Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost SEKS KOT ZDRAVILO IN POMOČ

SEKS KOT ZDRAVILO IN POMOČ

V obdobju Babilona (časi pred staro Grčijo), so častli spolnost po božansko. Pripisovali so ji vsemogoče učinke. Verjeli so, da spolna aktivnost ljudi vpliva na plodnost zemlje, da pozdravi bolezni , itd. Spolnost je imela tudi svoje božanstvo po imenu Adonis. Na Cipru so imeli običaj, da so se neporočene ženske vdajale razvratu z neznanimi moškimi v svetišču boginje Afrodite. Tako početje niso smatrali za razvrat, temveč za resno versko dolžnost posvečeno božanstvu Adonisu, ki bo zahvaljujoč njihovi pomoči naredil zemljo še bolj rodovitno in pregnal vse bolezni tega sveta.

Prejšnji teden sem v forumu na spolnost.com bral razpravo o seksu z invalidom. Pa me zanima, če bi se tudi danes našle osebe, ki bi tako kot v času Babilona pomagale odpravljati tegobe ljudi s seksom?

HMMmmmmmmmmmm, laaaahkko nooc

Adijo pamet….nite!

Hej, to je namigovanje na prostitucijo in to gratis!

Mogoče kakšni cassanove al pa nimfomanke, ki bi to zastonj počeli. Sej si lahko invalidi tudi najdejo sami svoje spolne partnerje (društva pa to). Hudo je samo to, če so invalidi od popka navzdol, ali pa imajo kakšno drugo hujšo hibo.

lp,

Verjamem, da je civilizacija napredovala. Vzhodnjaki tudi vedo kaj povedati o zdravilnih učinkih seksa. Najbolj so zdravilni, ko je poleg masaže organov prisotna še čustvena povezava med dvema osebama. Znano je tudi, da imeti več partnerjev naenkrat, prinaša le zmedo!
Srečno.

ja saj to kar se je dogajalo v svetišču boginje Afrodite pa sploh ni blo tako slabo…to bi lahko tudi pri nas uvedli….kaj pravite…no jaz dajem kar pobudo za to in se prostovolno javljam,da bi bil šef v tem svetišču…ja no eden se mora žrtvovati,nekdo to itak mora bit,a ne…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close