Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Revma Sedimentacija, povišana temperatura

Sedimentacija, povišana temperatura

Pozdravljeni,
nekako se še ne znajdem na tem forumu in zato tudi ne vem, če sem se odločila opisati svoje težave v to temo.
Pa vendar …
V začetku decembra me je iznenaga, brez poškodbe, začelo boleti desno zapestje. v službi delam za računalnikom, torej precej gibanja roke miška-tipkovnica, itd., po enem mesecu sem za en teden dobila opornico, ni pomagalo, fizeoterapija ravno tako ne. Ampak se je pojavil še en problem, ki pa sploh ni rečeno, da je povezan s tem. Pojavljati se je začela povišana temperatura, nič pogojena s katerimkoli delom dneva, včasih je iz 36,6 v pol ure šla na 37,4 in potem spet padla. Sčasoma ni več padala in sedaj se drži nekje na 37,4. Pečejo me oči, počutim se utrujeno in zaspano. Pri odvzemu krvi je bil izvid za morebitno revno negativen, ravno tako za borelijo, dr. pa mi je rekla, da so povišane vrednosti. Sedimentacija pa je bila ob vsakem odvzemu krvi še višja, izid izpred 14 dni je v višini 29. Zdravnica je rekla, da ne ve, kaj je narobe, da sicer to pomeni neko vnetje, samo ne ve, kje. Omenila je tudi, da so težave lahko tudi psihične narave in da naj sedaj malo poskrbim za razbremenitev telesa.
Je mogoče kdo že imel takšne težave? Najbolj me mori povišana temperatura, ki me mori, mi vzame energijo.
Hvala za vsakršen nasvet, kako si lahko ob tem sama pomagam. Stara pa sem 30 let.

Udravo,

jaz imam tudi povišano sedimentacijo od kar pomnem. Moja referenčna vrednost je do 30 :). Verjetno pri tebi ni tako in je povišana sedaj, ko so se pojavili problemi. Jaz se spomnem, da sem enkrat imela vnete jajčnike in sploh nisem vedela, ker me nič ni bolelo. Sedimentacijo pa sem imale okoli 60. Tak, da pojdi še na ginekološki pregled… Lahko gre za kakšno gin. vnetje.

Nekaj se dogaja v tvojem telesu.
Sama sem tudi utrujena a nimam vročine. Amapak je boljše da jo imaš, tako veš, da se imunski sistem brani.

Držim pesti in upam, da bo vse ok.

Mici, hvala za odgovor.
Ne, pri meni se z vsakim odvzemom krvi sedimentacija še malo poviša.
Sem že razmišljala tudi o ginekološkem pregledu, verjetno se bom res naročila, na pregled pa bom kot vedno čakala 2 meseca :(. Tako je pri določenih zdravnikih.
Nekaj se dogaja, ja, me skrbi, pa mi ne pomaga niti če grem na svež zrak, niti gibanje in podobno.
Hvala in lep pozdrav!

New Report

Close