Šef
Zaposlena sem slabo leto. Že prej sem delala pri njem preko servisa kako leto in pol. Z ženo se ne razume preveč dobro, zato je že prej imel ljubico. Sedaj pa to: Vedno, ko sva skupaj imam občutek, da se me tako rad dotakne. Ko se vsede zraven mene se me dotika z roko, ipd. Mislim, da sem mu všeč. Tudi on je meni všeč in včasih razmišljam o avanturi z njim. Je sicer poročen, 15 let starejši. Tudi jaz sem že nekaj časa poročena in že prej sva s fantom, kar nekaj let živela skupaj. Bojim se, da ne bi kdaj prišlo do kake prepovedane iskrice med nama. Kaj naj storim? Naj pustim stvari, da same tečejo ali naj mu kaj rečem?
Špelca, špelca,
zamisli si prideš domov in tvoj mož ti pove, da je spal z svojo šefinjo. Ni ljubezni, samo goli sex, ker mu je pač všeč.
Kakšna bo tvoja reakcija?
Kaj se poročaš, če ne veš s komu bi bila in s komu bi ga srala? to je zato, tako kot en šport, ja če je tudi njemu, potem ajde navali narode.
Delaj kar hočeš, samo rpi tem naj nihče drug ne trpi ampak samo ti.
Samo ti, ne tudi njegova žena ali tvoj mož.
ma lahko bi ti dajal moralnih navetov, pa smo o tem že prevečkrat pisali, malo preberi za nazaj.
primož
ne bom moralizirala, ker vem, da se boš odločila kakor bo tebi pasalo. Če zmoreš izpeljat avanturo, tako da ne bo noben za to vedel in bil prizadet, potem…. jo pač boš. Raje bi te opozorila, da ni nikoli pametno mešat poslovnih in zasebnih odnosov. Si se vprašala, kako se bosta s šefom gledala, če bo med vama kaj škripnilo? boš zmogla profesionalno opravljat delo?
ZAME VELJA NAČELO:
služba je služba, družba je družba.
To naj bi pomenilo, da se nikoli v svoji dolgoletni delovni dobi nisem spentljala s kolegi in šefi. Nekako mi ne gre to skupaj, se mi ne zdi pošteno.
V službo hodim, da opravim svoje delo, da se imam lepo s kolegi in kolegicami, da se razumem s šefom in ob 16. uri se lepo vrnem domov k svojemu dragemu in otrokom.
Ne razmišljaj o poročenem šefu, saj je izven službe dovolj moških ??
Mogoče si le domišljaš, da ima šef pregrešne misli. Nekateri ljudje imajo navado, da trepljajo druge ljudi. Sicer pa sama veš, kakšni dotiki so to.
Avanture s šefom ti ne priporočam, ker bo poleg vsega, kar so ti že drugi povedali (in verjetno tudi sama veš), vnesla velike spremembe v vajin poslovni odnos. Ko bo vajine avanture konec, bo delo postalo težje in težje, še posebno, če se bo vajina avantura končala bolj slabo. Kdo ve, mogoče boš morala pustiti to delovno mesto, šef ga zagotovo ne bo.
Če se začenjo kresati iskrice med vama, je lahko to tudi dobro za popestritev, a le do te mere, ko je obema jasno, da sta si všeč in NIČ VEČ. To mejo je težko določiti in se je držati, zato bi se jaz na tvojem mestu obnašala poslovno, kot se za zrele osebe spodobi, in prezrla kakršnokoli namigovanje s šefove strani. Mogoče bo pomagalo, če si v službo prineseš uokvirjeno sliko svojega moža.