Se tu da spoznati?
To so naivna pričakovanja. Ti želiš nekoga, ki mu ni pomembno kako izgledaš oziroma pričakuješ, da se bo nekdo s teboj zapletal v dolge pogovore, na koncu pa (če bi mu slučajno poslala fotko) zvedel, da mu vizualno sploh ne potegneš. S takim pristopom ne boš dobila veliko zmenkov, če sploh kakšnega, sicer pa imaš vso pravico do njega.
Ona on in podobni spletni portali so izguba časa, denarja in tudi energije. Vizualni vidik je seveda pomemben, vendar se tudi meni zdi otročje in včasih celo nevarno pošiljati svoje fotografije drugim osebam preko spleta. Pomembno je, kako človeka dojemaš v živo, ko si v interakciji z njim, takrat ima tudi videz čisto drugačne dimenzije. Zato bi vsem ljudem, ki se še vedno poslužujejo “spoznavanja” preko spleta in s takimi bedarijami izgubljajo čas, svetoval naj začnejo delati na sebi in na svojih socialnih sposobnostih. Za tiste starejše, ki nimajo toliko možnosti spoznavati samskih osebkov svoje generacije pa obstajajo v Sloveniji organizirani dogodki za samske, kjer z nekaj finančnega vložka spoznavaš ljudi v živo.
To so naivna pričakovanja. Ti želiš nekoga, ki mu ni pomembno kako izgledaš oziroma pričakuješ, da se bo nekdo s teboj zapletal v dolge pogovore, na koncu pa (če bi mu slučajno poslala fotko) zvedel, da mu vizualno sploh ne potegneš. S takim pristopom ne boš dobila veliko zmenkov, če sploh kakšnega, sicer pa imaš vso pravico do njega.[/quote]
Absolutno nisem napisala tega, da si želim nekoga, ki mu je vseeno, kakšna sem. Iz česa si to razbral? Poznam ljudi, ki so ultra fotogenični in so na fotkah videti enkratni, v resnici so pa videti čisto drugačni. Velja seveda tudi obratno. Če nekdo pada na posrečeno fotografijo in mu je to predpogoj, da hoče sploh karkoli izvedeti o meni, potem samo izgubljam čas z njim.
Yu-go, kaj si predstavljaš delati na sebi? To me vedno zanima, ker ne vem, kaj si ljudje predstavljajo pod tem.
Moje socialne veščine so čisto v redu, spoznavam nove ljudi ne ravno vsakodnevno, tedensko pa že, vendar žal ne takih, ki bi bili samski in okvirno primerne starosti zame.
Človeka lahko spoznaš kjerkoli, če si le odprt.To ne pomeni, da ti je edini smisel življenja, da najdeš nekoga, ampak da živiš svoje življenje, ter vmes koga spoznaš.Kaj vse si ne dovolimo, samo da bi imeli nekoga.Nihče nas ne more imeti rad, če najprej sami sebe ne bomo imeli radi in se spoštovali.Tudi sama imam take in drugačne izkušnje z spoznavanjem ljudi, pa vendarle, sem samo jaz tista, ki odloča o tem, koga bom spustila v svoje življenje in kaj bom tolerirala, oz kje so moje meje.Raznorazni portali so polni f…… , ki iščejo zgolj in samo eno.V začetku delovanja teh portalov, so se ustvarile mnoge lepe zgodbe, ampak so bili tudi na portalih ljudje, ki so stali za svojim profilom.Danes, je potrebno velikoooo previdnosti, kajti ljudje so pokvarjeni.Da dobijo nekoga, so pripravljeni narediti marsikaj.Ampak, vedno pri vsem je najbolj pomembno, da poslušamo sami sebe.Če nas že na začetku nekaj zmoti pri drugemu, nas bo kasneje, če bomo vztrajali zmotilo še marsikaj drugega. Zaupajmo sami sebi in ne pozabimo, da si zaslužimo več.
