Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Še vedno nič

Še vedno nič

Pozdravljene!

Torej danes mi M zaostaja za cca. 10 dni. Tudi drugi test, ki sem ga delala v soboto zjutraj je bil negativen, sem pa uporabljala test Romed. Če se bom lahko zmenila s svojo ginekologinjo bom kar danes stopila do nje, da me pregleda.
Najbolj na živce mi gre ta negotovost. Če že nisem noseča, zakaj vsaj M ne morem imeti normalno!!! Sama sebi grem na živce, ker se kar nekaj sekiram in cmerglam, ampak se sploh ne morem zadržat.
Upam, da nas bo katera danes presenetila z razveseljivo novico!

Lep dan vsem,
Barbara

Ja, to je najbolj grozno. Tudi meni gre najbolj na živce, če mi zamuja, pa test pokaže negativno. Potem komaj čakam, da dobim M, da se začne nov ciklus.
Res je, da meni nikoli ne zamuja toliko, največ 2 – 3 dni.

Pojdi čimprej h G in poročaj!

Tašika

Jaz tudi čakam, da bo vsak hip priteklo; nisem ravno najboljše volje. Če ti zamuja M in je test negativen, pojdi k G, lahko, da je kakšna cista, ki moti ciklus.

Drži se, Andreja

Jooj moja ginekologinja je cel teden na dopustu. Šele v ponedeljek grem lahko tja. Saj me bo pobralo!

Barbara

Barbara, drži se, jaz sem tudi čist živčna, ker vem, da bo prikapljalo, pa še ni nič. Bi že rada pričela z novim ciklusom in novimi poskusi – te čisto razumem. Če ne moreš zdržati, poskusi iti h kakšnemu G privat in plačaš ultrazvok, da vidiš, kaj je. Poskusi Ginekologijo Bežigrajski dvor – če si iz LJ!

LP, Andreja

Živjo!

No pa sem odrešena muk in skrbi ta mesec, včeraj zvečer sem dobila M – šele 48 dan. No, pa spet veselo na delo – z nečem se je treba tolažit a ne!

Lp,
Barbara

New Report

Close