SECOM okna PVC
Upam da ni prepozno za moj odgovor.
Imam podjetje,ki se ukvarja z dobavo in montažo oken,tudi v tujini.Za morebitno ponudbo,vas prosimo za natančne podatke o oknih (širina,višina,eno krilo,dva krila,barva….)in ostalem (police,senčila,obdelava špalet…).
Vsa morebitna vprašanja in podatke posredujte na elektronski naslov:[email protected],ali pokličite na tel.:051 41 71 81.
Lep pozdrav.GORAN
Res so cenovno najbolj ugodni, vendar se lahko zgodi, da ti prodajo okna polnjena s plinom, v montiranih pa plina ni…
Oken ne menjaš vsak dan, zato ti svetujem, da dobro premisliš, preden se odločiš. Najceneje ob nakupu ni vedno tudi najbolj ugodno na dolgi rok. Mene samo s ceno niso prepričali…
Lp Joan
Ravno zaradi tega, ker so cenovno precej ugodnejši (pa so na ponudbi ravno tako 5-komorna okna, s plinom, pa ravno tako polkna in komarniki..) me zanima, če ima kdo z njimi izkušnje.
In oken ne želim popravljati ali menjavati čez par let, zato smo se tudi odločili za PVC in ne za les, saj bodo okna vgrajena v Istri in na lesenih sem že videvala, kaj naredi sonce, burja ter sol.
G.Goran, ker pravite, da lahko prepeljete in montirate tudi v tujini (Hrvaška), vam pa popoldan pošljem seznam, kaj želimo, nismo se še odločili.
LP!