To so naivna pričakovanja. Ti želiš nekoga, ki mu ni pomembno kako izgledaš oziroma pričakuješ, da se bo nekdo s teboj zapletal v dolge pogovore, na koncu pa (če bi mu slučajno poslala fotko) zvedel, da mu vizualno sploh ne potegneš. S takim pristopom ne boš dobila veliko zmenkov, če sploh kakšnega, sicer pa imaš vso pravico do njega.[/quote]
Absolutno nisem napisala tega, da si želim nekoga, ki mu je vseeno, kakšna sem. Iz česa si to razbral? Poznam ljudi, ki so ultra fotogenični in so na fotkah videti enkratni, v resnici so pa videti čisto drugačni. Velja seveda tudi obratno. Če nekdo pada na posrečeno fotografijo in mu je to predpogoj, da hoče sploh karkoli izvedeti o meni, potem samo izgubljam čas z njim.
[/quote]
Prebral sem v tem “Res imam totalen odpor proti temu, da svoje fotografije pošiljam neznancem”.
Moraš biti bolj odprta (zaupljiva), če želiš spoznavati moške. Seveda pa to pomeni tudi, da spoznaš veliko neustreznih. Ampak brez tega ne gre.
Na portalu sem nekje pol leta.
Vem, kako je glede slike. Sicer jo imam sama v profilu, ampak še vedno se najdejo takšni, ki svoje niti nimajo, meni pa pišejo, da naj jim svojo pošljem na mail. Pač ignoriraš takšne zbiratelje slik.
Jaz glede tega nisem občutljiva in se v dosti primerih dobim z nekom, ki ga prej nisem videla na sliki. Že pogosto se je namreč zgodilo, da na sliki zgleda zelo dobro, v živo pa je kot celota odbijajoč.
Ok, torej kateri moški, stari X let lahko povprašujejo po 23 – 28-letnicah (po tvoje) ? Se pa strinjam s teboj glede slik, ki zakrivajo vrata duše (oči torej). Gre se za neko splošno tržno-meseno neravnovesje.
Hja glej vizualni stik je še zmeraj prvi selekcijski parameter, čeprav obstajajo drugačne teorije o ljubezni na prvi pogled (beri zaljubljenosti). Sedaj pa feromonski napitek[/url] na KI mešat, he he.
Eno so lastne percepcije kakšen naj bi bil naš idealni partner (dane skozi naše izkušnje v primarni družbeni celici), drugo pa so indoktrinirani vzorci skozi družbeno-elitistično propagando (filmi, glasba). Vseeno pa je dejstvo, da ženske imate največ možnosti do recimo 28-ega leta, moški pa realno šele po 30-em. Vsako desetletje pri ženskam vrže dol določen % kar se tiče možnosti.
Odvisno koliko je stara, ker lahko da je že eden za ta leta super dosežek, ne vem. Prav da izbiraš, vendar vseeno vedi (tako kot pravi nek pregovor): Kdor izbira, izbirek dobi.
Če imaš samo eno jajce v košari je odnos do le-tega precej drugače kot pa če je imaš več, se ti ne zdi ? Ti če se z večimi dopisuješ, boš manj pozorna (do vsaj enega) kot pa če bi se samo z enim. Tako pa lahko nehote “pravemu” daš signale, da jih imaš več v košari in potem se ti pa druga stran obrne, ker se njej ne da teh igric. Potem pa pristaneš na par fizičnih srečanj, ki ti ne odgovarjajo. To je tudi realnost.
