaš krasno, pa še nadelana si fajn, hehe.” V tistem trenutku bi od sosednje mize vstale tri omare in ena rugobasta bejba in punco na silo strpali v avto, tipu pa dali eno na gobec. Šele na policiji bi razčistili stvari in bi vi, človekoljubci, ki so zakon vzeli v svoje roke, izvedeli, da je tisti tip, ki ste mu zlomili nos, bil njen tip. Po moje bi vas čakali dve mastni tožbi. In glede na to, da ste bili na policiji, so vas najbrž identificirali, ali ne?
Torej ker ne vemo kako točno je zadeva izgledala in ali je vse skupaj bilo z vaše strani prenapihnjeno ali ne, lahko govorimo samo o teoretični plati zadeve. Ki pa je taka, kot sem jo podala.
Ne gre za umirajočega človeka na cesti in niti za žrtev kakšnih zlorab. Situacijo je pač v danem momentu treba preceniti. Saj ne rečem, da ni bilo prav, da so tisti trenutek to naredili, kar so. Rekla sem samo, da je nekoga proti njegovi volji strpati v avto in peljati kamorkoli, zelo delikatna zadeva (če ne gre neposredno za reševanje življenja) in da bi se komot lahko zmotili in situacijo napačno precenili. Kar bi hitro privedlo do hudih negativnih posledic za vse 4.
Ti loca, če nisi hotela izvedeti tudi naše mnenje (za kar nas sprašuješ), in si v bistvu želela le potrditve in ovacije, da ste prav ravnali, bi morala tako tudi povedati. Drugič napiši, da ti mnenja, ki so nasprotna tvojim dejanjem, niso všeč in jih nočeš slišati, zato naj se javljajo samo tisti, ki se s teboj strinjajo. Pa bo stvar rešena.
Ne, ne mores govoriti o teoreticni plati tega dogodka, lahko pa teoretiziras.
daj no daj tejci spet teoretiziras!
Ce ne bi naredili nekaj z ono malo bi imela strasen obcutek krivde!
Sprasevala sem kako bi odreagirali! In si mogoce odgovorila ali bos spet podala lepo obsezno razlagico?
ja, ampak če je bila ta tamala zadrogirana in pijana, bi jo lahko tud avto povozil v takem stanju…lahko bi obležala nekje na cesti in zmrznila
ob tem sem se spomnila dogodka pred parimi leti, ko je sredi belega dne sredi ljubljane pred kavarno evropa na cesti ležal starejši moški in folk je hodil mimo in komentiral, da je verjetno pijan, noben pa mu ni niti poskušal pomagat….no jaz sem poklicala rešilca in potem so ugotovili, da ga je zadel srčni infarkt
Hehe, pa ne da misliš, da ste jo ubranili česarkoli. Roko dam v ogenj, da je bila mala že na izpiranju želodca, zgodovino seksa ima kar veliko in najbrž tudi kakšen faf za protiuslugo. Draga moja, če misliš, da ste veliki rešitelji ubogega dekleta, si ali zelo naivna ali butasta (oboje je tudi možno, pravzaprav). Če punca pri 15. letih dela to, kar praviš, gre za zgodovino slabe vzgoje in nerazumevanja s starši. Mogoče bi jo rešila kakšna strokovna obravnava, prav gotovo pa to niste štirje heroji, ki ste ji pač zgolj tisti dan preprečili določeno dejanje. Kakšen pomen pa sploh daješ tej zadevi? Do naslednjega popivanja in drogiranja je bila doma, to je bilo pa tudi vse.
Kaj bi naredila jaz? Pojma nimam. To pa zato, kot sem že rekla, ker zadeve nisem videla od blizu in ker niti slučajno ne vem, kaj nekdo misli, ko reče, da je neka oseba bila vidno alkoholizirana.
Marsikaj bi se lahko zgodilo, seveda. Recimo tudi to, da sploh ne bi bila tako zelo pijana in da bi bil njen sogovornik njen tip. Na podlagi tega, kaj bi se lahko zgodilo (PA SE NI), ne moreš človeka na silo pobasati v avto. Samo to pravim.
Govorjenje o teoretični plati dogodkov je teoretiziranje, draga.
in, tvoj point je? da naj 15 letne punce veselo fafajo naokrog, dokler jih kdo ne pohodi? 🙂
lp ajs
Tejči, prosim da se oglašaš samo takrat, kadar se strinjaš :)))))))!
lp ajs
Ja, konec koncev bi se lahko med prevozom na policijo zaleteli in bi ta mala umrla. In kdo bi bil potem kriv?
Sploh nimaš nikogar za basat v avto. Lahko pokličeš polcaje. Jst jih ne bi.Če so že hoteli izpast dobrotniki bi jo lahko zastonj(brez fafa) pelal domov.
In tvoj point je? Vsako punco, ki izgovori besedo na “fa…” pobasati v avto in odpeljati na policijo? Uh, bi bile postaje polne samih fafatoric. No, vsaj policaji ne bi imeli nič proti…
Hvala za obsirno razlago kako butasta sem 😉
itak vem, da ne bi nic naredila… no mogoce bi zaupala kolegici kako si bila pametna in se nisi v nic vmesavala
pa se toliko…. s to druzino smo se zmeraj v kontaktu.
Starsem in punci so se na nek nacin ob tistem dogodku odprle oci. Normalno, da se se vedno kregajo in vse ampak od takrat se vsaj pogovarjajo. So srecnejsi in sem zelo ponosna ce sem vsaj pikico prispevala k temu.
Ja, saj. Med drugim bi se lahko zgodilo tudi to. Me zanima, kaj bi potem rekli tisti, ki sedaj menijo, kako herojsko so ravnali.
*****Vsako punco, ki izgovori besedo na “fa…” pobasati v avto in odpeljati na policijo? Uh, bi bile postaje polne samih fafatoric. No, vsaj policaji ne bi imeli nič proti…******
Odlična ideja, ne bi polcaji tolk nas po cestah lovili in bi se raje na postaji zadrževal
.
UUU, kakšna štorja, ma daj no, saj sama sebi verjameš. Čez nekaj postov se boš spomnila še, da vas je predlagala za heroje leta pa da je svoji prvorojenki dala ime po tebi. Džizs.
tejcika 😉 have fun
kako ste že prišli v kontakt s starši?
Forum je zaprt za komentiranje.