Sedežna pohištva Žakelj
Imamo, narejeno po naročilu. Barvo so falili (so potem rekli, da je bila druga bala v drugem odtenku-ista številka barve ??!!!)
Predal, ki se izvleče za ležišče, pa se ne zatakne??!!!
Pa, ko smo naročali je prodajalka izračunala ceno, ki je bila višja od tiste na razstavljeni sedežni (čeprav je zagotovila, da bo cena ista). Ko je šla še enkrat preverjat, je ugotovila, da je zaračunala dva srednja dela in, ojoj, ni zaračunala zaključka. Ko sem se razburila, je rekla, da naj bomo veseli, da je sedaj ugotovila, kajti, če ne bi, bi nam naredili sedežno brez zaključka. Halooo! Kupovala je moja mami, ker drugače ne vem, no.
Sicer je pa sedežna kvalitetna in tudi cena je konkurenčna, da ne bom samo kritizirala.
bms: upam, da je šlo pri tvojih nevšečnostih predvsem za šlamparijo prodajalke…čeprav drugi odtenek barve me ne neavdušuje :((
sanjači: ja, njihove cene niso najnižje a so zopet dosegljive v primerjavi npr. z Natuzzi…
Mi imamo doma že dolgo (cca 10 let?) res kvalitetno sedežno proizvajalca Štrukelj – ko sem pa sedaj gledala njihovo ponudbo sem dobila občutek, da je ista kot pred leti, da od takrat niso kaj dosti napredovali kar se tiče designa ipd…zato tokrat menjamo proizvajalca.
Obema hvala za odgovor!
LP
Mi imamo caa tri leta sedežno od Bokala, kotno, dolgo v vsak krak caa 280 cm. Takrat je stala 44o flik, koliko bi bilo danes ne vem. Je pa res kvalitetna, velik del v ceni je cena blaga – mikrofibra. Do zdaj se še ni razvlekla, ker je zelo kompaktna in tudi za čiščenje zelo enostavna – samo obrišeš. Imajo pa res dolg dobavni rok, kar pa nas ni toliko motilo, ker je šlo za zamenjavo.
Naj opozorim na nekaj – sedežna se drži skupaj in je ne moreš premikat, oz. jo je treba razstavit, kar je precej težavno. Kaj mislim s tem, bojo vedeli tisti, ki jo imajo. Je zelo trda, vendar je spanje na njej enkratno.