Podobni mi jamra kolega glede Badoo-ja. No sam imam vsaj obiske profila, če že ne drugega, ha ha. 😀
Glej komentar zgoraj za “mene pa zanima”. Tako pač je. Torej nimaš slike gor ali jo imaš ? Vseeno pa upam, da se zavedaš, da ste ženske v neprimerno boljšem položaju kar se tiče izboljšave (za kratkoročni učinek naprimer) videza. Z ličili (pravilno senčenje, poudarjenje, zakrivanje,…) in oblekami lahko še Susan Boyle predstaviš kot… no ja, se razume kaj hočem reči. Če imaš pa še znanje Adobe Photoshopa, potem si pa na konju. 🙂
Hja, a ti bi pa dala prednost ali vsaj priložnost nekomu, ki je vizualno neprivlačen, da bi kontaktiral s teboj ? Torej, da bi imel sliko ali ti jo poslal.
Kako klavrno ?
No evo moja izkušnja na Twoo izpred meseca (mislim da). Piše mi punca, leta glede iskanega, vendar vizualno žal niti ne povprečna, astrološka neskladnost (mislim da je bila tudi razdalja problem). Hebiga, dam priložnost. Začne pogovor o vremenu (češ kako se kaj oz. ali se hladimo v teh dneh). Analiza pristopa: Profil imam izpolnjen, vendar glede na tretjine. 1/3 so resnični podatki, 1/3 ne dam podatka in 1/3 podatek obrnem v šalo, obenem pa se gre za nerazkrivanje podatka. Dekle bi lahko pogledalo profil in recimo začelo s pogovorom, češ (npr.): “Wav, tale glasbena skupina je tudi meni všeč, poznaš ta in ta komad ?” ali pa: “Tole sem morala pa prav poGoogle-ati, da sem razumela.” NE ! Ona začne z vremenom. Ja a smo v VB (ali pa je ona pisala od tam; realno ni, je bila kar domačinka) ? WTF ?! Odgovorim na vprašanje in vrnem gesto (v smislu kako se pa ti hladiš; senca, negibanje po soncu, …). Obenem ji tudi “med vrsticami” natipkam, da vreme smo sedaj obdelali po britansko,… Pogledam njen profil (prav sovražim neizpolnjene profile žensk; vem taktika, da vprašaš, da ne izpadeš takoj vse na pladnju, ustrežljiv, da si skrivnosten, torej kao zanimiv, verjetno tudi, da se nabija poste in s tem privlačnost, napredovanje v samem sistemu). Vidim, da ni podatka ali dela, študira,… Vprašam ali dela, študira ali bluzi. Zadnje je bilo mišljeno kot šala, casual, nič žaljivega. Še smeškota dodam. 😀
Punca gre pa v očitno nek “attack mode” in napiše, da kva bluzi, da ni stara 15 let. Kasneje, ko sem kolegu razlagal tale debakl, mi je omenil (how could I have missed it), da lahko da sem pač resnico zadel, čeprav jo nisem neposredno obtožil… bluzenja. Bila je pač možnost v naboru vprašanj. V glavnem ji napišem nazaj, da pač nisem mislil nič žaljivega, da tega podatka kaj počne ni bilo v njenem profilu in da sem tako vprašal (več možnih odgovorov). Na lep način sem se poslovil (hvala ti, ker sva lahko kaj poklepetala in srečno). Da ne omenim, da niti vsaj pravilno slo. ni znala pisati. No saj ga sam tudi slengam v RL, pa vendar.
Torej dekle je “zahebalo” že prvi vtis, poleg videza in astro neskladnosti, zato ji pač nisem dal nadaljne priložnosti. Neizvirnosti žal tudi ne toleriram (posledica inovatorskih genov). Lahko bi teoretično nadaljevala debato o kumulusih in geoinženiringu, vendar sem že v štartu videl, da dekle nima domišljije in ali pravega pristopa. Poleg tega, da (ne mislim samohvalisavo) sem vizualno lep (ok pač azijec po rodu, lepa koža, zagorel, visok temen,… all the classic trades of a knight in shining armour). Že to bi ji moralo “malo potegnit”, da s takšnim človekom ne bo šlo. Lepo, da imaš samozavest, vendar samokritika je pa tudi dobrodošla. Saj zato pa so profili oz. je možnost, da kaj izpolniš in če vidiš določene stvari, ki jih recimo ne razumeš, bi ti moralo kaj zasvetit v glavi, kako boš pristopil do človeka.
