Sedaj gre pa zares
Mila, povsem te razumem in stiskam pesti, da boš dobro prenesla vso breme strahu in negotovosti. Stiskala bom pesti za tebe in moža. Ob tvoji podpori, podpori hematologov, celic, zdravil in z dobro voljo in nekaj sreče, bo vse skupaj teklo kot po maslu.
Če ti bo preveč težko, se obrni na kliničnega psihologa, g. Dušana Enovo, ki je dostopen na KO za hematologijo. Pomaga bolnikom in tudi svojcem. Naj ti ne bo zoprno. Sama sem med boleznijo obiskovala psihologinjo, ki mi je ob strahovih znala pomagati, da sem se prelevila v močno in pogumno borko.
DRŽI SE, navijam zate!
Sporočam vsem, da je moj možek prav lepo in do sedaj brez zapletov prestal presaditev.
Sedaj moramo samo še počakat, da bomo videli ali je novi K.M. prevzel svojo funkcijo.
Hvala lepa vsem, ki ste mislili na naju in držali pesti.Verjamem, da več dobrih misli prinese uspeh.
Pa rada bi pohvalila vse, ki se trudijo s pacienti na hematologiji. Sem sama zdr. delavec in toliko srčnosti, dobrote in stokovnosti ob tako slabih pogojih dela težko srečaš.
Vse dobro vsem,ki se tukaj beremo.
Ooo, superca! Veselje, veselje, veselje!
Čestitam za zmago in oglasita se še kaj!
Pozdrav,
Sem spremenila naslov-upam, da mi je uspelo. Naj povem, da je moj možek super, vsi izvidi so dobri. Se tudi zelo strogo drživa navodil glede hrane, del,ki jih ne sme opravljati in tudi na sonce ga ne pustim.Pravi, da sem še bolj stroga kot pa sestre na odelku. Edina težava, ki ga trenutno pesti je Soor v ustih. prosim ali ima kdo kakšen nasvet kaj bi mu lahko olajšalo to sitnost.
Lepe pozdrave vsem, ki se tukaj beremo
Mila, čestitke za vajin skupni uspeh! Bravo! :)))