Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija seks z kondomom

seks z kondomom

Zdravo, imam vprasanje glede zanositve.
Z partnerico sva seksala ( z kondomom ), vendar ko mi je prislo je biu penis se vedno v njeni noznici ( z nataknjenim kondomom )
Zanima me kaksna je moznost zanositve??
Lp

Zelo zelo majhna. Saj za to pa so kondomi. Ud v kondomu pred izlivom ne rabite odmikati.

Pozdravljeni, tudi jaz imam eno vprašanje v zvezi s kondomom.
Namreč, s fantom sva sexala s kondomom, tabletk nimam. Po sexu, ko sva jemala kondom ven, sva vidla, da je kondom bil še samo na polovici penisa, zgledalo je kot da je vsa semenska tekočina notri v kondomu, zmotilo naju je samo to, da je okrog kondoma bilo vse nekaj bilo. Zaj pa nisva sigurna ali je bilo to kaj od mene(punce), ali je pa možno, da bi sperma stekla ven? ..naj omenim, da je bil kondom na polovici penisa.
Zanima me še tudi, ali je možna zanositev, če je po spolnem odnosu kondom na polovici penisa?

hvala za odgovor

Kondom mora biti pravilno nataknjen in odstranjen, da je zaščita zanesljiva. Če tega ni, je tveganje za zanositev tu. Za vsak slučaj naredite test nosečnosti, 14 dni po odnosu je zanesljiv.

Hvala za odgovor, samo me še vseeno skrbi, naj še omenim, da niso bili moji plodni dnevi, pa tudi 8 dni je minilo, odkar sem vzela zadnjo belo kt yaz, nato pa sem jih prenehala jemati. Mogoče to dvoje kaj zmanjša možnost zanositve? Res je zgledalo kot da je vsa sperma ostala v kondomu, zmotlo naju je samo to, da je bil kondom na polovici penisa ko sva vzela ven, in da je bilo vse nekaj belega okrog kondoma, je res možno da obroček zgoraj prepušča kaj tekočine in ne dihta tak?

Hvala še 1x za odgovor

To, da ste jemali tabletke in prenehali, nič ne zmanjša možnosti zanositve, saj je zaščita sigurna le pri rednem jemanju. Po koncu tabletk nikoli ne vemo, kdaj se vzpostavi ciklus in kdaj bo prišlo do ovulacije, tako da niti ne morete vedeti, ali ste bili v plodnih dneh ali ne. Sicer je moje osebno mnenje, da je možnost za zanositev zelo zelo majhna, ampak ne morem pa vam zagotoviti, da možnosti zanositve ni. Zato vseeno naredite test nosečnosti, da boste sigurni in pomirjeni.

Hvala za odgovor še 1x, lp, Sandra

Pozdravljeni,
s fantom sva nekaj casa sexala, ko sva slisala in fant je cutil, da je pocil kondom. Takoj sva prenehala s sexom in kondom menjala. Fant je ejakuliral v novi kondom, torej je do izliva prislo v kondom. Sama sem 6 dni po menstruaciji. Zanima me, ali bi lahko prislo do zanositve zaradi tega, ker je bil penis v noznici ko je pocil kondom?
Lp, Sanja

Pozdravljeni!

Možnost zanositve je majhna.

Matjaž

Hvala za odgovor.
Torej ni potrebe, da bi sla po jutranjo tabletko? ..to bi potem bilo okoli 36 ur po odnosu

Glede na to, da ni prišlo do ejakulacije v nožnico, mislim, da nujna kontracepcija ni potrebna (seveda pa jo lahko uporabite, odločitev je vaša). Predlagam vam uporabo redne hormonske kontracepcije.

Matjaž

Zdravo

Imam eno uprasanje sicer z punco sva imela spolni odnos in med tem je kondom pocil a ni prislo do izliva punce je par dni do menstruacije in me zanima ali je moznost zanositve.

New Report

Close