Zanimalo me je pa ali dela, študira, bluzi oz. sem ravno to vprašal, ker potem tudi tako malo vidiš s kom imaš opravka. Če ima službo, potem že veš, da je “elita” (žal danes je tako, da če jo imaš, da si že res kar), če študira, te zanima kaj, da lahko potem recimo debato-e pelješ v tej smeri, npr.. Če ga pa bluzi je pa tudi pomemben podatek (niti ne toliko z vidika obsojanja).
Sam tudi ne začenjam debat z drugimi o vremenu, žal, toliko izvirnosti pa res premorem. V glavnem to je to kar se tega tiče.
Se strinjam s teboj Marko, vprašanje koliko ribic bo ujela v Mrtvem morju. 🙂
Ej a poznaš serije Dating in the dark ? Tole priporočam, da se malo po YT pogleda. Imaš tako za VB, US, Avstralijo (mislim da). It’s all ’bout looks.
Internet je pač najcenejša varianta. So pa ti portali orodje. Glej zadnjič (pred 6-imi meseci ???) sem na troli eni rekel, da je dobro naličena in da ima lepo frizuro, da je podobna eni iz enega filma. Pa me je prav sovražno pogledala. Grem pa čez mejo v City Arkaden (Avstrija, Celovec) in me prav ena luštna mlada avstrijka (prodajalka) “zadrži” na blagajni (že prej da določene signale, da jo zanimam). Joj kera zadrtost v tem podalpskem raju. Potem pa jamranje čez 10-15 let z odpiranjem tem “Kje najti normalnega partnerja po 35-em letu”-like. :)))
Moj primer: Odločil sem se, da bom svoje risarske spretnosti razvil do konca. Ta talent sem odkril pred cca. 10-imi leti. To je (vsaj upam da) tudi delo na sebi.
No sam imam sodelavko v službi, ki glede na to, da je 3 leta starejša od mene, izgleda tam 27 let (recimo). Pa se rihta – obleke, ličila, je suha, vendar na FB-ju recimo objavljal zelo retuširane slike od sebe. Karakterno pa ni “all that”. Poleg tega, da je še samohranilka in ima tudi bolj materialističen pristop. Vendar zaradi izgleda ima šanse. Seveda pa tudi vprašanje, če bi ji par primazal po obrazu, koliko pudra bi padlo dol. Bi imeli zgodnjo zimo/sneženje v LJ (to pa meglo iz filma The Mist). 😀
Ha ha, 12thDNA, očitno si mnenja, da ste fantje sami lepi, inovativni in izvirni junci, ženske pa grde, brezvezne, nezaposlene bluzatorke, ki znamo reči kakšno le o vremenu in resničnostnih šovih, potem se pa neha.
Zaenkrat, kar je bilo tipov, da celo znajo napisat kaj drugega kot težit s fotkami, so bili ali poročeni ali pa zelo premladi. Žal.
Ti bom dala en primer, čeprav mogoče ni ravno fer, da ga izpostavljam na netu. Pustimo tiste, ki imajo v tistem uvodnem oblačku napisano 40-letnik išče …, v resnici so pa stari že več kot 45, kar pomeni, da tega besedila že nekaj let niso prilagodili … Tip napiše, da ima otroka na vrhuncu pubertete, kar zame pomeni tam od 14. do 17. leta, pač odvisno, ali je zgodnja ali pozna bera.
Izkaže se, da je ta najstnik na faksu 🙂 Itak copy pastano sporočilo, enako za vse, pa še to ene pet let staro. Tudi odgovarjal je po mojem s copy pastom, ker mi sploh ni odgovoril na tisto, kar me je zanimalo … Kaj mi potem pomaga njegova fotka? Popolnoma nič.
