Najdi forum

Punce!

Imam vprašanje za vas, ali je katera že seksala analno in kakšni so bili občutki?

Lp

Jest sem. Občutki? Predvsem je pomembno, da uporabiš lubrifikator, ker je penetracija zelo težka. Občutki so enkratni, še posebej če si sama ali mi partner draži ščegetavček. Močneje se občuti gibanje penisa ven in noter, pa tudi partnerju je zelo všeč, ker je luknjica ožja. Sicer pa analni sex ni za več kot recimo 20 minut, ker (vsaj meni) po daljšem času postane neprijetno in včasih boleče. Sicer pa je tok fajn, da ti sigurno prej pride, tako da to ni problem.

Mojca, kaj pa higiena pri vsem tem? Kako se poskrbi, da ni pol blata na penisu …

lp, Jani

Najbolje s kondomom. Nobene moznosti okuzbe, nicesar. TUdi jaz zelo uzivam, ampak mora biti tip nezen!

Lubrikant,mastna krema, vzburjenost in nezen partner so predpogoji. Kot sta rekli ze obe, Mojca in Petra, je uzitek res velik za oba.

Higiena? Kondom ali po analnem odnosu umivanje (ce imas stalnega partnerja in te ni strah okuzb).

Da ne bo kdo mislil, da je pri analnem sexu blata veliko, skorajda nič. Če gre ženska predtem na potrebo (tudi par ur prej), je problem zanemarljiv. Sploh pa, če imaš stalnega partnerja, se nimaš česa bati ali sramovati.

Sej ne gre za sramovanje ali za bojazen pred okužbo. Meni se po domače rečeno malce gabi misel o blatu na mojem penisu. Kako naj se tega občutka znebim?

jani

Kaj je lubrikant?

V iskalniku vpišite to besedo in boste našli forum na ginekologiji, kjer so vse besede razložene.

primož

LUBRIKANT; žal nikjer ne najdem razlage za to tujko. Prosim za obrazložitev.

Potem narobe iščeš.

Klikneš v levem gornjem kotu Iskanje
nato se odpre novo okno kjer vpišete besedo in rečete išči in tako bo našel. Toliko za v naprej. ale naslov pa vpišite in boste direktno prišli na vprašanje in odgovore

http://med.Over.Net/phorum/read.php?f=19&i=495&t=495

pa veselo brskanje še naprej

primož

Lubrikant je pripomoček za vlaženje vagine ali pa pri analnih odnosih. Stane tam od 1500 Sit naprej, dobiš ga tudi v Muellerju lai pa seveda v vseh sex shopih. Nekateri imajo v svoji sestavi tudi spermicide.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close