Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Sedežna garnitura – obnoviti ali kupiti novo?

Sedežna garnitura – obnoviti ali kupiti novo?

Sedežna garnitura, ki jo imam doma, mi po obliki ustreza. Nagibam se k temu, da bi jo dala obnovit. Kupite vi novo ali jo daste obnovit? Kako ste zadovoljni z obnovljeno?

A lahko koga priporočate – Ljubljana okolica?

Obnova je čist predraga..verjem…edino če nimaš kakšne drage, retro dizajna in misliš da se take ne da več kupit nove.

To mi je jasno, da cenovno ne bom nič na boljšem. Ampak te, ki jih prodajajo, mi komaj katera ustreza… vsaki nekaj fali:(

Kaj boš obnavljala stara jajca? Edino če je res vrhunska kvaliteta…… mah, še to ne.

V sedežni se tudi nabere enih pršic, prahu, tam kjer se sedi največ je potalečna….. staro je staro.

Danes dobiš NOVO sedežno že za 350 €. In ne misli, da je obnova kaj cenejša od nakupa nove.

splača se pogledat tud na bolhi…včasih dobiš vrhunsko, ohranjeno sedežno za 500 €, ki je bila nova 1500-2000€

Jebella, to si pa nism misnla od tebe. 🙂

Kupu bi rabljeno sedežno?? Da so čist eni tuji ljudje na njej prdeli, seksali….. kihali…. ga ni denarja!
In keširal prevoz? Po možnosti je še v kakem 11. štuku….

Ma daj, greš v štacuno in izbereš. Tega je danes tolikoooo – in nimaš kaj falit.
Staro = staro! Pa naj gre za hladilnik, sedežno, računalnik….. evo, edino avto se splača kupit rabljen!

Kupu bi rabljeno sedežno?? Da so čist eni tuji ljudje na njej prdeli, seksali….. kihali…. ga ni denarja!

Ma daj, greš v štacuno in izbereš. Tega je danes tolikoooo – in nimaš kaj falit.
Staro = staro! Pa naj gre za hladilnik, sedežno, računalnik….. evo, edino avto se splača kupit rabljen![/quote]

V rabljenem avtu so tud prdeli, srali , smrkali, kihali, metali kuglce iz surle, špricali spermo , itd…pa se nič ne sekiraš glede tega??

Hej, hvala za smeh v tej deževni nedelji. 🙂
In res jaaa, točno to dela folk v avtu. Pozabi si še na kšn polit mlek, pa na babje špičake, k se z nogami zakajla pod streho…. :-)))

Nč se ne sekiram, ker zelo gledam, od koga ga kupim. Nazadnje sem dve leti starega Renoja od ene ženske…… ma, je tak k nov. 🙂
Nam ga pa od enga malarja, k ma 120 kil in je zic že tak, da skor na tleh sediš, pepelnik poln čikov in ves zjahan motor….. :-)))

Hej, hvala za smeh v tej deževni nedelji. 🙂
In res jaaa, točno to dela folk v avtu. Pozabi si še na kšn polit mlek, pa na babje špičake, k se z nogami zakajla pod streho…. :-)))

Nč se ne sekiram, ker zelo gledam, od koga ga kupim. Nazadnje sem dve leti starega Renoja od ene ženske…… ma, je tak k nov. 🙂
Nam ga pa od enga malarja, k ma 120 kil in je zic že tak, da skor na tleh sediš, pepelnik poln čikov in ves zjahan motor….. :-)))[/quote]
Obsedeni čistuni ga komot peljejo kemično spucat, pa še sami zglancajo do šajna, ampak to ni to…še vedno se je prdelo ravno tam kjer sediš mogoče je komu celo ušlo…… in tud volan in menjalnik je pred tabo šlatal nekdo, ki si je maloprej izvlekel prst iz anusa

Staro = staro! Pa naj gre za hladilnik, sedežno, računalnik….. evo, edino avto se splača kupit rabljen![/quote]

Aja, v avtu pa seveda nihče ni prdel, seksal, kihal he he in to čisto tuji ljudje ……. :-))))))))

New Report

Close