Eden je napisal, da nas pač vse najbolj zanima embalaža … mene nekako ne, ker miki, čez 20 let boš plešast, zguban, mogoče z 10 kg več kot imaš zdaj. In če bom padla na tvoj (niti ne tako lep) obraz, kako te bom imela rada čez nekaj let?
Hja, verjetno pa si je ona enako mislila zate, ko si jo vprašal, če bluzi. :)) Itak pa ne vidim smisla se zapletati z nekom, ki ne utreza že v osnovi v več pogledih, ker potem kaj hitro najdeš dlako v jajcu. Če bi ti bila vizualno všeč, bi verjetno že tvoj pristop bil drugačen, če pa že to ne, bi pa morda vsaj spregledal njen odzvi. Verjetno pa tudi ti njej nisi bil preveč zanimiv in zato tak njen nastop.
Ti si po moje malo narobe razumela tole s fotko, se mi zdi da kar malo nalašč. :))
Saj to, da ti je nekdo na fotki všeč, ne pomeni, da se bosta popolnoma v vsem ujela, to je le ena od pomembnih informacij, ki jih za nadaljevanje stikov pač potrebuješ.
Sicer pa sam nisem za bluzenje preko neta. Če mi je ženska bila vizulano všeč, sem si z njo dopisoval nekaj dni in če sem ugotovil, da bi lahko imela podobne cilje, poglede na svet oziroma se mi je zdelo, da je ženska bistra in ne preveč zatežena, razočarana in da se zna nasmejati, potem sem predlagal zmenek v živo.
In še vsaka, ki mi je bila všeč na sliki, mi je bila tudi v živo. So pa vse imele po več fotk na svojem profilu in to ne tistih spimpanih, ampak vsakodnevne. Preveč naličene so me itak vedno odbijale. Pa saj so pritegnele koga drugega. :))
Odvisno koliko je stara, ker lahko da je že eden za ta leta super dosežek, ne vem. Prav da izbiraš, vendar vseeno vedi (tako kot pravi nek pregovor): Kdor izbira, izbirek dobi.
Če imaš samo eno jajce v košari je odnos do le-tega precej drugače kot pa če je imaš več, se ti ne zdi ? Ti če se z večimi dopisuješ, boš manj pozorna (do vsaj enega) kot pa če bi se samo z enim. Tako pa lahko nehote “pravemu” daš signale, da jih imaš več v košari in potem se ti pa druga stran obrne, ker se njej ne da teh igric. Potem pa pristaneš na par fizičnih srečanj, ki ti ne odgovarjajo. To je tudi realnost.[/quote]
S tistim stavkom “kdor izbira, izbirek dobi” se tolažijo ne preveč privlačni ljudje, ko jih nekdo zavrne. Jaz vem, da izbirka ne bom imela. Ali dobim moškega, ki mi bo karakterno ustrezal ali pa bom sama. Ne grem v zvezo samo zato, da ne bom sama, ker je na koncu dosti slabše biti v slabi zvezi, kot samski. Vsaj meni, ki s samskim stanom nimam prav nobenega problema.
Kar se spoznavanja tiče zase vem, da si zelo dobro zapomnim, kaj kdo od dopisovalcev napiše in sploh ni problema s tem, da bi komu dajala vtis, da se mu ne posvečam oz. bi bil na manjku, ker si pišem z večimi. Nenazadnje pa, spoznali smo se na portalu, ki je namenjen zmenkarijam in tako jaz kot oni točno vemo, da si vsak dopisuje še z večimi. Ni to neka skrivnost in greh, če si na teh portalih, ali pač?
Ne mislim se striktno fokusirat na nekoga, ki je tam nekje daleč in ga po vsej verjetnosti ne bom nikoli spoznala, medtem pa bom morda zaradi tega spregledala nekoga, ki je vredu oseba in je dosegljiv.
