seks v avtu
Ej, folk, a mi lahko kdo priporoča kakšen dober skrit plac v ljubljani?
Nisem Ljubljančan, sem pa slišal da je lac pri gradu menda zelo priljubljen. Tja torej NE it.:-)
lac…plac
za Savo je ful v redu 🙂 ..če ne pa pejta mal ven iz Ljubljane, recimo proti Domžalam al pa se mal dlje, tm je velik placov med polji, sam pazi da ne ostanes v kaksnem blatu zdej ko je vse namocen, ker zna bit dost bad tole pol (believe me!) 🙂
uzivita!
Kje za Savo; a lahk dobim mal bolj podrobne napotke? Please!
Tam, kjer boš vidu velik avtomobilov. Tud Sava je priljubljena.
:)))))
Tudi na Nemski ulici so neki odcepi, tudi bolj na samem:)
Pa kaksna ponoci zapuscena solska parkirisca:)))
če pa ne najdš placa te pa tud ni treba namočt
– na katerikoli bencinski crpalki
– parkirisca (meni najljubse je btc in pri ekonomski fakulteti, tam te tudi podnevi ne bo dosti ljudi opazilo, ce pravi plac najdes)
Zakaj bi se skrivala…
Ja pol ti pa pride kakšn varnostnik pa ti v rit posvet. Ne bi jest na šolkih parkiriščih.
Podnev so ludje man pozorni, ponoč je bol problem, ko tekajo okrog varnostniki, pa še kaken polcaj se pripelje mim, pa se mu zdi kej sumliv, pa gre gledat.
Hm tezko pricakujes da ti bo kdo povedal za kak res dober prostor, ki ga je sam odkril in je se neokrnjen 😉
Vsak ti bo napisal samo vsem znana mesta.
Najbolje je, da se enkrat podas na raziskovalni pohod…nekaj bos ze nasel/-a verjemi mi..
Cao
Crnuce pred progo dol s ceste
Pa kaj vsi v avtu seksate? Nit o, hm, milo rečeno, neudobno? Ni bolje kje v naravi, na samem?
Ja saj, samo kaj pa pozimi? 😉
ja, pa v rit te pika 🙂
Skrit plac ??? za kaj pa skrit ???
Pojdi v Mostec…..po deseti ni nobenega, sam mal strahljivo je ..sej veš hosta…ampak s tem je še več adrenalina….
Mene so tam že gledali, ravno sva s punco bila pri delu, ona je bila na meni, ko je eden svetil z baterijo noter. Najprej sem mislil, da je prišel kakšen avto, nato pa sem videl enega gledalca. Je sicer stekel stran, ampak naju je vse minilo.
Forum je zaprt za komentiranje.