Sejem ALTERMED – brezplačno svetovanje
V soboto in nedeljo, 4.in 5. junija bo v celju prvi sejem alternativne medicine Altermed. (http://www.ce-sejem.si/show_inf.php?cid=2_10_1_240).
Na sejmu se bo predstavilo tudi podjetje MO-GY, zato vabim vse forumovce na obisk našega razstavnega prostora, kjer bom tudi opravljal brezplačna svetovanja za podroćje gibalnega sistema.
Vse, ki imate težave s hrbtenico, sklepi, mišicami, glavoboli, vrtoglavicami itd vabim, da pridete na brezplačni posvet, kjer bomo ugotovili možne vzroke in optimalne možnosti zdravljenja.
Hkrati se moram žal tudi opravičiti, saj zaradi odsotnosti do 6.6. ne bom mogel odgovarjati na forumu.
Hvala za razumevanje in vljudno vabljeni na sejem.
Bila sem na masaži celega telesa v toplicah, maser ki me je masiral je “prebral” moje težave in mi svetoval obisk kiropraktika. Imam želodčne težave – kislina , zaprtje,glavoboli,vrtoglavica,bolečine v križu,slabost,utrujenost …
Po prvem otroku pred desetimi leti (vse bp) ne morem ponovno zanositi, dvakrat po IVF postopku zarodek odmrl.
Kaj mi svetujete?
Še vprašanje za moža; ima teniške komolce, kaj svetujete za omilitev bolečin?
Glede vaših težav z glavoboli, vrtoglavico itd sem prepričan, da bi bil obisk pri nas še bolj koristen kot pri kiropraktiku. Gre za osnovne simptome, ki jih zdravimo in večino vaših težav bi lahko odpravili.
Za ginekološke težave vam svetujem da na našem forumu povprašate dr. Pušenjaka, saj je velik strokovnjak za tovrstne zadeve.
Pri teniškem komolcu je potrebno ugotoviti vzrok, z našimi terapijami smo pri zdravljenju teniškega komolca v veliki večini uspešni, zato mislim, da lahko brez pomisleka z možem naredita “družinski” obisk v naši ordinaciji.
Lep pozdrav,