Seks s partnerjem
Pozdravljeni. Nekaj casa nazaj sem spoznala moskega, ki je bil prej v vezi 8 let. Vse se je odvijalo zelo pocasi, pustila sva drug drugemu prostor in cas. Sedaj sva prisla do za zelo pomembne tocke – seksa in tu se je nakako ustavilo. Vedno zacnema zelo strastno, ampak vsakic ko zeliva on enostavno ne more, kot da z mislim ni zraven. Pocutim se krivo in neprivlacno, ceprav on trdi da nisem jaz nic kriva in da je to le v njegovi glavi, ker je toliko casa bil z eno punco. Je pa res, da se dosti mlajsa od njega, polna zivljenja, energije in pravi, da je strah da ne bi bil dovolj “dober”. Niti nevem vec kaj ei naj mislim. Ima kdo podobne izkusnje??
Hja, bo moral k zdravniku, da temu pride do dna. Ni druge. JE pa to za možkega res občutljiva tegobe in se verjamem da vsak, ki to trpi tega sramuje. Itak mu težko pred partnerjem, pol pa ga moreš iti razlagati še nekim 3 doktorcam to, grozno. A kaj čemo.Nekoga tare to, drugega ono. Ko boš spoznala(če boš iskala) drugega, pa bo mel spet neko drugo pomanjklivost…Tako je v življenju. Medalja ma dve plati.
Hej. Tudi pri meni je bilo podobno. Nimam nobenih zdravstvrnih zežav glede tega,ampak ko sem razšel s partnerko in ko sem spoznal žensko, do katere mi je res bilo, so nastopile enake težave. Takrat sem prebral nekaj literature celo spal z drugo da sem ugotovil da z mano ni nič narobe, ampak se to dogaja večim moškim. Nekakšen občutek krivde in poskušanje na vsak načit zadovoljiti novega partnerja. Čez kak mesec je blo pa vse kot mor biti. Daj mu nekaj časa.