seks z velikim in majhnim
Zanima me samo od izkušenih žensk… domišljijo imam sama, torej ne potrebujem pomoči od tistih, ki niste poskusile.
Ok, izgubis nedolznost z tipom, ki ima 25cm. In potem izkljucno z njim seksas nekaj let. Med seksom te NE boli, k vecjemu ga po casu ne cutis vec. Kako bi potem izgledal seks z 16cm recimo? Je sploh moznost uzitka?
Ima katera izkusnje iz tega???
Draga moja užitek je v tehniki in ne velikosti, sory…. eni majo vlke pa jih ne znajo uporabit
tuki pa lohk jst potrdim besede od malapikicaaa. moj bivši je mel nekje okol 20cm in debelga, morm rečt da me je ful zrajcal k sm mela tisto batino not in mi je pritiskau na stene vagine. ampak ga je dajal samo not in vn brez predigre brez filinga, pa še ponavadi ko mu je pršlo je blo to to, sam uno, kaj pa jst? tko da če sm kej hotla sm ga mogla zajahat ko sm vidla da je blizu konca, da sm umirila vse skupi, pa še pol če mu je useen pršl pred mano, sam lupčka pa me nežno dol odrinu in jst pol tam z mokro pičko, zrajcana?? zdej mam pa fanta k ma nekje 13-14cm pa tud mal manjši obseg, ampak me pa obdela tko da adijo, predigra, pozna erogene cone, spremembe ritma, tko nardi da ga čutm skor isto kt če bi mel tazga k bivši, če čuti da mu bo pršl se ustavi in počaka, med sexom me gleda v oči, tko kt da me bo pojedu :D. poleg tega da ga ma not, mi obdeluje še vsaj eno erogeno cono, al mi kej šepeta na ušeska al liže bradavičke, grabi za joške, boža po trebuščku, stegnih, me poljublja. pravi da noro uživa v tem ker tud njega to zrajca in to se tud vidi, pa še tko zna nardit da nama večinoma istočasno pride, res sex je neprimerljivo bojši kot z bivšim…
Pa dober no, jaz tega ne sprašujem. 🙂 Briga mene, kaj kdo dela s svojim kurcem, zanima me, če čutiš tisto malo stvarco, če ti je včasih še 25 premal?
Če tip ne bi znal, verjetno ženska ne bi toliko let seksala z njim. Ženski pride vedno, to ni problema 😉 Očitno še obstajajo deci, k jim je ženski orgazem bolj pomemben kot lasten 🙂
ne, ne čutim tega. vprašala pa si če je možnost užitka v manjšem in jst sm ti to povedala in še utemeljila ker mi je delovalo da misliš da pa zdej nauš več tok uživala v sexu.
se bom na novo poštevanko naučila 😀
^s to tvojo zgodbo se strinjam! Jz loh tut to potrdim.. Ni vse v not vn nabijanju.
Drugac pa glej cutla bos mn ampk ce je seks tak kot mora bit cuten seks in fuk v enem..bos vidla da bos lih tko cutla on ce te bo dobr ti bo tut z 13cm npr pa manjsim ticem dobr! Jz tega ucas nism cist razumela..ampk zdj pa!!! Use je v cutenju med osebama pa v glavi kaj ti dogaja:)
Na tvoje vprašanje je nemogoče odgovrit natanko, ker vsaka to drugače občuti. Če te pa zanima, ali boš kaj izgubila, ker si iz 25 cm prešla na 16 je načelni odgovor ne! Seveda pa je vse to odvisno od vas in tehnike ki jo izvajate. Kot pravi ena v prejšnjem komentarju seveda jo razrajca ko dobi batino, a zelo pomembna je tehnika v nadaljevanju!
In drage punce, ste toliko pametne in se znate postaviti za svoj prav in držite se pravila, da morate priti do orgazma obvezno pred partnerjem, sicer boste ostale “lačne!” Pri večini fantov pride takoj po orgazmu do nekakšnega odpora do seksa, ki traja le kratek čas, največ pol ure in nato je potrebno znova v akcijo. Zato vas fant odrine, vendar to naj bi trajalo le kratek čas in nato prevzemite pobudo in ponovna akcija v kolikor vam ne uspe da ste prve. Tega se držite in podobnih težav ne bo več. Idealno pa je da prideta do vrhunca skupaj, kar pa je včasih zelo težko in zahteva veliko usklajenost.
Forum je zaprt za komentiranje.