Najdi forum

Priporočam usnje! Usnjeno sedežno imamo 5let, na njej smo imeli že otroške umetnije narisane s kemičnim svinčnikom, odtiske umazanih rok,… Preprosto vzamen baby robček in obrišem. Glede hladnosti usnja, na sedežu imam pregrinjalo in okrasne blazine. Dodatke lahko perem in jih menjam glede na razpoloženje, letni čas,…
LP

Na tržišču je že blago, s katerega lahko razne madeže preprosto spereš z vodo. Splača se pozanimat na Tom-ovih prodajnih mestih o takem blagu. Vsekakor je sedežna iz blaga prijetnejša kot iz usnja.
Pozdrav

Mi smo kupili TOMovo Maximal, belo usnje in sem maximalno 🙂 zadovoljna! Prej sem imela sedežno od Nove Opreme in sicer v alcantari in se ne da tako lepo sčistit, kot obljubljajo.

Usnje je zakon!

Ste bili kaj na pohištvenem sejmu v Ljubljani?
Bilo je kaj videti! Zelo zanimive so Tom-ove mize v kombinaciji s kamnom in stoli. Vpadljiva, v dobremsmislu, pa je bila tudi garnitura Apollo v črno-beli kombinaciji. Sicer pa, saj se ve kateri oblikovalec sodeluje z njimi! Uršič je bil letos proglašen za najboljšega oblikovalca.
LP

Ja res je …tudi jaz sem bila na sejmu…in TOM me je spet navdušil…res imajo smisel…
In tudi oblikovalec Uršič je pravi umetnik 🙂
Uršič (z MOON) oblikovalec leta

Tele Moon so prav simpatična zadeva, ob enem uporabna, udobna in nekaj drugačnega…ravno za moje stanovanje…smo že naročili…upam, da kmalu dobimo.
Kar nekaj slikic njdete tudi na face booku…
MOON living system by TOM

in pa na njihovi spletni strani:
http://www.tom.si/[/url]

Užvajte v udobju in lep december želim!

New Report

Close