sedenje po porodu – plavalni obroč
Popolnoma sem pozabila, da bom po porodu verjetno potrebovala obroč za sedenje. Sedaj pa ne vem kje bi ga lahko kupila sredi zime, v mislih imam tistega otroškega za plavanje.
Vem da prodajajo v sanalaborju prav namenjene za po porodu, a ne vidim smisla dajat celo premoženje za nekaj kar bom rabila kratek čas, ali pa morda sploh ne.
Ima kdo idejo kje bi lako dibila tisti plavalni obroč?
hvala
Mislim, da plavalni obroč lahko tudi sedaj dobiš v kaki otroški trgovini.
Zanimivo, ko sem rodila pred 4 leti, nisem vedela za to, povedali so mi v porodnišnici (in takrat je pač mož šel in kupil) in prva dva tedna zaradi REDKE komplikacije res nisem mogla brez njega, ampak kot so nekatere že napisale, večinoma ni tako hudo. Zdaj pa vidim, da to že vsaki priporočajo, da vzame s seboj. No, škodi verjetno ne, se pa sprašujem, če je ok, da je to zdaj še ena nova stvar, s katero se straši – kot da zdaj ima pa že vsaka toliko šivov ali revizijo epiziotomije in hematom ali ne vem kake raztrganine… Se mi zdi, da je iz leta v leto hujše tole strašenje =)
Sama sem ga imela po prvem porodu in brez njega enostavno ne bi mogla sedet…po drugem porodu sem brez problemov že naslednji dan sedela po turško…
Sin je bil kar težki in sem imela notranje in zunanje šive, pri hčerki pa so me vrezali.
Pa saj obroče dobiš v vsaki večji drogeriji (Muller), Baby center…