Ne, nimam pa problemov z lastno (ne)samozavestjo, naborom hobijev in kaj iščem. Nimaš nobenih indikacij, da bi uporabila induktivno metodo. Navedel sem samo (moj) primer, kjer mi ni odgovarjalo več stvari. Nič drugega. Lahko bi vzela kot šolo, learning xperience.
Saj tudi, če je/bi bila brezposlena, saj ne bi obsojal, ker vem kako poteka vojna z našo (in še mlajšo) generacijo, tako da…
https://www.youtube.com/watch?v=7xYO-VMZUGo
Moški lažejo, da pridobijo, ženske pa da obržijo-te pravi nek pregovor.
Žal človeka prvo vidiš, kasneje (če je veter ugoden) ga zavonjaš, šele potem se vklopijo vsi ostalu čuti, če pride do interakcije. V nadaljevanju, če pride do ljubezni, pa imaš človeka rad oz. te privlačijo drugi aspekti, ki pa ne nujno, da so izključno vezani samo in zgolj le na videz.
Goran Klemenčič in Nina Zidar, Katarina Kresal in Miro Senica,… moški/ženska mora tudi pasati k drug drugemu, če ne, veš, da so tukaj v ozadju drugi interesi.
Ne, ker imam v profilu navedeno, da delam. No ja, če bi imel Twoo še možnost, da vidiš podznak ali celo kar celoten RD (z uro), bi se dalo bolj podrobno izdelati program ujemanja. To ti je že sicer zelo huda matematika, vendar bi šlo (zanimiva poslovna ideja btw).
Tako kot sem napisal prej… z ličili in to se da tudi manj lepo narediti privlačno. Tako da videz ni 100 % indikator. Ja lahko, da ji nisem bil zanimiv, ker nisem hotel igrati njene abstraktne vremenarske igre kar pa lahko kaže, da hoče nadzorovati (to je pa itak neprivlačno; 4Cs). Če ji pa ne bi bil zanimiv, pa sploh ne bi začela debato. Upoštevam pa tudi dejstvo, da dekle nima izkušenj z vlogo lovca (kar ponavadi smo mi moški). Zato pa je potem tako vse izpadlo.
Če imaš samo eno jajce v košari je odnos do le-tega precej drugače kot pa če je imaš več, se ti ne zdi ? Ti če se z večimi dopisuješ, boš manj pozorna (do vsaj enega) kot pa če bi se samo z enim. Tako pa lahko nehote “pravemu” daš signale, da jih imaš več v košari in potem se ti pa druga stran obrne, ker se njej ne da teh igric. Potem pa pristaneš na par fizičnih srečanj, ki ti ne odgovarjajo. To je tudi realnost.[/quote]
S tistim stavkom “kdor izbira, izbirek dobi” se tolažijo ne preveč privlačni ljudje, ko jih nekdo zavrne. Jaz vem, da izbirka ne bom imela. Ali dobim moškega, ki mi bo karakterno ustrezal ali pa bom sama. Ne grem v zvezo samo zato, da ne bom sama, ker je na koncu dosti slabše biti v slabi zvezi, kot samski. Vsaj meni, ki s samskim stanom nimam prav nobenega problema.
Kar se spoznavanja tiče zase vem, da si zelo dobro zapomnim, kaj kdo od dopisovalcev napiše in sploh ni problema s tem, da bi komu dajala vtis, da se mu ne posvečam oz. bi bil na manjku, ker si pišem z večimi. Nenazadnje pa, spoznali smo se na portalu, ki je namenjen zmenkarijam in tako jaz kot oni točno vemo, da si vsak dopisuje še z večimi. Ni to neka skrivnost in greh, če si na teh portalih, ali pač?
Ne mislim se striktno fokusirat na nekoga, ki je tam nekje daleč in ga po vsej verjetnosti ne bom nikoli spoznala, medtem pa bom morda zaradi tega spregledala nekoga, ki je vredu oseba in je dosegljiv.[/quote]
No, samo sto km pa tudi ni tako huda razdalja, da se ne bi mogla nekako organizirat, magari nekje na pol poti.
