Najdi forum

no, valjda da nisem edina…. sem zdaj vidla, da sem se s svojim problemom odzvala v napačni temi, drugje je že odprta točno ta, ki muči mene.

ja je hudič, ko se najdeta dva z zelo različnimi potrebami, kar se tiče spolnosti. 🙁

Kera komplikacija, pa dej mu hudiča reč naj ti da dve okol ušes in oba bosta sexala kot zajca na baterije – so simpl….

Spet ena tistih zgodb, ko je ženski 5x/teden premalo, ko pa moški potožari o 1x/3 tedne pa mu rečejo, da je nima dovolj rad če ne more počakat na sex. Pomoje bi morali uzakoniti tatoo na čelu kolk je komu do sexa, da se ne bomo nasprotni skup spravljali. 🙂

Pa ha ha ha ha. Meni osebno seks preveč pomen, da bi trpela 7 let v neki absistenci nezadovoljena. Ma šans ni. Jaz bi ga varala sigurno. Mam pa isto tko par kolegic, k se dejansko delajo da je vse ok – njihovi tipi so pa čisto nekompetentni. Ampak so z njimi samo da niso same. In potem glumijo neki tam. To je uno, bil bom z nekom sam da bom.

Lej si into mild BDSM, če maš rada bolj na grobo, cukanje, rahlo davljenje, da te občasno useka po riti itd.itd. dost sexa,. Sploh ni res da je to posiljevanje, pač si strastna oseba in človek. Rada si submissive. Nič ni narobe s tabo. Maš take moške na drugem koncu in so čisto normalni ane.

To majo vse ženske z visokim libidom 🙂 Maš tudi take moške. Sploh ni res da si sprevržena, mislm kr neki. Eni mamo take, drugi drugačne potrebe. Pač nimata iste poglede.

Lej, že takoj bi se to moral skenslat. Lajf je preveč kratek da se odpoveš čisto naravnem užitku.

Zivjo,
če te zanima, moj fant misli da si idealna za njega kar se tiče libida in da se moj libido popolnoma ujema s tem od tvojega fanta. Če te zanima menjava, piši.

Lp

🙂 🙂 🙂 Konkreten predlog, všeč mi je podjetno razmišljanje

🙂 ja moški z močnim libidom :)… kar k meni ga pošlji 🙂

Za avtorico…. s tvojim libidom ni nič narobe. Zakaj bi morala zanikati sebe in svoje potrebe. Očitno pa ga boš morala stimulirati, da se bo premaknil v tej točki. Kar se pa ostalega tiče…. sori ne boš zdržala dovolj dolgo, da ti bo libido uplahnil in stradala spolnosti zraven njega.
Igranje na ziher karte, ni igranje. To je tako, kot da igraš črnega Petra sama s sabo. Lepo se bo treba pogovoriti z njim. Pa kaj če ga krč zgrabi? Lepo te prosim, njemu ni do spolnosti. To je problem. Ne pa neki kvazikrč ipd. Jasno povej, kaj pričakuješ od njega in pri sebi spucaj v glavi, če boš to tolerirala. Ne poznam te, verjetno ne čakaš celi dan, da se spravita k akciji. Saj pa veš, moške je treba stimulirat, tako in drugače. Naložiš mu tako, da bo komaj čakal, da pride domov in skoči nate. Če mu pa do tega ni, se pa vprašaj, ali imata vidva neko prijateljsko razmerje, ki to sploh ni? So ti že zgoraj napisali, da to ne bo šlo. Ker boš shirala kot človek. Kar se pa količine tiče – seksata 5x na teden, tako da to ni malo, jaz pač imam smolo, da ga ni v Sloveniji, si pa zato kasneje duška dava.
Sicer pa… tudi ti lahko menjaš pozo v postelji, kuhinji, jedilnici, balkonu, avtu… To pa da mu ima težave s svojim organom, to pa sori… rabi zdravnika, ne pa jokanju tukaj. Ne mislit, da se tega ne zaveda, toda pretvaranje, da je to normalno, pa tudi ne bo pilo vode. Iskreno se pogovorita. Drugače boš čez par let tukaj pisala imava dva otroka, dvigne se mu več ne… ali naj odidem takoj ali dam viagro?

New Report

Close