Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Sedežna garnitura F-Ambienti

Sedežna garnitura F-Ambienti

Ali ima kdo sedežno garnituro, kupljeno v F-ambientih? Kako ste zadovoljni z njo?

Mi smo kupili Matta model v mikrofibri pred tremi leti. Uporabljamo jo za spanje in smo res zadovoljni. Priporočam nakup!

Mi smo jo kupili v BTC pred 2 leti in preden smo se odločili za nakup, smo jih kar nekajkrat obiskali in vedno so nam prijazno svetovali in nam skušali maksimalno pomagati. Vse pohvale. Priporočam nakup.

Mi jo imamo, LUXX ji je ime. Noro dobra je in celo naše mere so nam upoštevali in nam določene elemente spremenili in naredili po naši želji. Dobro ponudbo tkanin in barv imajo, tako da jih priporočam!

Mi smo pravkar naročili garnituro po meri pri njih in čakamo na dostavo, upamo da bo vse kot mora bit:)) Svetovanje je bilo na nivoju…pa tudi izbira materialov se mi je zdela kar velika.

smo bli zadnjič pri njih, ampak se še nimso odločili za nakup….čakamo na popuste!!

mi jo imamo njihovo sedežno Otta, kupili leta 2007, jih priporočamo vsekakor, edino pazite da ob naročilu naročite trše polnjenje blazin, ker midva sva vzela bolj mehko, pa nama je sedaj žal… jih bova poklicala, če lahko še dopolnijo…. drugače vse štimalo tako kot mora.

ja te pa fajn če tak pišete… lepo za čuti

Mene zanima sedežna matta, je res uredu za vsakodnevno spanje, je po nekaj letih še vedno trda in ne mehka kot to postanejo druge sedežne, ki se uporabljajo za spanje. Že nekaj časa razmišljava o njej in se res nebi rada spet nasankala. LP

Mogoče kdo ve zakaj in kam so se iz BTC odselili? Bi pri njih rada naročila pa ne vem kam se obrniti?

Po mojem so bankrotirali, ker so imeli že pred enim letom zablokiran tekoči račun.

Dragi/Draga ANATIT, žal nismo bankrotirali, čeprav bi si naša konkurenca to najbrž tudi želela!!

Sedežne garniture še vedno proizvajamo, čeprav se naš salon več ne nahaja v BTC-ju. Za vse informacije glede naročil sedežnih garnitur izdelanih po meri, nas lahko pokličete na številko 041-385-033 ali pa nam pišete na [email protected]

Vaš F-Ambienti

Ne razumem zakaj je vam žal, da niste bankrotirali, je pa res, da glede na vaše bilacne prav

Je sicer res da vaše podjetje MAKAL nima več blokiranih računov, verjetno pa je razlog temu, da ste vse bančne račune zaprli. Mar to pomeni da poslujete samo še z gotovino? Račune izstavljate? Ste podjetje dokapitalizrali ali poslujete z negativnim kapitalom? Ali ste naredili tipično slovensko potezo ter poslovanje prenesle na drugo podjetje upnike pa pustili na cedilu?

New Report

Close