Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost seks s kolegom/kolegico

seks s kolegom/kolegico

S kolegico se lahko pogovarjam o čemerkoli in se imam z njo tudi drugace lepo. Tako da sem z njo ze seksal in vrjetno se bom! Jaz nevidim razloga zakaj s kolegico lahko naprimer igraš karte, šah, tenis medtem ko seksati pa nebi smel. Včasih prav razmišljam zakaj vsak z vsakim lahko igra take družabne igre seksati pa ne more, ki je prav gotovo najbolša družabna igra. Menim da je življenje za to da se ga čimbolj uživa.

Ja to je vse res če, bi bili ljudje avtomati…pa nismo. Pozabljaš na čustva, ki se lahko tudi nehote pojavijo in nikoli niso na obeh straneh enaka, vedno ima nekdo raje kot drugi. Pa potem še ljubosumje – kar predstavljaj si dvakrat na teden se takole za zabavo poseksata, potem se v petek zvečer srečata in pač eden ali drugi namesto, da bi se spogledoval in zabaval s svojim “najboljšim” prijateljem , pač peca in se lovi okoli s kom drugim tebe pa ignorira oz. ti pride malo nazdravit in odfrči stran in potem je zadnje kar vidiš to, da gre z njim domov. In v torek se spet malo poseksata.

Ne vem no, takšne veze vse kar jih poznam so šle po vodi pa še prijateljstva ni bilo več potem.

ajde!

Če imata oba natanko isto mnenje, potem že. To pa velja prevert, ker so drugač lahko nesporazumi in je en grdo prizadet.
Ti seks pomeni samo to, kar si napisal? Kako boš pa delal, ko/če boš imel stalno žensko?

Sej sem ga že poslal nekam. Ampak boli pa vseeno…

Bojim se da una kolegica piše na forum pa :

Ljubim ga, ampak občutek imam, da me ima samo za seks – pa tako se dobro ujameva!

lp

Dobi enega, ki bo popihal … Sam pazi, da te tisti ne bo še bolj opekel ..

Lp, Bgv

Za ka si pa ti taka ?

heh…don’t make come there and slap you boy!:)))))))))))

aja….zdej bi lahk ti vedu…..9. Ne zeli svojega bliznjega zene:)))))))))) (men se zdi)

Kakšna?

da kr pošiljaš nekam !

Trenutno samo z njimi seksam. S kolegicami namrec, kolege puscam za zdaj pri miru.

No ce si si prebral moj comment pol zame se vedno ni ovir :)))))

Še enkrat sem prebrala in mi je zbudila pozornost formulacija “brez čustev in brez obveznosti”.
Strah pred tem dvojim? Pol bojo vedno sam kolegice. To pa sploh ni tko luštn, ker ne dobiš kej dost.

jaz pa sem to doživel in ni bilo slabo… celih pet let sva s kolegico imela občasne nežne sestanke… pa sva še vedno kolega (prijatelja), čeprav sem sam že poročen… seveda se ne igrava več tako kot včasih, imava pa do tega zdrav odnos…

vse je pač stvar dogovora :))

Se pravi sem edina ženska na tem forumu ki zna združit kolege & seks ;)))) Kaj pa vem, jst nikoli nism imela problemov s tem…huje je to ko se prijatelji zaljubijo v prijatelja…V taki situaciji sem pa strogo proti! Ampak najhuje je da (vsaj iz mojih izkušenj) izhaja da se fantje večkrat zaljubijo v prijateljico kot pa punce v prijatelja…Hmmm…V naši družbi je kar veliko tega in to me zelo moti…ko se med prijateljstvo vpletajo takšna čustva, potem je veliko več možnosti da se prijateljstvo skrha…

Evo v isti sapi trdiš, da edina to lahko združiš, da pa nastane problem, ko se eden zaljubi…se pravi…??? Kaj , ko se prijatelj zaljubi v tebe, pač to ni tvoj problem je njegov, ampak ravno o tem govorimo tukaj: o izgubi prijatelja, ki obvezno sledi temu, če se eden zaljubi. Ne? V tem je problem. Saj seksat se res ni problem s prijateljem, to rada verjamem, vprašanje pa je, če je vredno zaradi tega izgubiti zaupnega prijatelja, ker jih (pravih prijateljev) res ni kot listja okoli nas.

