Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Seks po 20 letih zakona

Seks po 20 letih zakona

Ona stara preko 40 ampak še zelo sexi. Prvih 20 let vse ok sedaj se je pa začelo krhat. Lahko počnem kar čem , kuham,peglam, perem sesam…. ona zmeraj zaspana, utrujena ni ji do sexa. Jaz sem poln idej in bi non stop , tak da včas se že kar skregama. Kaj še naj naredim?? Sem še vedno zaljubljen v njo in si ne želim čez plot ali pa kakšnega svinganja? Bi pomagala kakšna “viagra ” za ženske?? K zdaravniku noče. Je pa enkrat na mesec godna, takrat si pa dam duška 🙂

Če ji do ničesar ni, ne le do sexa ampak tud do ostalega, nima energije…pol mora k zdravniku. mogoče ščitnica ne deluje. Skratka, al ima drugega al pa neki hormoni v njenem telesu ne štimajo.

Če jo drži le enkrat mesečno – to je ob njeni ovulaciji, je to znak, da te še vedno ljubi. Žal pa se morebiti že pojavljajo prvi znaki MENE. Recimo, da je to to.
Za ilustracijo naj povem le žalosten primer kolegice, ki je pričela z meno že v 34 letu starosti.

Če so morda tudi izostajanja M je čisto mogoče.. Tudi kolegica ni imelaveč volje do dela, do vzgoje otrok, sitna, … in posledično ni bilo več volje do seksa.

Priporočam ti velikoooo POTRPLJENJA morda bo še ko bo to mimo.

Ni mena. Vse deluje, menstruacije itd. Vem pa da ni ravno super zadovoljna z življenjem. Ampak komu je res super. Vsi moramo v službo itd. Jaz pa jo res pedenam ko princesko. Že prej ji ni bilo ravno do sexa pa sem z raznimi igricami, fantazijami popestril in držal na nivoju najin sex. Sedaj pa nimam več idej .

Moral bi probat kak stimulans sam ne vem kaj? Dejmo punce mal akcije pa pomagat !

Probal sem tud taktiko in jo pustu kak mesec pr mir, pa ni blo učinka, sam zadovoljna je bla.

A se ti ne zdi, če delaš vse po defaultu, da ji nisi več zanimiv? Vse delaš doma, nosiš jo kot princesko kot praviš, pride vedno na ‘vse gotovo’,……Babe ne marajo takih, preveč dolgočasno jim je, vedno se jim more kaj dogajat (magari kej slabega!), take pač so 😉

vsaj kr se MENE tiče ni potrebno potrpljenje, ampak zdravniški pregled, če je seveda interes, da se hormoni postavijo v neko normalno stanje.

am, meni tole bolj diši na naveličanost eksperimentiranja, kreganja okol tega daš ne daš in ženskam pol precej dol pade in se navadno težko dvigne

mislim, da ko ženski zares dol pade, da ne obstajajo viagre v nobeni obliki, da bi to dvignile

mogoče ji pokažeš kaj si napisal, pa še ona kaj dopiše,,,,,,

Mogoče so pa štirje porodi vzrok za kakšno mehansko okvaro , ker ima tudi malce inkotence…

Veš kaj naredi samica lame, ko noče blizu samca? Ga dobesedno pljune. Taka je narava žensk. Hočejo imeti mir. Zamisli si samice v divjini.

Oooooooooo, zdaj sem prebrala, da ima štiri porode za sabo…..zavedati se moraš da za žensko niso le štirje porodi. Se ne konča tukaj.Se komaj začne. Jaz imam tudi tri otroke (7,4 leta in še 10 mesečnik). Pe celem dnevu psihičnega in fizičnega dela je meni glih volja še za kaj. Komaj čakam, da imam eno uro mira preden do konca pospravim in grem spat. Hvala bogu nima časa niti mož ko hiti delat na projektih v delovni sobi.

Vprašaj jo kdaj jo prime velja, da bi seksala. Mene prime, ko sem fizično in psihično spočita – zjutraj in čez dan, ko je mir. Ujeti moraš trenutke. In še nekaj…Ženska rada seksa ko je sproščena, moškega pa seks sprošča. In je stvar, da če boš žensko zmasiral in bo vedela zaradi kakšnega cilja…tudi ne bo prav. Povej rešitev še meni.

Oh, to sem pa res grozno napisala. Kakšen bo še mislil, da se z možem ne razumeva in da sem upaljena.

Kaj pa če ima deugega?
Premalo poveš o tem, kako živite?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close