seks naših staršev
Hello!
Zanima me ali vaši starši še seksajo?
Koliko so stari?
Hvala! Lep pozdrav vsem!
Moja mami se je locila in si po petih letih spet nasla zivljenskega sopotnika s katerim pridno zajckata..mami je stara 47, on pa tudi:))
O ja…mi je včasih kar nerodno. Mama je stara 62!!!
Nonocka in Maca… to govorita iz izkušenj, a jih kdaj zalotite ali slišite?
Zakaj vam je pa nerodno ce vasi starsi sexajo??
Do gdaj mislit pa vi?? oste pri npr. 30 nehali, ker ne bo spodobno??
Pri tridesetih se šele začne pravi …….
Se strinjam Li.
Če samo pomislim kaj sem počel pri 20-tih ?? Groza.
Sedaj imam 33, i svakoga dana u svakom pogledu sve više i više napredujem. Upam, da vsaj do 90 leta, potem pa naj bo pavza ene 25 let, nakar upam, da bodo kaj stuhtali tudi za nas, starejše občane od 115 let.
Do takrat zihr izumjo turboviagro
Zivijo Joo !
Jaz imemverjetno leta tvojih starsev in naj ti odgovorim : se vedno seksam ! In tudi se nameravam kar nekaj let !
Ne skrbi , tudi tebe ne bo minilo, ko bos v nasih letih !
Lepo se imej !
Normalno je da starejši tudi seksajo. To vprašanje se mi zdi kar malo smešno!? Kot bi vprašali če pijejo in jedo ali spijo???
Mislim da je Andrejka kar hitro in dobro odgovorila. Zamima pa me (NINOCKA) kako si ti to opzaila da zajčkajo??? Si samo slišala škripanje postelje- morda se je ravno takrat kdo v spanju obrnil!!!? Se mogoče s starši o tem tudi pogovarjate?
Če se opišite na kratko kako to poteka, kako začnete, kaj se pogovarjate.
Oprostite, ampak to me zanima in mislim da je potrebno starše ki so o tem pogovarjajo res POHVALITI.
ZA moja 2 ne vem, mislim, da bolj poredko. Mi je pa ful neprijetna misel na to, da ona2 počneta iste stvari, kot mi2 s fantom, pa sta že v 40-ih letih….
Ne vem pa, kako bo z mano čez 20 in več let.
Jaz se s starši p njihovem sexu ne pogovarjam, pa vseeno vem da sexata. To ne sklepam po škripanju postelje, pač pa po ostalih glasovih, ki prihajajo iz njune sobe. Pa tudi drugi dan sta oba blažena.
Točno to!!! Ravno v soboto smo imeli praznovanje babičinega! roj. dne pa sta z dedkom kar oba žarela. Le zakaj??! Žge se ga tud nad 60 -letom!! Sam mal bolj poredko 😉 Hvalabogu, da se v našem klanu lahko čist brez problemov menimo tudi o takoh stvareh. Buhdej še več takih, ne pa neka glupa zavrtost a la štorklja & co.
Pri zdravih partnerjih,kjer je tudi ljubezen,je seks normalna stvar do konca življenja. Kdor prej neha je bolan !!! Jaz imam 47 let,žena 48 in imava seks normalno 3x na teden,včasih tudi večkrat,pa tudi na vseh krajih, avto,grmovje,seveda največ v postelji.
no.. jst sem moja tastara slišala že milijon krat 😀
sobo imam zraun nju.. sklepal da seksta apo tem, da gresta spat in se ne pogovarjata. nato pa samo škripa postelja in ah ah ah.. 😀
pa tudi dildota sem že našla. tko da…
pol pa tudi po tem vem. da zmer mama najprej gre na wc pol pa še oči. nato pa se pogovarjata…
Forum je zaprt za komentiranje.