Ali se pogovarjamo o seksu pač z enim znancem, za katerega ti je vseeno, če se prijeten odnos nekoč neha? Redkokdaj se zgodi da sta oba na čisto enaki valovni dolžini in popolnoma enako čutita in se popolnoma enako lahko distancitrata od globjih čustev. Ne vem no?

Jaz osebno se s pravim prijateljem ne bi igrala, ker mi preveč pomeni ta – prijeteljska vez, sorodna duša, nekdo na katerega se lahko kadarkoli zanesem brez pomislekov ne glede na to kako je kdo oženjen ali ne in koliko otrok ima. Upam da ne bom kakšnega zarečenega kruha “fasala” he, he,..

H

Blooondi!!!!! Jst bi bil tud tvoj kolega… 😉

Heheee… ok, naj še jaz povem kaj si mislim o tem. Sex in frendice pridejo v upoštev res samo takrat, ko se ne vpletajo čustva. Postane pa to problem pri ljudeh, ki se spravijo sexat z osebo ki jih tudi fizično moooočno privlaci, ker poleg fizične potrebe poskrbijo še za dušo . Seveda je to pri toliko bolj zbirčnih jackpot in se zato zaljubijo. Najbolj primerne osebe za take igrice so tiste, ki nimajo nobenih moralnih zadržkov, je pa tud zlo dobr, če se osebi že pred samim dejanjem dogovorita, za kaj se gre in seveda tudi, kako se bo končalo.

LP Little Beast

hypa, sej sm že povedala da mora bit meja med dvema ki sta kolega razčiščena preden seksata oz. gresta dlje od prijateljstva…Če se oba zavedata da je to le ena noč, da je to le telesnost, da ni nobenoh čustev vmes…potem drug dan ostane vse tako kot je treba, noben nobenega ne gleda postrani…Pač varijanta “bilo i prošlo” No ja je pa res da se take stvari delajo s kolegi, znanci ne pa s prijatelji ki smo si zelo blizu.

Kar se pa tiče zaljubljenosti, je pa tako da ponavadi ni nič več od prijateljstva ko se prijatelj zaljubi v prijateljico. Zaljubi se v njen karakter, v njeno dušo saj je eden izmed tistih ki osebo najbolj pozna. In tukaj se potem začnejo komplikacije, ko en od čustva niso obojestranska, ko ti veš da je prijatelju hudo ko mu ti govoriš npr o svojih problemih s tipi, kako včasih skrivaj čutiš njegov pogled na sebi…verjemi da zna biti zelo neprijetno, saj sem trenutno sama v situaciji ko je frend odkril čustva zame..Tko da v tem primeru sem res proti!

Nevem, sama mislim da moja teorija ni ravn v temo brcnjena..sicer pa je odvisno od posameznika kako take stvari jemlje…

In tukaj se potem začnejo komplikacije, ko en od čustva niso obojestranska, ko ti veš da je prijatelju hudo ko mu ti govoriš npr o svojih problemih s tipi, kako včasih skrivaj čutiš njegov pogled na sebi…verjemi da zna biti zelo neprijetno, saj sem trenutno sama v situaciji ko je frend odkril čustva zame..Tko da v tem primeru sem res proti!

JA NE, SAJ O TEM SEM GOVORIM. Saj se lahko zgodi da trpi nekdo kot pes in naskrivaj upa da se boš tudi ti zaljubila, v resnici pa ne sme in ne more govoriti o tem naglas, ker sta se itak zmenila že v naprej kako bo – distanca pa to…. mislim da je to zelo tanek led…sploh tako kot ti praviš moški, ki so itak že po naravi bolj zaprti in ko najdejo eno punco s katero se lahko marsikaj pogovarjajo in so prijatelji, potem pa to združiš še s seksom….kje bo našel potem boljšo punco ha?? Povej…v momentu postaneš idealna: zaupa ti lahko največje skrivnosti, lahko se sproščeno zabava, pa še ljubiš se čudovito…vse v enem paketu. Ti pa -ej stari sej sma se zmenla samo za en fuk, ne??

Ja prilično občutljiva zadeva.
H

Jaz sem za… samo mislim, da nebi ratalo brez čustev :\

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close