Jaz sem vmes že obupala, to je res brez veze. Vse se začne in konča s fotko, še najbolj nesramno se mi pa od moških zdi, da takoj v prvem stavku v mailu zahtevajo fotko – oni pa svoje nimajo gor niti je ne priložijo mailu. Aja, eden jo je, seveda tako, da se skoraj nič ne vidi, in ker mu nisem poslala svoje, se ni več oglasil. Itak je bilo tisto, kar je vendarle bilo videti, precej švoh. Bolje bi bilo, če je ne bi poslal, ha ha.
Ne, ker imam v profilu navedeno, da delam. [/quote]
Nisva se razumela, je malo dvoumno napisano. Torej, hotel sem rečt, da si je verjetno tudi ona o tebi mislila, da si zapravil šanso s tistim vprašanjem, če bluzi. 🙂
Verjetno govoriš o ONA.On portalu. Ta je res bolj tako tako, ker tam jih ima zelo malo svoje fotke in po moje tam sploh ni veliko resnih. So boljši kaki brezplačni portali, kot TWOO na primer. Vsaj kakih 4-5 let nazaj jih je veliko imelo svoje fotke na profilu. Je pa res za malo fehtati za fotko, če je sam nimaš. Če že fehta, naj zraven vsaj še svojo pošlje.
To so ti ti samski, ko noben noče nič riskirat. Vsi bi vse imeli na pladnju in vse na ziher. 🙂
Se strinjam – če sam nimaš, kako lahko potem od drugih zahtevaš. Sam imam par obraznih, pa potem zunaj oz. pri hobijih. Pa ni bilo slikano z nekim hudim mobitelom.
Možno, da je bil pač malce nesamozavesten in ti je zato pač takšno poslal. Ko si mu pa ti svojo, pa je videl, da ne bi imel šans, zato so “jagenjčki obmolknili” (brez Jodie Foster). 😀
Je pa tudi možnost (danes je to sila enostavno), da ti profili (Badoo, Twoo, Ona-On, etc.) s slikami, da so v veliki meri lažni. V kakšnem smislu ? Greš na FB in parim narcisoidnim (that’s a whole lot) posameznikom (ki vse objavljajo, kje so) slike skopiraš (ženskam recimo), greš na te portale, ustvariš, primerno izpolniš profil, vstaviš te slike in evo, si od nekod “ustvaril ponudbo” ! Potem pa lahko kakšne ženske moderatorke (torej zaposlene) naštimaš, da klepetajo, kdaj pa kdaj le gredo na kavo s kom, da se ustvarja vtis, vsi lažni profili pa že niso… lažni. 😀
In tako potem služiš. Far fetched/2 conspirital ? Sigurno sem že (komu) dal tudi idejo. 😉
Aha… možno. No saj to sem tudi v svoji “obravnavi” med vrsticami navedel.
Bravo, aplavz. samo od nas je odvisno koga bomo spustili v svoje življenje.Moje sito je zelo redko ;).
Spoznavaš lahko kjerkoli, tudi tule, samo, jest bi post naslovila drugače.Je še kje kdo ki mu je za verjeti in stoji za svojimi besedami.[/quote]
Jaz sem vedno govoril, če sem sam tak, ni hudič, da ne bi še ene take nekje našel. In sem jo.
Kdor pa ves čas naletava na razne freake, lažnivce, mutibariče, pa mislim, da mu le ti sporočajo, da s mora sam malo bolj zazreti vase in odkriti kako novo lastnost o sebi, katere se še ne zaveda (in mu morda ne bo tako všeč). Ljudje znamo namreč veliko lepega povedat o sebi, a resnica je včasih precej drugačna. Niti se ne zavedamo, da včasih govorimo o sebi kar nekaj na pamet, samo zato, ker se lepo sliši, v praksi pa ta teorija lahko zelo hitro pade, če se le dobro opazujemo ali pa nas kdo drug.