Najdi forum

Imam šefico v pravem pomenu besede,..kadar kaj vprašam,… je že to narobe, da sploh kaj vprašam. Pti tem podjetju sem zaposlena šele nekaj mesecev in vsega pa žal še ne morem vedeti. Kako naj reagiram ob ponovnem izbruhu?

Jaz bi poskusila tako: da poveš da se zelo slabo ob tem počutiš(recimo da si žalostna, jezna, razočarana, neupoštevana), da poveš svoje argumente(da še ne veš vsega, da raje vprašaš kot narediš narobe) in da prosiš za informacijo.Izogibaj se govorjenja o njej, kakšna da je, ampak izkjučno o sebi. Srečno.

Poročaj ;))))

Čez en mesec bom brez službe,…

A si to zdaj na novo izvedela ? Pa si sigurna ?
V tem primeru me njene reakcije ne presenečajo.

Iz neke diplomske (mogoče pomaga):

“Metodo ‘zastraševanja’ lahko uporabi žrtev proti svojemu ‘napadalcu’ … Žrtev ne sme pokazati trenutne šibkosti (strah pred negotovostjo, strah, da bi izgubili dobljeno, strah pred realnostjo), še nadalje se mora izobraževati in prostovoljno sodelovati pri nalogah v podjetju. Ostati produktivna. S tem napadalcu dokaže, da jo napadalčeva dejanja ne begajo in napadalca postavi tako v negotov položaj.”

http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/gogic1195.pdf

… žal mi je, da boš ostala brez službe. Najdi čimprej še boljšo z nadrejenim, ki ima več posluha za zgledne odnose s svojimi sodelavci.

ja,zna biti problem, če je vodja kolerik ampak se da tud s takimi ljudmi delati.
Na tvojem mestu bi se dogovorila za sestanek. povedala bi ji, da si vesela, da delaš v takem podjetju in v tako dobrem timu. potem pa nadaljuješ v smislu …. Spoštujem vas, ker v vas vidim dobrega, izjemnega vodjo, ki je pripravljen pomagati ipd…. mal se spusti in jo povzdigni na višji nivo…. a da si dobila slab občutek,ki pa ga želiš odpraviti, da karkoli vprašaš (glede na to da si nova) da ji je moteče.Da med vama ne želiš slabe volje a odgovori, ki jih potrebuješ, so za kvalitetno opravljeno delo, izjemno pomembni.

vse se da, sam popihaj ji na dušo…. boš vidla, da bo naslednjič že vse drugače.

odvisno, kakšna je firma.dobra ali slaba?
predpostavljam da je firma dobra.
tiho bodi, zelo, zelo, zelo dobro opazuj in oplajaj svoje znanje z znanjem in izkušnjami drugih.
za pridobivanja znanja moraš biti primerno tečen in dokaj “lukavo” sposoben, deloven in samoinicijativen.
vsak začetnik lahko špekulira-to pomeni, da dela, pridobiva znanje in izkušnje za “male pare” in pod težjimi pogoji. menim, da se to po 3-5 letih duplo vrača in ima neprecenljivo vrednost.

New Report

Close