seks na eks
V enem od spodnjih postov sem zasledila nekaj o hitrem seksu, ipd.
Tudi meni se je že večkrat pojavilo vprašanje kaj je prav in kaj ne.
Obstaja neko tiho nenapisano pravilo o seksu. Kako hitro z nekom, ki vam je všeč seksati, ali te potem okolica obtožuje, se jim zdiš lahek, ipd.
Že večkrat sem prišla v situacijo, ko mi je bil nekdo všeč a z njemu nisem želela seksati, da ne bi rekli da sem lahka.
Se mi je pa tudi zgodilo, da sem malo preveč spila in z nekom seksala. (eden od prijateljev). No fant mi je bil kar všeč, a zaljubljena v njega nisem bila. Potem pa drug dan moralen maček, pomenljiv pogled ko prideš v službo, ipd. Da o uničenem prijateljstvu sploh ne govorim. Fant te sicer prijazno pozdravi se ti nasmehne, a prijateljstva ni več. Samo še kdaj pa kdaj: Kako si?, pa še to imam občutek da bolj iz tega, samo da nekaj reče. Pa tudi opazila sem, da je prijatelju nekaj rekel in sta potem oba pogledala v mene.
Res ne vem, kaj je v teh časih prav in kaj ne. Ali ali če nimaš fanta ne smeš seksati?
Lepsi je seks z stalnim partnerjem ozirom z nekom, ki ga imas rada…
Nic pa ni narobe s seksom ‘za sport’, ki ga moski sicer na veliko prakticirajo.
In ful obvladajo ’tiste’ poglede, ki so ciiiiisto nasprotni tistim, ko te
se fehtajo za seks….
Taktika….poglej ga direkt nazaj v oci….pa ko bosta s prijateljem spet
pomenljivo gledala, lahko prides mimo, ga pogledas direkt v oci in spustis
kaksno dvoumno pripombo, ki bo dala vedeti, da se ni ravno najbolje odrezal……ce smo zleht.
Sicer ti pa polagam na srce, da se ne menis prevec, kaj bodo ‘drugi mislili’, ker stevilo govoric in ‘pogledov’ upada obratno soraznerno s tvojo samozavestjo.